Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις!

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.onlinenewspapers.com/guatemal.htm

Όλες λένε για την καταιγίδα μόνο οι μισές και για την τρύπα

Τίτλος από youtube : underground ufo in Guatemala?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8jhA5Gqridk&feature=related]http://www.youtube.com/watch?v=8jhA5Gqridk&feature=related[/ame]

Και ενώ έψαχνα για την τρύπα, βρήκα και για δικές μας αρχαίες τρύπες

Η αρχαία Ελίκη εξαφανίστηκε σε λίγα λεπτά το 373 π.Χ.

Σεισμός και τσουνάμι.

Επεξ/σία από Morticia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιχνίδι 15χρονων κατέληξε σε 5 εγκυμοσύνες!

Πέντε 15χρονες μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες, παίζοντας με συμμαθητές τους το παιχνίδι “ήλιος” ή “αστέρι”. Δύο από αυτές έχουν ήδη γεννήσει!

Πέντε μαθήτριες από την Πολωνία έμειναν έγκυες μετά από τη συμμετοχή τους σε σεξουαλικά παιχνίδια. Τις 15χρονες κοπέλες κατέστησαν έγκυες συμμαθητές τους, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού “ήλιος” ή “αστέρι” όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν τα παιδιά.

Στο εν λόγω παιχνίδι τα κορίτσια ξάπλωσαν στο πάτωμα σχηματίζοντας κύκλο με τα κεφάλια τους ενωμένα και τα μάτια τους ερμητικά κλειστά ενώ τα αγόρια πέρναγαν με τη σειρά και επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους.

Μάλιστα, όπως δήλωσαν οι μαθητές νικητής ήταν όποιος κατάφερνε να… ολοκληρώσει τελευταίος.

Αυτό το νοσηρό παιχνίδι, είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουν έγκυες πέντε κοπέλες εκ των οποίων οι δύο έχουν ήδη γεννήσει.

Ο εισαγγελέας ερευνά την υπόθεση, αλλά οι γονείς δήλωσαν την απροθυμία τους να βοηθήσουν, καθώς φοβούνται τη διαπόμπευση.

Η σεξουαλική αγωγή είναι ανύπαρκτη στο σχολείο και κανένας δεν θέλει να μιλήσει στα παιδιά για τέτοιου είδους θέματα με αποτέλεσμα πολλές ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες στη χώρα.

Προσπαθώ να θυμηθώ τι σκατά έκανα όταν ήμουν 15 χρονών !

:mad:

Ψαρωτικος ο τιτλος ε?

Φυσικα δεν εχει να κανει με τα προσφατα γεγονοτα στο Ισραηλ αλλα με το γεγονος οτι στην Ιεραπετρα μεσα στον Ιουνιο θα γινει η μεγαλυτερη σαλατα στον κοσμο βαρους 12 τονων!!!Ξεπερνωντας ετσι το παγκοσμιο ρεκορ που κατεχει μεχρι τωρα το Ισραηλ!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_321.html

Ψαρωτικος ο τιτλος ε?

Φυσικα δεν εχει να κανει με τα προσφατα γεγονοτα στο Ισραηλ αλλα με το γεγονος οτι στην Ιεραπετρα μεσα στον Ιουνιο θα γινει η μεγαλυτερη σαλατα στον κοσμο βαρους 12 τονων!!!Ξεπερνωντας ετσι το παγκοσμιο ρεκορ που κατεχει μεχρι τωρα το Ισραηλ!!

http://troktiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_321.html

Θα είμαι κι εγώ εκεί για να τσιμπήσω τίποτα στο τέλος

Δεν το'χουν σε τίποτα να στείλουν και κει κομάντο να καθαρίσουν τους σεφ για να κρατήσουν το ρεκόρ.

Και συμπτωματικα ειναι η πιο κοντινη περιοχη της Ελλαδας στο Ισραηλ!!

Βλεπω να δουμε στις ειδησεις τιτλους οπως ''Το Ισραηλ καταλαμβανει την Ιεραπετρα ως ενδειξη διαμαρτυριας για το παγκοσμιο ρεκορ!!!''

