guppy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά πως προσθέτω στις διαφάνειες βίντεο;;; Ήχο έβαλα, αλλά βίντεο δεν μου ανοίγει. Ήχο έβαλα ενώ είχα το cd μέσα, πήρα το κομμάτι από εκεί. Και το βίντεο πρέπει να είναι σε dvd;;; Δεν μπορώ να βάλω βίντεο από το σκληρό δίσκο μου;;;
JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 μππρείς εισαγωγή > ταινία (ή βίντεο) > εισαγωγή βίντεο από αρχείο
guppy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό είχα κάνει αλλά δεν έπαιζε...ευχαριστώ.
venato Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω δημιουργία σημειώσεων ακροατηρίου από το Power Point στο Word. Πηγαίνω στο εικονίδιο της microsoft (έχοντας ανοίξει το Power Point)στην επιλογή Δημοσίευση και μετά στη δημιουργία σημειώσεων σε m. word. Μόλις κάνω ειδική επικόλληση...πετάγεται αυτό..."δεν ειναι δυνατη η εγγραφη στο Microsoft Office Word στο Power Point" Και δε με αφήνει. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Πήγα και στο official σιτε της microsoft αλλά τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
JohnXarxas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 κοίτα εδώ http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint-help/compatible-multimedia-file-formats-HA001230325.aspx προφανώς το βίντεο που πήγες να βάλεις μάλλον δεν ήταν συμβατό
venato Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δε είναι βίντεο...μια παρουσίαση είναι(ούτε εικόνα δεν έχει να φανταστείς). Δε μπορώ να τη μετατρέψω σε σημειώσεις ακροατηρίου στο word. Μου δέχεται μόνο την επιλογή για σκέτο σημειώσεις χωρίς διαφάνειες (δίπλα, κάτω).
JohnXarxas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αυτό που έγραψα πήγαινε στον topic starter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.