R-evil-S Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2011 Και για όποιον βρίσκεται προς τα ανατολικά της Αττικής, χθες στη Ραφήνα είχε 3-4 κομμάτια ακόμα.
George! Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Επειδή αρχίζει να τα φτύνει το ξυπνητήρι μου και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο logitech, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας;
diplo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Επειδή αρχίζει να τα φτύνει το ξυπνητήρι μου και σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το συγκεκριμένο logitech, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα σε κάποιο κατάστημα της Αθήνας; καλλιθέα στο κατάστημα στην Αγησιλάου πριν λίγο είχε αρκετά (7-8)
George! Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ευχαριστώ πολύ αν και δεν νομίζω να πάω γιατί είναι κανα δίωρο μακριά η Καλλιθέα, οπότε μέχρι να φτάσω μπορεί να έχουν φύγει όλα τα κομμάτια.
George! Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 καλλιθέα στο κατάστημα στην Αγησιλάου πριν λίγο είχε αρκετά (7-8) Φίλε με γ@μησες! Έφαγα όλη μου τη μέρα(από το πρωί μόλις μπήκα σπίτι) για να πάω στο συγκεκριμένο lidl και αυτά που μου είπες ότι έχει είναι τα 2 ηχειάκια! Για τυχόν συμφορουμήτες που ενδιαφέρονται και για να γλυτώσουν από άσκοπη ταλαιπωρία, τα καταστήματα που έχω επισκεφτεί και δεν έχουν το Logitech για το iphone είναι: 1)Θρακομακεδώνων 2)Μενιδίου(Λ. Δημοκρατίας) 3)Άνω Λιοσίων 4)Ιλίου(Αγ. Νικολάου) 5)Περιστερίου(Τζον Κέννεντυ) 6)Κηφισού(στο ύψος που πάμε για Μπουρνάζι) 7)Μεταμόρφωσης(στον παράδρομο της εθνικής) 8)Αιγαλέου(Λ. Αθηνών) 9)Καλλιθέας(Αγησιλάου) 10)Καλλιθέας(πίσω από τον σταθμό του ηλεκτρικού) 11)Πευκακίων
ipal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2011 αν καιγεσαι τοσο ειχα δει στα καρφουρ διαφορα παρομοια με το logitech , γυρω 15-30ευρω, αλλα πριν 1 μηνα και. δικια τους μαρκα firstline, απο μικρα σαν ξυπνητηρια ως και κατι τεραστιες μπαρες 2.1. δε παω γενικα καρφουρ αρα δε ξερω που κ αν υπαρχουν ακομα.
louben Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Λοιπον παιδια ξανανοιγω το φορουμ γιατι το lidl ξαναεβγαλε τα logitech στα 9 ευρω!!!!!!!!!Και επειδη σε αλλο τοπικ καποιος το αμφισβητησε και με εβγαλε σχεδον τρελλο ιδου και η αποδειξη (κυριολεκτικα) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Ηταν βεβαια ανοιγμενη η συσκευασια και ελειπε η μια βαση (για shuffle) αλλα κατα τα αλλα κομπλε.Θεωρω την τιμη σουπερ χωμα και αν και δεν εχω ipod,i phone κτλ θα το συνδεσω με καρφακι,.Χανια παντως πηρα το τελευταιο (εψαξα για τον αδερφο μου αλλα δε βρηκα)>.Για ψαχτειτε λιγο ........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.