BLISS Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Κάποιοι τουρίστες αφού ήρθαν διακοπές το '87, γύρισαν στη πατρίδα τους και έφτιαξαν φιλοζωικό σύλλογο για την Ελλάδα Επειδή ήταν το '87... Αν έκαναν το ίδιο το 2007, θα έφτιαχναν ένα "φιλοζωικό" σύλλογο για λιμοκτονούντες συνταξιούχους και ανέργους.
leuko Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2007 Χτυπήθηκε με ρουκέτες η Ελληνική πρεσβεία στο Κογκό οΟ http://greece.flash.gr//soon/2007/3/23/32530id/
21century Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μαλλον ζηλεψαν απο τις πειδοσεις ορισμενων στην Αθηνα...παντως η ειδιηση δεν περασε στα καναλια αλλα στα ψιλα...
dark_banishing Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Αμπράμοβιτς εναντίον Αμπράμοβιτς H πρώην σύζυγος του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ιρίνα, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για την αγορά της Άρσεναλ, κίνηση που από πολλούς ερμηνεύεται ως προσπάθεια να... εκνευρίσει τον πρώην άντρα της. Η τέως αεροσυνοδός και νυν πολυεκατομμυριούχος Ιρίνα, δέχθηκε να λάβει 300 εκατομμύρια δολάρια (228 εκατομμύρια ευρώ), δηλαδή το ένα εξηκοστό της περιουσίας του ιδιοκτήτη της βρετανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι. πηγή http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=45122
Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Αμπράμοβιτς εναντίον Αμπράμοβιτς Το περιεργο στην ειδηση ειναι οτι πηρε το ενα εξηκοστο, νομιζα θα επαιρνε τα μισα. Λολ αν παρει την Αρσεναλ........ Εγω φανταστηκα οτι αν επαιρνε τα μισα θα επαιρνε και τη μιση Τσελσι αυτη εχει πιο μεγαλοπνοα σχεδια προφανως..
Harkon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Αμπράμοβιτς εναντίον Αμπράμοβιτς H πρώην σύζυγος του βαθύπλουτου ιδιοκτήτη της Τσέλσι Ρομάν Αμπράμοβιτς, Ιρίνα, γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της για την αγορά της Άρσεναλ, κίνηση που από πολλούς ερμηνεύεται ως προσπάθεια να... εκνευρίσει τον πρώην άντρα της. ουστ ρε!!!! κάτω τα χέρια απ την ομαδάρα!!!
Freakster Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Βασικα δε τη χαλαγαν την Αρσεναλ τοσα λεφτα, να κανει καμια μεταγραφη, αλλα πες οτι δε θελει να ασχοληθει σοβαρα η αμπαλοβιτς..
fabiawrc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 στο Εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ 12ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Λαμίας θα γινει η εκθεση gamenet απο 30 Μαρτίου - 2 Απριλίου αλλα ειναι μονο για επαγγελματιες
kage Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 by Satleo.gr << Δύο οθόνες, η μία μπροστά και η άλλη πίσω, δίνουν τη δυνατότητα στους... ανυποψίαστους επιβάτες να «ξεχάσoυν» το μποτιλιάρισμα, να περάσουν ευχάριστα στη διαδρομή, βλέποντας βίντεο κλιπ, από Πλούταρχο έως Τερζή, ενώ βλέπουν και σε χάρτη τη διαδρομή τους! «Το ταξί είναι το δεύτερο σπίτι μου. Περνώ 12 με 15 ώρες την ημέρα στο τιμόνι. Ήθελα, λοιπόν, να βελτιώσω τις συνθήκες εργασίας μου, να το κάνω περισσότερο λειτουργικό και άνετο, για εμένα και τους πελάτες μου. Κυρίως, όμως, ήταν το προσωπικό μεράκι μου...». «Για μένα το ταξί είναι λειτούργημα. Όλα ξεκινούν από την αγάπη για το επάγγελμα. Αν δεν σ' αρέσει, δεν επενδύεις. Είναι, όμως, και μια ευκαιρία να δώσουμε και μια άλλη εικόνα στον κόσμο για τον κλάδο μας», λέει ο κ. Θανάσης Γκούσκος. Τις επόμενες μέρες, ο Θανάσης Γκούσκος αρχίζει και πάλι τις κούρσες με το πολυτελές, αυτόματο ταξί του. Του πήρε δύο βδομάδες στο συνεργείο, για να μετατρέψει το εσωτερικό του σε... σαλόνι, με όλες τις ανέσεις και τα κομφόρ, αλλά και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Τηλεόραση, ραδιόφωνο, ΜΡ3 και DVD, έναντι κόστους 3.000 ευρώ, είναι μόνο η αρχή. Δύο οθόνες, η μία μπροστά κι η άλλη πίσω, δίνουν τη δυνατότητα στους... ανυποψίαστους επιβάτες να «ξεχάσoυν» το μποτιλιάρισμα, να περάσουν ευχάριστα στη διαδρομή, βλέποντας τραγούδια σε βίντεο κλιπ, από Πλούταρχο έως Τερζή, γιατί όχι και τον καλλιτέχνη που οι ίδιοι θα ζητήσουν από τον οδηγό, αφού δέχεται και παραγγελιές, και συχνά «μερακλώνει», όπως λέει, και ο ίδιος! Ο ίδιος έχει φροντίσει και για τον εαυτό του. Εφοδιάστηκε με πανελλαδικό GPS, που του επιτρέπει να εντοπίζει άμεσα οποιαδήποτε οδό, σε κάθε γωνιά της χώρας. «Διαφημίζω τη χώρα μου» Με τη σειρά τους, οι τουρίστες θα ξαφνιαστούν με τη δωρεάν, σε τέσσερις γλώσσες, μάλιστα, «τηλεοπτική ξενάγηση», την προβολή ντοκιμαντέρ και τουριστικών φιλμ, με ελληνικά αξιοθέατα και αρχαιότητες, από την Ακρόπολη και τους Δελφούς, έως την Αρχαία Ολυμπία, τη Μύκονο και, φυσικά, το νησί του, τη Μυτιλήνη. «Με τον τρόπο αυτό, όταν έχω έναν αλλοδαπό πελάτη, αμέσως διαφημίζω και τη χώρα μου. Όσοι ήδη έχουν μπει, το είδαν με μεγάλη ευχαρίστηση, ως κάτι πρωτότυπο για τη χώρα μας. Εντυπωσιάζονται, ειδικά μόλις βλέπουν τις οθόνες, κάτι παθαίνουν!», λέει στα «ΝΕΑ» ο σαρανταεξάχρονος ταξιτζής. Και οι... μαμάδες, όμως, δεν μένουν παραπονεμένες. Τις έχει, αντίθετα, σταθερές πια πελάτισσές του, από τη στιγμή που, σε ρόλο Χάρι Πότερ, έχει και γι' αυτές τη λύση. Το σύστημα που με το πάτημα ενός κουμπιού «ξεφυτρώνουν» δύο παιδικά καθίσματα, με τις ζώνες ασφαλείας τους. «Έχω και Στρουμφάκια και "ζουζούνια" για τα παιδιά, παιδικά DVD! Τους αρέσει όταν τα βάζω στο υπερυψωμένο κάθισμα. Εκεί που έκλαιγαν, σταματούν, βλέπουν έξω τη θέα ή χαζεύουν στις οθόνες», περιγράφει με χαμόγελο. Ο ίδιος έχει φροντίσει και για τον εαυτό του. Εφοδιάστηκε με πανελλαδικό GPs, που του επιτρέπει να εντοπίζει άμεσα οποιαδήποτε οδό, σε κάθε γωνιά της χώρας. Τον κατευθύνει γυναικεία φωνή, η «ομιλούσα», το εξελιγμένο, δηλαδή, φωνητικό σύστημα, αφού προηγουμένως έχει πληκτρολογήσει στην οθόνη τη διεύθυνση που τον ενδιαφέρει - μπορεί, μάλιστα, να της ζητήσει να τον οδηγήσει από τη συντομότερη διαδρομή ή από δρόμο χωρίς διόδια. Κάμερες ασφαλείας Δύο οθόνες, η μία μπροστά και η άλλη πίσω, δίνουν τη δυνατότητα στους... ανυποψίαστους επιβάτες να «ξεχάσoυν» το μποτιλιάρισμα, να περάσουν ευχάριστα στη διαδρομή, βλέποντας βίντεο, κλιπ, από Πλούταρχο έως Τερζή, γιατί όχι και τον καλλιτέχνη που οι ίδιοι θα ζητήσουν από τον οδηγό, ενώ βλέπουν και σε χάρτη τη διαδρομή τους! Στα «εξτρά» του αυτοκινήτου του και τα φιμέ πίσω τζάμια, για την προστασία των επιβατών από τον ήλιο, στα υπόψη του για το μέλλον και οι κάμερες ασφαλείας. Για την ώρα, όπως λέει, δεν τις χρειάζεται, καθώς σπάνια θα χρειαστεί να πάρει πελάτη που θα τον σταματήσει στον δρόμο. «Δουλεύω πάντα με δικούς μου πελάτες, μόνο μέσω ραδιοταξί: περιορίζεται, έτσι, και ο όποιος κίνδυνος για μένα. Με εμπιστεύονται, με παίρνουν τηλέφωνο και με ζητούν, γιατί ξέρουν ότι θα τους εξυπηρετήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πολλές φορές και το πουρμπουάρ τους είναι γερό - καλά να 'μαστε, το μεροκάματο βγαίνει». Καθημερινά, εδώ και δέκα χρόνια, βρίσκεται στο τιμόνι με κοστούμι, ενώ το αμάξι του το έχει πάντα πεντακάθαρο. «Για μένα το ταξί είναι λειτούργημα. Όλα ξεκινούν από την αγάπη για το επάγγελμα. Αν δεν σ' αρέσει, δεν επενδύεις. Είναι, όμως, και μια ευκαιρία να δώσουμε και μια άλλη εικόνα στον κόσμο για τον κλάδο μας. Δυστυχώς, μας έχει παρεξηγήσει πάρα πολύ - σε κάθε δουλειά υπάρχουν και οι καλοί και οι κακοί. Πιστεύω με την προσπάθειά μου, να βρω συναδέλφους μου μιμητές...». Εκπτωτικά κουπόνια για μαγαζιά! ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ για το επάγγελμά του θεωρεί ο δαιμόνιος Μυτιληνιός και το πιλοτικό πρόγραμμα που - εν ώρα μποτιλιαρίσματος - εμπνεύστηκε κι έκτοτε εφαρμόζει. «Συνεργάζομαι με επιλεγμένες επιχειρήσεις, από εστιατόρια, έως καταστήματα με ζάντες και εξατμίσεις και τις διαφημίζω στις οθόνες μου με σποτάκια ανά 15 λεπτά. Φεύγοντας ο πελάτης, παίρνει, εάν θέλει, από εμένα και εκπτωτικά κουπόνια, έως και 20%, για τα μαγαζιά αυτά», εξηγεί ο Θανάσης Γκούσκος. Αν το όλο σύστημα δουλέψει αποδοτικά, σκοπεύει - όπως λέει - να βάλει μπρος και τη συνεργασία του με ξενοδοχεία σε κοντινά νησιά, με σκοπό να στέλνει εκεί τους πελάτες του, για διαμονή με έκπτωση. «Το σίγουρο είναι ότι σύντομα θα ξεκινήσω εκδρομές, για να μεταφέρω συγγενείς και φίλες στρατιωτών, για επισκεπτήρια στα κοντινά στρατόπεδα, Αυλώνα, Κόρινθο, Τρίπολη. Προσεχώς, μάλιστα, σχετικό σποτάκι θα περνά και μέσα από τα μόνιτόρ μου, για να τις διαφημίζω. Σχεδιάζω να βάλω και πιστωτική, για διαδρομές από 40 ευρώ και άνω...».
