Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις!

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν είναι ακριβώς είδηση, αν και την υπονοεί, και είναι και ενδιαφέρουσα.

Θα πάθετε ...Σαρακοστή!

Έλληνες χαλβάδες (ή ταραμάδες, ό,τι προτιμάτε), ως εδώ ήταν οι Κρεατινές κι οι Τυρινές. Έρχεται η Μεγάλη και δύσκολη Τεσσαρακοστή που, συνυπολογιζομένης της υπερημερίας των τόκων, θα τραβήξει μια δεκαετία...

---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:41 ----------

και θυμήθηκα ότι αυτά τα έλεγε ο τζιμάκος πριν καμιά 20 χρόνια:

μικροαστοί, θα σας φάνε τα παιδιά σας, θα σας φάνε ζωντανούς, κανίβαλοι, κανίβαλοι θα γίνουνε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 5,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παραίτηση υψηλού επίπεδου για το κλίμα

Ο Yvo de Boer, ο επικεφαλής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή, παραιτήθηκε δύο μήνες μετά τη Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα στην Κοπεγχάγη, όπως ανακοίνωσε η γραμματεία του ΟΗΕ.

http://www.news247.gr/a/5!120392

ναι σίγουρα. donation και άγιος ο θεος.

Δε ξέρω ποτέ δε μου γέμιζαν το μάτι τα donations της google. Ειδικά το (επι σταθερή βάση) donation στο mozilla foundation το τρέμω....

ναι σίγουρα. donation και άγιος ο θεος.

Δε ξέρω ποτέ δε μου γέμιζαν το μάτι τα donations της google. Ειδικά το (επι σταθερή βάση) donation στο mozilla foundation το τρέμω....

το αυτό... σαν κάτι donation καφέ/ποτού που κάνω σε γκομενίτσες είναι... τις ίδιες αγνές προθέσεις με την google έχω...

το αυτό... σαν κάτι donation καφέ/ποτού που κάνω σε γκομενίτσες είναι... τις ίδιες αγνές προθέσεις με την google έχω...

ρε προδότη, κοιτάς γυναίκες; φτου σου

Δώρο λάπτοπ για καλή παρακολούθηση

Τον μεγάλο αδερφό μέσα στο σπίτι τους φαίνεται ότι είχαν οι μαθητές ενός δημόσιου σχολείου στην πόλη Μοντγκόμερι (Πενσυλβάνια) στις ΗΠΑ.

Οι φορητοί υπολογιστές που είχε δώσει το σχολείο στα παιδιά, είχαν κάμερες, οι οποίες μπορούσαν να ενεργοποιηθούν από τους καθηγητές και έτσι να λειτουργήσουν ως κατάσκοποι.

http://www.news247.gr/a/5!120450

Η πρακτική του σχολείου ήρθε στο φως, όταν ένας μαθητής τιμωρήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά στο σπίτι του(!

Μάλιστα, ο υποδιευθυντής του σχολείου χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από την κάμερα σαν απόδειξη... ενοχής.

Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί στο σπίτι και είχε φθάσει στα χέρια του καθηγητή. Πολλοί μαθητές εξέφρασαν την ανησυχία τους για το γεγονός, καθώς είχαν το λαπτοπ συνεχώς μέσα στο δωμάτιό τους την ώρα που άλλαζαν ή μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Αν αποδειχθεί ότι πράγματι επρόκειτο για γενικευμένη πρακτική του σχολείου θα έχουμε να κάνουμε με εισβολή στην προσωπική ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.

δηλαδη συγνωμη αλλα ουτε μια πλακα δε μπορεις να κανεις πια?

χωρις καφριλες πως ζουνε ρε γαμωτο? :devil:

Πλήρωσε ακριβά εμπλοκή σε απαγωγή μέσω Facebook

Ένας έφηβος συνελήφθη και κατηγορήθηκε για κακόβουλη επικοινωνία αλλά και για κατασπατάληση του χρόνου της αστυνομίας όταν έστειλε ένα ψεύτικο μήνυμα στο Facebook στο οποίο εμφανίστηκε με το όνομα της Κλόντια Λέυρενς που ήταν εξαφανισμένη.

Πρόκειται για έναν 18χρόνο από το Ντίκοτ της Αγγλίας που τον Νοέμβριο του 2009, έγραψε στο facebook αποσυντονίζοντας την αστυνομία "Γεια σε όλους σας. Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι εντάξει, είμαι σώα και αβλαβής. Θα τα πούμε σύντομα. Κλόντια. "

http://www.news247.gr/a/5!120492

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...