T-Rex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Το πήρα κι εγώ, είναι πολύ ωραίο και η τιμή του "χώμα" στα 19.99. Η ποιότητα του ήχου του είναι πολύ καλή (ανάλογη βέβαια της ποιότητας των αρχείων mp3 που παίζει). Ευχαριστώ gamanos για την ενημέρωση.
zizu10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ που τα θέλω για το htc wildfire αξίζει ή τσάμπα θα πάνε τα λεφτά???
T-Rex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ που τα θέλω για το htc wildfire αξίζει ή τσάμπα θα πάνε τα λεφτά??? Μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις, αφού έχει είσοδο με καρφάκι.
zizu10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλά θα έχω όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν??? Και σε ότι αφορά το καρφί έχει κάποιο καλώδιο ή μπαίνει κουμπώτο γιατί αν είναι έτσι η υποδοχή είναι στο πάνω μέρος του τηλεφώνου και επομένως μου είναι άχρηστα....
T-Rex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλά θα έχω όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν??? Και σε ότι αφορά το καρφί έχει κάποιο καλώδιο ή μπαίνει κουμπώτο γιατί αν είναι έτσι η υποδοχή είναι στο πάνω μέρος του τηλεφώνου και επομένως μου είναι άχρηστα.... Στο επάνω dock συνδέονται μόνο μηλοσυσκευές (apple i-pod, i-phone κλπ) Η είσοδος line in (καρφί) είναι στο πίσω μέρος της συσκευής. Καλωδιάκι δεν περιλαμβάνεται αλλά βρίσκεις εύκολα. Από το παρεχόμενο remote control θα λειτουργεί το on-off και το volume. Τα υπόλοιπα θα τα ελέγχεις από το HTC σου.
zizu10 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Στο επάνω dock συνδέονται μόνο μηλοσυσκευές (apple i-pod, i-phone κλπ) Η είσοδος line in (καρφί) είναι στο πίσω μέρος της συσκευής. Καλωδιάκι δεν περιλαμβάνεται αλλά βρίσκεις εύκολα. Από το παρεχόμενο remote control θα λειτουργεί το on-off και το volume. Τα υπόλοιπα θα τα ελέγχεις από το HTC σου. Ωραία μπορεί να περάσω την Δευτέρα να το πάρω... Ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση
ripper386 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολυ κι εγώ για την ενημέρωση, το πρωί πήρα 2 απο Lidl της Πέτρου Ράλλ, ειχε 3-4 ακόμη. εξαιρετική αγορά για τα λεφτά της.
default Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 @lionheart75 Αν δεν εχει στο καταστημα που ειναι κοντα σου παρε την τηλ εξυπηρετηση πελατων και ζητησε τους να μεταφερουν απο καποιο καταστημα των Σερρων εδω εχει 5-6 στο καθενα. Μου εχουν κανει αυτη την εξυπητετηση στο παρελθον. Διαφορετικα αν το εχεις αναγκη πολυ θα δουμε αν μπορω να σου στειλω ενα ταχυδρομικα.
geornirv Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 @lionheart75 Αν δεν εχει στο καταστημα που ειναι κοντα σου παρε την τηλ εξυπηρετηση πελατων και ζητησε τους να μεταφερουν απο καποιο καταστημα των Σερρων εδω εχει 5-6 στο καθενα. Μου εχουν κανει αυτη την εξυπητετηση στο παρελθον. Διαφορετικα αν το εχεις αναγκη πολυ θα δουμε αν μπορω να σου στειλω ενα ταχυδρομικα. Σε ποιό κατάστημα το έχει στις Σέρρες?? Γιατί εγώ πήγα στου νοσοκομείου και δεν το βρήκα.
default Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Χθες (Σαββατο) που περασα απο αυτο του Νοσοκομειου ειχε 6-7 σιγουρα (οπως μπαινεις στην εισοδο στη κεντρικη σειρα μπροστα-μπροστα) αλλα και αυτο κατω απο την αερογεφυρα για Νιγριτα, για το 3ο δε γνωριζω.
lionheart75 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 @default σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου να 'σαι καλά. Θα τους πάρω αύριο τηλέφωνο και αν δεν βγάλω άκρη θα σε ενημερώσω. Και πάλι σε ευχαριστώ πραγματικά για το ενδιαφέρον.
kalampakas. Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 υπαρχει τροπος να μη χανει τις ρυθμισεις το ρολοι του οταν το βγαζω απο την πριζα?μονο στο δικο μ το κανει αυτο?
leon00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 μονο στο δικο μ το κανει αυτο? μαλλον σ'ολους ...(και σε μενα)
Giannisrethymno Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Πάντως στο μεγάλο κατάστημα του Ρεθύμνου δεν είχε τίποτα...
Constantine_raz Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες εχουνε μεινει πολλα κομματια για οποιον ενδιαφερεται στο lidl πευκακιων ... νεα ιωνια , εκει τελοσπαντων (ολο τη μπερδευω τη περιοχη ...).Τσιμπησα ενα σημερα για δωρο . Ειχε τουλαχιστον καμια εικοσαρια ακομη ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.