Και συμπτωματικα ειναι η πιο κοντινη περιοχη της Ελλαδας στο Ισραηλ!!

Βλεπω να δουμε στις ειδησεις τιτλους οπως ''Το Ισραηλ καταλαμβανει την Ιεραπετρα ως ενδειξη διαμαρτυριας για το παγκοσμιο ρεκορ!!!''

Το βλέπω εγώ, όλο αυτό θα οδηγήσει σε πόλεμο. Γι' αυτό να είσαι προετοιμασμένος, δεν πιστεύω να δειλιάσεις και να μείνεις Λονδίνο;

http://www.cosmo.gr/News/England/275541.html

Σύμπτωση … Δεν νομίζω. Και όμως αυτό συνέβη στην Αγγλία: Γιός, πατέρας και παππούς γεννήθηκαν την ίδια μέρα! Σύμφωνα με ειδικούς του στοιχήματος, η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι μία στις 272.910 !

Ο Benjamin Fox γεννήθηκε στις 8 Μαΐου και έχει την ίδια ημέρα γενέθλια με τον πατέρα του, Lee, αλλά και με τον παππού του, Harry.

Ο 35χρονος Lee, από το Essex της Μ. Βρετανίας, δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του όταν, το παιδί του ήταν τριών μηνών, μία μαία του είχε πει ότι το παιδί του αναμένεται να γεννηθεί στις 8 Μαΐου. "Αποκλείεται, τότε έχουμε γενέθλια εγώ και ο πατέρας μου", είχε πει έκπληκτος.

"Εγώ και η γυναίκα μου δεν γνωρίζαμε ότι επρόκειτο για αγόρι. Έτσι, ήταν μία ευχάριστηση έκπληξη όταν γεννήθηκε ο γιος μας και μάλιστα την ίδια ημέρα που γεννήθηκα εγώ αλλά και ο παππούς του", πρόσθεσε ο Lee .

"Όταν ο Benjamin μεγαλώσει και φθάσει η ώρα να κάνει ένα παιδί, θα έχει ενδιαφέρον να στοιχηματίσουμε ότι θα είναι αγόρι και ότι θα γεννηθεί στις 8 Μαΐου!", δήλωσε περήφανα ο πατέρας Lee.

Ο Lee γεννήθηκε στις 8 Μαΐου του 1975 και ζύγισε 3.23, ο πατέρας του Lee στις 8 Μαΐου του 1949 και ζύγιζε 3.23 κιλά και τώρα ο γιός του γεννήθηκε φέτος στις 8 Μαΐου και ζύγιζε και αυτός 3.23 κιλά!

http://www.cosmo.gr/Cinema/275926.html

Μετά τα "απαγορευμένα" dvd, έρχεται το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ

Ακατάλληλο για να προταθεί σε μαθητές, κρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Παιδείας το ντοκιμαντέρ της Άγγελης Ανδρικοπούλου και του Αργύρη Τσεπελίκα «Τα Παιδία δεν παίζει», με το σκεπτικό ότι «είναι κουραστική ταινία, τα παιδιά βρίζουν» και γιατί «εμφανίζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα».

Η απόφαση με την υπογραφή της υπεύθυνης Ευσταθίας Φουσέκη ελήφθη από την επιτροπή η οποία ανήκει στον Ενιαίο Διοικητικό Τομέα Πρωτοβάθμιας και ΔευτεροβάθμιαςΕκπαίδευσης Διευθύνσεως Συμβουλευτικού και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Εκπαιδευτικής Δραστηριότητας.

Οι υπεύθυνοι υπογράφουν το σκεπτικό με το όνομά τους:

Κα Γκίκα: Η ταινία κουραστική, τα παιδιά βρίζουν, το μήνυμα είναι λάθος.

Κα Σακοπούλου: Κακό πρότυπο συμπεριφοράς για τα παιδιά γιατί τους δείχνει να έχουν δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις.

