paschalia Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ρωσία: Μία σφαίρα στο κεφάλι επειδή έκανε φασαρία Σοβαρά στο κεφάλι τραυμάτισε νεαρό με το όπλο του αξιωματικός της ρωσικής μυστικής αστυνομίας, επειδή διατάραξε την ησυχία του στη διάρκεια των διακοπών του, μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο 38χρονος υπολοχαγός της εσωτερικής υπηρεσίας πληροφοριών FSB αρχικά φώναξε στο θύμα, Γιούρι Κοστίκοφ και στους φίλους του ενώ προσπαθούσε να ηρεμήσει σε προάστιο της Μόσχας. Ξαφνικά τράβηξε το όπλο του και πυροβόλησε τον 17χρονο στο κεφάλι. Το FSB υπερασπίστηκε τον αξιωματικό του και ανακοίνωσε ότι ήταν μια «φυσιολογική αντίδραση» στον θόρυβο. Η μητέρα του Κοστίκοφ δήλωσε ότι απέρριψε τη σύσταση του αξιωματικού να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος του με αντάλλαγμα χρηματική αποζημίωση. Πηγή
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Η μητέρα του Κοστίκοφ δήλωσε ότι απέρριψε τη σύσταση του αξιωματικού να μην καταθέσει μήνυση σε βάρος του με αντάλλαγμα χρηματική αποζημίωση. ξέρουμε τη λύση και για αυτό...
Members gsarig Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Members Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 ξέρουμε τη λύση και για αυτό... σωστός...
tr3quart1sta Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Η ιστορία του 12χρονου Hans αποτελεί την απόδειξη ότι τα ηλεκτρονικά παιχνίδια μπορούν να διδάξουν μεθόδους επιβίωσης και να προάγουν το ομαδικό πνεύμα. Ο Hans από τη Νορβηγία κατάφερε να σώσει την αδερφή του από έναν οργισμένο τάρανδο χάρη στα όσα είχε μάθει από το παιχνίδι World of Warcraft. Τα δύο αδέρφια μπήκαν σε μπελάδες όταν καταπάτησαν την περιοχή του ταράνδου, κατά τη διάρκεια περιπάτου τους στο δάσος κοντά στο σπίτι τους. Όταν τους επιτέθηκε ο τάρανδος, ο Hans ήξερε πως το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει ήταν να κοροϊδέψει και να προκαλέσει τον τάρανδο, ώστε να αφήσει ήσυχη την αδερφή του και να μπορέσει να τρέξει για να σωθεί. Το «κορόιδεμα» είναι μία τακτική που χρησιμοποιείται στο WoW για να απομακρυνθούν τα τέρατα από τους λιγότερο οπλισμένους συμπαίκτες. Μόλις ο Hans έγινε ο νέος στόχος του ταράνδου, θυμήθηκε ένα ακόμα κόλπο που χρησιμοποιούσε στην πίστα 30 του παιχνιδιού, την προσποίηση θανάτου. Ο τάρανδος σταμάτησε να ασχολείται με το ακίνητο αγόρι και χάθηκε μέσα στο δάσος. Όταν ο Hans βεβαιώθηκε ότι ήταν πλέον ασφαλής, έτρεξε πίσω στο σπίτι του και μοιράστηκε την ιστορία επιβίωσης που του είχε χαρίσει το παιχνίδι. via Pathfinder.gr
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Ενδιαφέρουσα είδηση... μήπως να έμπαινε εδώ?
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 O τάρανδος φαίνεται ήταν low lvl ..Δεν εξηγείται αλλιώς ,ποιο καθυστερημένος και από το 12χρονο ... Δηλαδή με τη χρήση του μυαλού δε θα μπορούσε να προβεί σε κάτι ανάλογο ? Το WoW περίμενε ?
pappous_soulis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Το WoW περίμενε ? Έλα μου ντε. Αυτά γινόντουσαν στο Lineaids καιρό πριν βγει το WoW.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Taunt και Feign Death. Πίστα 30? Και τι δε θα δινα να δώ τον πιτσιρικά να το κάνει live γιατί είμαι σίγουρος πως το έκανε με κάποιο από τα στυλ του παιχνιδιού.. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ---------- O τάρανδος φαίνεται ήταν low lvl ..Δεν εξηγείται αλλιώς ,ποιο καθυστερημένος και από το 12χρονο ... Δηλαδή με τη χρήση του μυαλού δε θα μπορούσε να προβεί σε κάτι ανάλογο ? Το WoW περίμενε ? Έχεις αντιμετωπίσει πολλά άγρια ζώα όταν ήσουν 12 χρονών; Το πιθανότερο είναι όταν δεν έχεις συνηθίσει τις συνθήκες στο ύπαιθρο, να παγώσεις από το φόβο σου και να φας τα μούτρα σου...
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Taunt και Feign Death. Πίστα 30? Και τι δε θα δινα να δώ τον πιτσιρικά να το κάνει live γιατί είμαι σίγουρος πως το έκανε με κάποιο από τα στυλ του παιχνιδιού.. ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:32 ---------- Έχεις αντιμετωπίσει πολλά άγρια ζώα όταν ήσουν 12 χρονών; Το πιθανότερο είναι όταν δεν έχεις συνηθίσει τις συνθήκες στο ύπαιθρο, να παγώσεις από το φόβο σου και να φας τα μούτρα σου... Το τι έκανα εγώ 12 χρονών ,άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα . Δε λέει όλος ο κόσμος το σουβλάκι καλαμάκι ... Όσο για ύπαιθρο ? Εντάξει , απλά δε μπορείς να εκφράζεις άποψη για κάποιον που δεν ξέρεις , γιατί όταν πέφτεις παταγωδώς έξω γίνεσαι και γελοίος .
fr33DE Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δε λέει όλος ο κόσμος το σουβλάκι καλαμάκι ... Oυτε τρώει την μπουγάτσα με κιμά...
simossays Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 καλά, ας μην είχε τύχη βουνό ο μπόμπιρας, θα σου έλεγα εγώ...
linkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2010 καλα να μην ηταν καθυστερημενος ο ταρανδος,θα ειχε γινει κοτομπουκια ο πιτσιρικος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις