Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις!

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απλά, δε το πιστεύω. :-)

Βιολογικά και φυσικά, δεν είναι ορθό. =)

Και όμως, έχω δει στο National Geo, για ένα 15χρόνο που είναι κάνα 2 χρονια σε μια κουφάλα δέντρου και δεν τρώει ούτε πίνει...κάτι παίζει με meditation k nirvana ξέρω γω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τον είχαν 10 μέρες σε εργαστήρια και σε απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον κάτι γιατροί/ερευνητές στην Ινδία και όντως δεν έφαγε και (κυρίως) δεν ήπιε τίποτα. Είπαν σε μια φάση μαζεύονταν υγρά στην κύστη του αλλά μετά από λίγο απορροφήθηκαν απ τα τοιχώματά της. Έχει γίνει αντίστοιχο πείραμα και μ άλλον στο παρελθόν.

Τουλάχιστον αυτά λένε.

Με ορίζοντα το 2013

Καταργεί η ΕΕ την απαγόρευση στην μεταφορά υγρών στις χειραποσκευές

1131514_b.jpg

Βρυξέλλες

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα καταργήσει ως τον Απρίλιο του 2013 τους περιορισμούς που ισχύουν σήμερα για τη μεταφορά υγρών στις χειραποσκευές των επιβατών αεροπλάνων, ανακοίνωσε την Πέπμτη η Επιτροπή.«Ως τις 29 Απριλίου 2013 το αργότερο, όλα τα υγρά θα επιτρέπονται στις χειραποσκευές και θα ελέγχονται», αναφέρει σε δήλωσή της η Επιτροπή.

«Μέχρι την ημερομηνία αυτή, οι περιορισμοί που ισχύουν σήμερα για τη μεταφορά υγρών σε χειραποσκευές θα καταργηθούν», προστίθεται ενώ η Επιτροπή ζητά να εγκατασταθούν μέχρι τότε νέοι ανιχνευτές.

Οι περιορισμοί τέθηκαν σε ισχύ το 2006 όταν η βρετανική αστυνομία αποκάλυψε σχέδιο μελών της Αλ-Κάιντα να ανατινάξουν αεροσκάφη κατά τη διάρκεια υπερατλαντικών πτήσεων χρησιμοποιώντας εκρηκτικά από υγρές πρώτες ύλες.

Ανάμεσα στα απαγορευμένα είδη τα οποία οι αρχές ασφαλείας των αεροδρομίων ζητούσαν από τους επιβάτες να αφήσουν πίσω τους ήταν τα αρώματα, καλλυντικά και κρέμες.

In.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Απλά, δε το πιστεύω. :-)

Βιολογικά και φυσικά, δεν είναι ορθό. =)

κοιτα οταν διαβαζεις οτι μια εχει σταματησει να μεγαλωνει, ενας γερναει 5 φορες πιο γρηγορα και μια εμεινε εγκυος απο στοματικο ερωτα και τρυπα της κοιλιας με μαχαιρι (ανεπαφος παρθενικος υμενας) ε δεν ειναι τοσο παραξενο ενας να μη τρωει και να μη πινει! :P

υπαρχει και μια περιπτωση που ενας δεν κοιμαται για χρονια μετα απο ατυχημα (http://en.wikipedia.org/wiki/Thai_Ngoc)

Επεξ/σία από FarCry

Η ανωμαλια παει συννεφο θα ελεγα εγω

"Θα αποκτήσω παιδί με τον εγγονό μου"

Μία 72χρονη γυναίκα από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σόκαρε την οικογένεια, τους φίλους της, αλλά και τη διεθνή κοινή γνώμη, όταν ανακοίνωσε πως προτίθεται να αποκτήσει παιδί με τον.. εγγονό της.Η Pearl Carter, δήλωσε πως ποτέ δεν υπήρξε πιο ευτυχισμένη, από τότε που άρχισε την “ιδιαίτερη” σχέση της με τον 26 ετών εγγονό της, Phil Bailey.

Η κα Carter δήλωσε στο περιοδικό της Ν. Ζηλανδίας, New Idea, πως με τη σύνταξή της θα πληρώσει μία παρένθετη μητέρα, προκειμένου η ίδια και ο καλός της να αποκτήσουν το παιδί που τόσο επιθυμούν.

“Δε με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Είμαι ερωτευμένη με το Phil και εκείνος με μένα. Σύντομα θα κρατάω στα χέρια μου την κόρη ή το γιο μας και εκείνος θα είναι ο πιο ευτυχισμένος και περήφανος πατέρας”, δήλωσε.

Εραστής της 72χρονης είναι ο γιος της κόρης της, την οποία έδωσε για υιοθεσία όταν ήταν 18 ετών!

Όταν η μητέρα του πέθανε, ο Phil έψαξε και βρήκε τους βιολογικούς του συγγενείς.

“Από την πρώτη στιγμή που κοιταχτήκαμε ήξερα ότι δε θα είχαμε ποτέ σχέση γιαγιάς και εγγονού και για πρώτη φορά εδώ και χρόνια είμαι και πάλι σεξουαλικά ζωντανή”, τόνισε η Pearl.

Μάλιστα, η ίδια έκανε την πρώτη κίνηση.. Κατά τη δεύτερη συνάντησή τους, μετά το δείπνο, “τον φώναξα στο δωμάτιό μου, καθίσαμε στο κρεβάτι και έσκυψα από πάνω του και τον φίλησα. Περίμενα να με απορρίψει, ωστόσο εκείνος ανταπέδωσε το φιλί”, είπε ή ίδια.

“Τα συναισθήματά μου ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου. Ήθελα να τη φιλήσω εκείνη τη στιγμή. Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες και νομίζω ότι η Pearl είναι πανέμορφη. Τώρα θα γίνω και πατέρας και ανυπομονώ”, δήλωσε στην εφημερίδα ο 26χρονος.

http://www.cosmo.gr/News/USA/271743.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...