Κα Μαβίλη: Προφανώς οι χορηγοί δεν είδαν την ταινία. Αν την έβλεπαν, δεν θα την επιχορηγούσαν. Είναι σκληρό ριάλιτι επικίνδυνο για τα παιδιά. Εμφανίζει την Ελλάδα σαν τριτοκοσμική χώρα"

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Στο ντοκιμαντέρ που συγκίνησε κοινό και δημιουργούς, τέσσερα πιτσιρίκια στις τριτοκοσμικές γειτονιές της Πάτρας, διεκδικούν λίγα τετραγωνικά μέτρα αλάνας για να παίζουν μπάλα. «Τα τέσσερα μας αρκούν. Για εμάς είναι γηπεδάρα» λένε οι μαθητές που ξεκινούν αγώνα κόντρα σε γονείς, γείτονες και ολόκληρο το γραφειοκρατικό σύστημα της δημαρχίας και καταφέρνουν ν' αλλάξουν τον μικρό τους κόσμο, και στο τέλος κερδίζουν την συγκατάθεση του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Φούρα.

Υπενθυμίζουμε ότι η ταινία «Τα Παιδία Δεν Παίζει», απέσπασε ιδιαίτερα θετικές κριτικές από τα ΜΜΕ αλλά και από το κοινό, ενώ έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Πέμπτη 25 Μαρτίου.

Και αναρωτιέμαι στις μέρες μας, που η μισή τηλεόραση ασχολείται με τα ροζ dvd και η άλλη μισή με κουτσομπολιά και τα ρεάλιτι, δεν είναι υποκρισία να σκεφτόμαστε ότι τα παιδιά θα λάβουν λανθασμένα πρότυπα από το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ ;

τα σχολια δικα σας για τους λογους απαγορευσης....

http://www.cosmo.gr/Cinema/275926.html

Μετά τα "απαγορευμένα" dvd, έρχεται το απαγορευμένο ντοκιμαντέρ

Ακατάλληλο για να προταθεί σε μαθητές, κρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Παιδείας το ντοκιμαντέρ της Άγγελης Ανδρικοπούλου και του Αργύρη Τσεπελίκα «Τα Παιδία δεν παίζει», με το σκεπτικό ότι «είναι κουραστική ταινία, τα παιδιά βρίζουν» και γιατί «εμφανίζει την Ελλάδα ως τριτοκοσμική χώρα».

δεν διαβάζω άλλο, πήγε κάποιος να παρουσιάσει την αλήθεια και τον πνίγουν

---------- Προσθήκη στις 19:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:55 ----------

Χέζω τους λόγους απαγόρευσης, γιατί είναι ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ αυτό το πράγμα;

σωστό και αυτό

Χέζω τους λόγους απαγόρευσης, γιατί είναι ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ αυτό το πράγμα;

οντως ντοκυμαντερ δεν ειναι αλλα δεν ειναι δικος μου ο τιτλος.

παντως απο τις εικονες που ειδα, εδειχνε μια κατασταση 100% αληθινη και οι κυριοι υπουργοι θελουν να την καταπνιξουν μονο και μονο για να μην χαλαει το ιματζ της ελλαδας στα παιδια της ελλαδας;

οντως ντοκυμαντερ δεν ειναι αλλα δεν ειναι δικος μου ο τιτλος.

παντως απο τις εικονες που ειδα, εδειχνε μια κατασταση 100% αληθινη και οι κυριοι υπουργοι θελουν να την καταπνιξουν μονο και μονο για να μην χαλαει το ιματζ της ελλαδας στα παιδια της ελλαδας;

είναι αληθινή και δεν είναι δα και σε τριτοκοσμική γειτονιά.. απλά δεν έχει χώρους και πράσινο...δυστηχώς

είναι αληθινή και δεν είναι δα και σε τριτοκοσμική γειτονιά.. απλά δεν έχει χώρους και πράσινο...δυστηχώς

ελα ντε. αφου ομως την θεωρουν τριτοκοσμικη και ντρεπονται γι αυτην γτ δεν κανουν κατι να την αναβαθμισουν;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...