Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου pc

chrisosfp488

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το είδα αλλά πιστεύω ότι το corsair είναι ελάχιστα καλύτερο.

Να ρωτήσω κάτι άλλo, το courier πριν έρθει σπίτι παίρνει τηλέφωνο ή έρχεται σε ανύποπτο χρόνο;

Δημοσ.

Μόλις έστησα το μηχάνημα κι έχω να πω ότι το cpu cooler (corsair a70) κάνει πολύ θόρυβο. Κοίταξα στο bios και δουλεύει στις 1950 rpm με cpu temp 39C...

Ενταξει αφου εκει δουλευουν κανονικα.

Γι'αυτο σου εχει και τα ανταπτορακια μεσα να τα συνδεσεις να πεσουν οι στροφες.

Δημοσ.

Έχω βάλει τον αντάπτορα που βγάζει 2 πρίζες για τα fans. ΤΑ άλλα δε χρειάζονται νομίζω. Γιατί κάνει τόσο θόρυβο; μου έχει πάρει τα αυτιά

Δημοσ.

Έχω βάλει τον αντάπτορα που βγάζει 2 πρίζες για τα fans. ΤΑ άλλα δε χρειάζονται νομίζω. Γιατί κάνει τόσο θόρυβο; μου έχει πάρει τα αυτιά

Καλως αφου νομιζεις οτι τα αλλα δεν χρειαζονται τοτε ισως σου χρειαζονται κατι τετοια.

Σοβαρα τωρα συνδεσε και τους ανταπτορες που ριχνουν τις στροφες.(αν και νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος στο οτι σου εχουν παρει τα αυτια.μπας και ακουμπαει κανενα καλωδιο επανω στα πτερυγια?

Δημοσ.

Είναι 2 ίδιοι αντάπτορες.Και οι 2 βγάζουν το ίδιο βύσμα πάλι...Σαν προέκταση

Να βάλω και του 2?

λογικο να βγαζουν ιδιο βυσμα.ακριβως σαν προεκταση οπως λες.συνδεσε τους ακριβως σαν να ειναι προεκτασεις των καλωδιων.

Δημοσ.

Έγινε αθόρυβο :D Έχω μια άλλη απορία. Στον υπολογιστή μου δε δείχνει το σκληρό δίσκο φαίνονται μόνο ο ssd και το dvd-rom. Στο bios και στη διαχείριση υλικών φαίνεται κανονικά

Δημοσ.

Έγινε αθόρυβο :D Έχω μια άλλη απορία. Στον υπολογιστή μου δε δείχνει το σκληρό δίσκο φαίνονται μόνο ο ssd και το dvd-rom. Στο bios και στη διαχείριση υλικών φαίνεται κανονικά

Εγω παλι εχω μια αλλη απορια.Τα συνδεσες σωστα?δουλευουν οι ανεμιστηρες τωρα?τους βλεπεις να γυριζουν?

Εαν ναι τοτε εισαι οκ.Εαν οχι ξαναψαξε το.

Δημοσ.

Ναι γυρίζουν. Κοίταξα και το σχεδιάγραμμα που δείχνει πως μπαίνουν τα καλώδια. Απότι βλε΄πω έχεις το ίδιο κουτί. Τον σκληρό πως στο καλό τον βιδώνεις; Έβγαλα το κουτάκι αλλά δεν μπάινουν βίδες πουθενά.

Δημοσ.

Ναι γυρίζουν. Κοίταξα και το σχεδιάγραμμα που δείχνει πως μπαίνουν τα καλώδια. Απότι βλε΄πω έχεις το ίδιο κουτί. Τον σκληρό πως στο καλό τον βιδώνεις; Έβγαλα το κουτάκι αλλά δεν μπάινουν βίδες πουθενά.

Παλι καλα.

Λοιπον,το manual απο το κουτι το εχεις?το βιβλιαρακι που ειναι μεσα σε ενα μαυρο κουτακι που ειχε και ολες τις βιδες μεσα?εαν ναι ανοιξε το και κοιτα την εικονα 6.1

Σου δειχνει ακριβως που να βαλεις τις βιδες.Και οι βιδες που θα βαλεις ειναι αυτες που δειχνει με τον αριθμο 4 που λεει HDD tray screw X 20.

Φροντισε να τις βρεις μεσα στο σακουλακι και να ειναι οντως αυτες οι ιδιες γιατι εχει και καποιες αλλες που μοιαζουν.

Εαν δεν το εχεις το manual θα σου τα πω αλλιως.(πρεπει να βρω ομως ενα τροπο για να σου τα δωσω να καταλαβεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...