Προς το περιεχόμενο

Ενδιαφέρουσες... ειδήσεις!

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι πως το άλλο πιτσιρίκι κατέληξε σε κρατικό ίδρυμα.

Το παράτησε η μάνα?

Αχ, βαχ, accidents of birth.

Δεν το ήθελε ο "μπαμπάς" του! :rolleyes:

Καλά μη το ψάχνεις, επαρχία στην Τουρκία είναι! Πάλι καλά που ζει -ακόμη- η μαμά!

B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέρμα σε ρυτίδες και ακμή βάζει το...iphone!

Αν έχει κάποιος τα κότσια ας το ποστάρει στο Lobby, ο λαος ζει και ανασαίνει για να χλεβάζει τέτοιες αραλουμπο-εφαρφογές

τεράστια, ανυπέρβλητη, τριστεράστια είδηση:

Οι ιδιοκτήτες γάτων είναι πιο μορφωμένοι από τους ιδιοκτήτες σκύλων!

Παιδιά σόρρυ, δεν έκανα καν τον κόπο να διαβάσω παρακάτω από την επικεφαλίδα. Αν το διαβάσει κάποιος, ας μας κάνει μια περίληψη (μην πει όμως ότι φταίω εγώ για το δούλεμα που θα φάει :lol: )

πες μου κιόλας ότι σε έφτιαξε τόσο που κάθισες και διάβασες το άρθρο

Σιχαίνομαι τις γάτες. Μάλλον γι αυτό έχω το χαμηλότερο πτυχίο στην σειρά ορκωμοσίας μου...

• Super Moderators
τεράστια, ανυπέρβλητη, τριστεράστια είδηση:

Οι ιδιοκτήτες γάτων είναι πιο μορφωμένοι από τους ιδιοκτήτες σκύλων!

Παιδιά σόρρυ, δεν έκανα καν τον κόπο να διαβάσω παρακάτω από την επικεφαλίδα. Αν το διαβάσει κάποιος, ας μας κάνει μια περίληψη (μην πει όμως ότι φταίω εγώ για το δούλεμα που θα φάει :lol: )

Εγώ που έχω και γάτα και σκύλο???

B)

Εντάξει, προφανώς και έκανα πλάκα, αλλά αλήθεια, μπορώ να σας παραθέσω ένα ολόκληρο δοκίμιο σύγκρισης συμπεριφορών που βρίσκω πολύ εύστοχο. Μεγάλο. Στα αγγλικά. Και παίζει να το 'χω ξαναβάλει.

Ο καπνός του τσιγάρου «βλάπτει ακόμα και εξ επαφής»

Ο καπνός του τσιγάρου απορροφάται από τα ρούχα και τις επιφάνειες του σπιτιού και σχηματίζει καρκινογόνες ενώσεις που αποτελούν κίνδυνο για βρέφη και παιδιά αν τις αγγίξουν και τις καταπιούν, προειδοποιούν Αμερικανοί ερευνητές.

«Τα ευρήματα εγείρουν ανησυχίες για την έκθεση σε κατάλοιπα καπνού, η οποία πρόσφατα ονομάστηκε 'κάπνισμα από τρίτο χέρι' γράφει η ομάδα στο Proceedings of the National Academy of Sciences.

«Λόγω της συχνής επαφής τους με τις επιφάνειες του σπιτιού και τη σκόνη, τα βρέφη και τα παιδιά αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο» εκτιμούν οι ερευνητές του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Λίβερμορ στην Καλιφόρνια.

Θεωρούν πάντως ότι ένα καλό καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα μπορεί να απομακρύνει αυτές τις δυνητικά καρκινογόνες ουσίες.

Ύπουλη νικοτίνη

To περίεργο είναι ότι ο κίνδυνος προέρχεται κυρίως από τη νικοτίνη, η οποία είναι εθιστική αλλά δεν έχει καρκινογόνο δράση. Όταν απελευθερωθεί στο περιβάλλον, η νικοτίνη αντιδρά με άλλες ουσίες και σχηματίζει καρκινογόνες νιτροζαμίνες.

Οι ερευνητές εκτιμούν τώρα ότι οι Αρχές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο λήψης μέτρων κατά του «καπνίσματος από τρίτο χέρι», όπως κάνουν για το παθητικό κάπνισμα.

Θεωρούν επίσης ότι πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά οι δυνητικές παρενέργεις των λεγόμενων «ηλεκτρονικών» τσιγάρων, τα οποία δεν δημιουργούν καπνό αλλά απελευθερώνουν ατμό νικοτίνης.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1104454&lngDtrID=252

Το κλάσιμο «βλάπτει ακόμα και εξ επαφής»

Η κλανιά απορροφάται από τα ρούχα και τις επιφάνειες του σπιτιού και σχηματίζει βρωμερές ενώσεις που αποτελούν κίνδυνο για βρέφη και παιδιά αν τις αγγίξουν και τις καταπιούν, προειδοποιούν Αμερικανοί ερευνητές.

«Τα ευρήματα εγείρουν ανησυχίες για την έκθεση σε κατάλοιπα κλασίματος, η οποία πρόσφατα ονομάστηκε 'κλάσιμο από τρίτο χέρι' γράφει η ομάδα στο Proceedings of the National Academy of Sciences.

«Λόγω της συχνής επαφής τους με τις επιφάνειες του σπιτιού και τη σκόνη, τα βρέφη και τα παιδιά αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο» εκτιμούν οι ερευνητές του Εθνικού Εργαστηρίου Λόρενς Λίβερμορ στην Καλιφόρνια.

Θεωρούν πάντως ότι ένα καλό καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα μπορεί να απομακρύνει αυτές τις δυνητικά καρκινογόνες ουσίες.

Ύπουλο κλανίδι

To περίεργο είναι ότι ο κίνδυνος προέρχεται κυρίως από το μεθάνιο, το οποίο είναι εθιστικό αλλά δεν έχει καρκινογόνο δράση. Όταν απελευθερωθεί στο περιβάλλον, το μεθάνιο αντιδρά με άλλες ουσίες και σχηματίζει καρκινογόνες νιτροζαμίνες.

Οι ερευνητές εκτιμούν τώρα ότι οι Αρχές θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο λήψης μέτρων κατά του «κλασίματος από τρίτο χέρι», όπως κάνουν για το παθητικό κλάσιμο.

Θεωρούν επίσης ότι πρέπει να μελετηθούν προσεκτικά οι δυνητικές παρενέργεις των λεγόμενων «ηλεκτρονικών» τσιγάρων, τα οποία δεν δημιουργούν καπνό αλλά απελευθερώνουν ατμό νικοτίνης.

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1104454&lngDtrID=252

φιξντ,τρομολαγνεία -> στο άπειρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...