inflames Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ένα από τα πλέον περίπλοκα μαθηματικά μυστήρια -τη λεγόμενη δομή Ε8 των αλγεβρικών ομάδων Λι- κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι μαθηματικοί, πάνω από έναν αιώνα μετά την ανακάλυψή του από τον Νορβηγό μαθηματικό Σόφους Λί, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Ινστιτούτου Μαθηματικών (ΑΙΜ) στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνιας. Η επίλυση του προβλήματος επιτεύθηκε μετά από προσπάθειες τεσσάρων ετών και όπως τόνισε ο καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον, Πήτερ Σέιρνακ "πρόκειται για μια πολύ σημαντική ανακάλυψη που θα συμβάλει όχι μόνο στην προώθηση της βασικής έρευνας στα μαθηματικά, αλλά θα διευκολύνει επίσης τις πράξεις μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών επιτρέποντας την επίλυση περίπλοκων προβλημάτων". "Η αποκωδικοποίηση της δομής Ε8 μπορεί επίσης να συμβάλει στη διαλεύκανση εφαρμογών στα μαθηματικά και στη φυσική που δεν είχαν λυθεί εδώ και πολλά χρόνια", τονίζεται στην ανακοίνωση. Το Ε8 είναι ένα παράδειγμα των αλγεβρικών ομάδων του Λι, που είχε διατυπώσει το 1887 ο νορβηγός μαθηματικός Σόφους Λι για να μελετήσει θέματα συμμετρίας. "Η κατανόηση του Ε8 και των αλγεβρικών ομάδων του Λι είναι ουσιώδης για να καταλάβουμε μαθηματικά φαινόμενα στην άλγεβρα, τη γεωμετρία, τη θεωρία των αριθμών, τη φυσική και τη χημεία", λέει ο καθηγητής Σέιρνακ που είναι και πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του ΑΙΜ. Για τον Χέρμαν Νικολάι, διευθυντή του Ινστιτούτου Άλμπερτ Αϊνστάιν στο Πότσδαμ της Γερμανίας, "η κατανόηση του Ε8 δεν συνιστά μόνο μια τεράστια πρόοδο στα μαθηματικά, αλλά μπορεί επίσης να βοηθήσει τους φυσικούς στην προσπάθεια διατύπωσης της ενοποιημένης θεωρίας", που αποτελεί και το "Άγιο Δισκοπότηρο" της Φυσικής. "Από την ανακάλυψή εδώ και πάνω από έναν αιώνα, έως σήμερα, ουδείς μπορούσε να κατανοήσει το Ε8", λέει ο Τζέφρι Ανταμς, καθηγητής Μαθηματικών στο πανεπιστήμιο του Μερίλαντ. Η έκταση και η φύση των υπολογισμών για την αποκωδικοποίηση του Ε8 μπορεί μάλιστα να συγκριθεί με την αποκωδικοποίηση του ανθρωπίνου γονιδιώματος που περιλαμβάνει όλες τις γενετικές πληροφορίες. Οι υπολογισμοί για την αποκωδικοποίηση και την παρουσίαση του Ε8, μιας δομής 248 διαστάσεων, ανέρχονται σε 60 δισεκατομμύρια ψηφιολέξεις. Αν μάλιστα όλοι αυτοί οι υπολογισμοί καταγράφονταν σε χαρτιά θα μπορούσαν να καλύψουν μια έκταση ίση με το Μανχάταν. Για την επίλυση του μυστηρίου Ε8, που βαπτίστηκε "Άτλας των ομάδων Λι" συνεργάστηκαν 18 μαθηματικοί από όλον τον κόσμο, με επικεφαλής πέντε Αμερικανούς και δύο Γάλλους.
The_Edge Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δεν είναι ακριβώς είδηση, αλλά κάτι σαν έρευνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις