Προς το περιεχόμενο

Logitech s140i / logitech pure -Fi express plus 19.99 EΥΡΩ lidl

gamanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή αρχίζει να τα φτύνει το ξυπνητήρι μου και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο logitech, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας;

Δημοσ.

Επειδή αρχίζει να τα φτύνει το ξυπνητήρι μου και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο logitech, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας;

καλλιθέα στο κατάστημα στην Αγησιλάου πριν λίγο είχε αρκετά (7-8)

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ αν και δεν νομίζω να πάω γιατί είναι κανα δίωρο μακριά η Καλλιθέα, οπότε μέχρι να φτάσω μπορεί να έχουν φύγει όλα τα κομμάτια.

Δημοσ.

καλλιθέα στο κατάστημα στην Αγησιλάου πριν λίγο είχε αρκετά (7-8)

Φίλε με γ@μησες! Έφαγα όλη μου τη μέρα(από το πρωί μόλις μπήκα σπίτι) για να πάω στο συγκεκριμένο lidl και αυτά που μου είπες ότι έχει είναι τα 2 ηχειάκια!

Για τυχόν συμφορουμήτες που ενδιαφέρονται και για να γλυτώσουν από άσκοπη ταλαιπωρία, τα καταστήματα που έχω επισκεφτεί και δεν έχουν το Logitech για το iphone είναι:

1)Θρακομακεδώνων

2)Μενιδίου(Λ. Δημοκρατίας)

3)Άνω Λιοσίων

4)Ιλίου(Αγ. Νικολάου)

5)Περιστερίου(Τζον Κέννεντυ)

6)Κηφισού(στο ύψος που πάμε για Μπουρνάζι)

7)Μεταμόρφωσης(στον παράδρομο της εθνικής)

8)Αιγαλέου(Λ. Αθηνών)

9)Καλλιθέας(Αγησιλάου)

10)Καλλιθέας(πίσω από τον σταθμό του ηλεκτρικού)

11)Πευκακίων

Δημοσ.

αν καιγεσαι τοσο ειχα δει στα καρφουρ διαφορα παρομοια με το logitech , γυρω 15-30ευρω, αλλα πριν 1 μηνα και.

δικια τους μαρκα firstline, απο μικρα σαν ξυπνητηρια ως και κατι τεραστιες μπαρες 2.1.

δε παω γενικα καρφουρ αρα δε ξερω που κ αν υπαρχουν ακομα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια ξανανοιγω το φορουμ γιατι το lidl ξαναεβγαλε τα logitech στα 9 ευρω!!!!!!!!!Και επειδη σε αλλο τοπικ καποιος το αμφισβητησε και με εβγαλε σχεδον τρελλο ιδου και η αποδειξη (κυριολεκτικα)

07082011020m.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Ηταν βεβαια ανοιγμενη η συσκευασια και ελειπε η μια βαση (για shuffle) αλλα κατα τα αλλα κομπλε.Θεωρω την τιμη σουπερ χωμα και αν και δεν εχω ipod,i phone κτλ θα το συνδεσω με καρφακι,.Χανια παντως πηρα το τελευταιο (εψαξα για τον αδερφο μου αλλα δε βρηκα)>.Για ψαχτειτε λιγο ........

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...