manosfp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ας πει κάποιος που τα δοκίμασε εντυπώσεις και αν μπαίνουν στο ρεύμα ή δουλεύουν μόνο με μπαταρίες.
ipal Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Στη Αγησιλαου δεν είχε ουτε και στη Χαροκοπου ,το βρηκα τελικα στον Ταυρο στην Πετρου Ραλλη. Οταν πηγα ειχαν μεινει άλλα 5 αν ενδιαφερεται καποιος. στο Ταυρο τι ωρα τα πετυχες? εψαχνα γ review κ πετυχα αυτο: Lidl - Logitech Ipod SpeakerCan't find any mention of this on the forum but LIDL (in Carrigaline anyway) have a Logitech S140i Ipod Speaker system for €59.99 which is the same price as Amazon.co.uk but very reasonable for a great little speaker system. This is not the offer they had last week for a portable ipod speaker system which was about 30 euro for a much smaller system
Poison6 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ας πει κάποιος που τα δοκίμασε εντυπώσεις και αν μπαίνουν στο ρεύμα ή δουλεύουν μόνο με μπαταρίες. λοιπόν αυτά τα ηχειακια τα είχα βάλει στο μάτι απο τα χριστουγεννα που τα ξανά είχε το lidl. Στα Lidl στα Σπατα( διασταύρωση λεωφόρου Σπατών και λουτσας) εχει περίπου 7-8 κομμάτια. Δουλεύει με μετασχηματιστή και συνέδεσα το iphone 4 με κανενα πρόβλημα!Πολύ καλή αγορά!
deschri Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 στο Ταυρο τι ωρα τα πετυχες? εψαχνα γ review κ πετυχα αυτο: Lidl - Logitech Ipod SpeakerCan't find any mention of this on the forum but LIDL (in Carrigaline anyway) have a Logitech S140i Ipod Speaker system for €59.99 which is the same price as Amazon.co.uk but very reasonable for a great little speaker system. This is not the offer they had last week for a portable ipod speaker system which was about 30 euro for a much smaller system Περιπου στις 12.00 ,ειχε άλλα 5 κομματια οπως ειπα.
gamanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ας πει κάποιος που τα δοκίμασε εντυπώσεις και αν μπαίνουν στο ρεύμα ή δουλεύουν μόνο με μπαταρίες. Ρε συνονόματε; Τσαμπα έγραφα τόσα στην αρχή; :D Τα πήρα και τα έβαλα στο ρεύμα, κότσαρα πάνω το iphone 4 και απόλαυσα τον ήχο. η ένταση δεν σπάει τζάμια αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο, έχουν πολύ καλό ήχο.
derorist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καλημερα!. Στο lidl απέναντι απο την ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή, είχε καμία 10ριά κομμάτια το πρωί.
mc01319 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τσιμπησα και εγω ενα απο την Αγ. Παρασκευη. Thanks derorist για την ενημερωση. Για την τιμη τους ειναι πολύ καλα... Και δουλευουν και σε iPhone 4...
lionheart75 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πέρασε κανείς απο τα Lidl στην λεωφόρο Αλίμου να μου πεί αν έμεινε κανένα?
kalampakas. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 αντε με γεια μας!μολις τα πηρα και γω στο lidl καλαμπακας-τρικαλων ειχε 6-7 ακομα.πολυ καλα για την τιμη τους
doctorkostis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τσιμπισα και γω ενα απο Ταυρο. Κανα δυο ειχανε μεινει, το ενα εκ των οποιων ανοιγμενο. Χωρις ιδιαιτερο ενδιαφερον απο τον κοσμο βεβαια.
Septum Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγω πηγα στις Αλιμου και ειχε το ιδιο μαρκας Silvercrest στα 35 απο 70.Ειχε και το αλλο,το αλλαξαν,το ακριβυναν κιολας,τι εγινε?
kalampakas. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Εγω πηγα στις Αλιμου και ειχε το ιδιο μαρκας Silvercrest στα 35 απο 70.Ειχε και το αλλο,το αλλαξαν,το ακριβυναν κιολας,τι εγινε? μηπως ειχαν την παλια προσφορα στα 49,99 και δεν το αλλαξανε?
derorist Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Τσιμπησα και εγω ενα απο την Αγ. Παρασκευη. Thanks derorist για την ενημερωση. Για την τιμη τους ειναι πολύ καλα... Και δουλευουν και σε iPhone 4... ..Τα ευσημα πανε στον gamanos που ''σηκωσε'' αρχικα την προσφορα!. Χαιρομαι που βοηθησα.. Η ενημερωση απο φιλους συνφορουμιτες,εχει βοηθησει κι εμενα..
leon00 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μολις το πηρα (Πατρα-lidl Γλαυκου ,εχει κανα πενταρι ακομα) Πολυ καλο ευχαριστω για την ενημερωση
Septum Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι σιγουρα το logitech?Καποιο κοντινο καταστημα που να ειδε καποιος οτι εχει αποθεμα?(Ειμαι Ελληνικο-Αργυρουπολη)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.