gamanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Στα lidl Θρακομακεδόνων έχει σε προσφορά το ipod/iphone dock s140i στα 19.99 ΕΥΡΩ. Επίσημη σελίδα Είναι dock για i συσκευές, με τηλεχειριστήριο, λειτουργία φόρτισης, ρολόι ξυπνητήρι και έξτρα υποδοχή για ηχητική πηγή. Επίσης τα ηχεία αναφέρονται ως 360 μοιρών δηλαδή μόνο η πλάγια εσωτερική πλευρά δεν είναι ηχείο. Τέλος παίρνει και μπαταρίες. Αναφέρει συμβατότητα με όλα τα μοντέλα iphone ως 3gs και επιβεβαιώνω προσωπικά τη συμβατότητα με το iphone 4!!! Ως τις 19.οο είχε τουλάχιστον άλλα 15 κομμάτια. Οι κριτικές είναι καλές, αλλά η ένταση δεν ξεσηκώνει τους γείτονες :rolleyes: Το Lidl έλεγε αρχική τιμή 50κάτι ευρώ αλλά ο τσιγκούνης ξεκινάει με 80 Link Την προσφορά δεν την έχει το τελευταίο φυλλάδιο των lidl , δεν ξέρω για το προηγούμενο. Επίσης είχε ένα αντίστοιχο τεμάχιο silvercrest με ραδιόφωνο και πιο μεγάλα ηχεία και φορτιστές usb αυτοκινήτου και πρίζας με 5,99, οι οποίοι επίσης είναι συμβατοί με iphone 4. B)
diplo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 είναι προσφορά από προηγούμενη εβδομάδα που απλά δεν έφυγε και έριξαν τιμές για να τους αδειάσουν τον χώρο. Και στο λιντλ της καλλιθέας είχα καμια 10αρια κομμάτια στα 19,99 για όσους ενδιαφέρονται.
deschri Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 είναι προσφορά από προηγούμενη εβδομάδα που απλά δεν έφυγε και έριξαν τιμές για να τους αδειάσουν τον χώρο. Και στο λιντλ της καλλιθέας είχα καμια 10αρια κομμάτια στα 19,99 για όσους ενδιαφέρονται. Σε ποιο απο ολα τα lidl Καλλιθεας ,γιατι έχει 4 καταστηματα. Αν παω δηλαδη αυριο το πρωι θα βρω;
manosfp Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 το θέλω! αλλά μου πέφτει λίγο μακριά.... κανείς χριστιανός;
default Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Βασικα και στο καταστημα Σερρων παιζει η προσφορα, αλλα ειναι ξενερωμα οτι λειτουργει μονο για προιοντα της Apple και δεν εχω καμια διαθεση να αγορασω ipod.
diplo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σε ποιο απο ολα τα lidl Καλλιθεας ,γιατι έχει 4 καταστηματα. Αν παω δηλαδη αυριο το πρωι θα βρω; έχεις δίκιο, συγγνώμη που δεν το ανέφερα. Τα είδα στο κατάστημα στην Αγησιλάου. Τώρα αν έχουν μείνει δε γνωρίζω γιατί τα είχα δει προχτές. Καλύτερα κάνε ένα τηλέφωνο πριν πας και ρώτα αν υπάρχουν ακόμη.
deschri Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 έχεις δίκιο, συγγνώμη που δεν το ανέφερα. Τα είδα στο κατάστημα στην Αγησιλάου. Τώρα αν έχουν μείνει δε γνωρίζω γιατί τα είχα δει προχτές. Καλύτερα κάνε ένα τηλέφωνο πριν πας και ρώτα αν υπάρχουν ακόμη. Στη Αγησιλαου δεν είχε ουτε και στη Χαροκοπου ,το βρηκα τελικα στον Ταυρο στην Πετρου Ραλλη. Οταν πηγα ειχαν μεινει άλλα 5 αν ενδιαφερεται καποιος. Καλη προσφορα ,ειχα παρει περυσι τετoια εποχη 1 για δωρο στα 70 ευρω απο public.
katcos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σε ποιο απο ολα τα lidl Καλλιθεας ,γιατι έχει 4 καταστηματα. Αν παω δηλαδη αυριο το πρωι θα βρω; Πριν 10' στο LIDL που ειναι στον ηλεκτρικο διπλα ειχε ενα (1) τελευταιο κομματι ...
deschri Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πριν 10' στο LIDL που ειναι στον ηλεκτρικο διπλα ειχε ενα (1) τελευταιο κομματι ... Και να σκεφτεις δεν πηγα σε αυτο πρωτα παρα το οτι είναι το πιο κοντινο στο σπιτι μου γιατι συνηθως εκει φερνει λιγα κομματια απο προσφορες και τελειωνουν γρηγορα! Τελοσπαντων , αφου το βρηκα ,δεν πειραζει που γυρισα και 2 -3 lidl.
anivas11 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ...ειναι ξενερωμα οτι λειτουργει μονο για προιοντα της Apple και δεν εχω καμια διαθεση να αγορασω ipod. Μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις, αφού έχει είσοδο με καρφάκι. Στο lidl απέναντι απο την ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή, είχε καμία 20ριά κομμάτια το πρωί.
default Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μπορείς να συνδέσεις ότι θέλεις, αφού έχει είσοδο με καρφάκι. Στο lidl απέναντι απο την ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή, είχε καμία 20ριά κομμάτια το πρωί. Αναμφιβολα, ομως ετσι θα χασεις την λειτουργια του τηλεχειριστηριου. Οποτε στην τελικη το ερωτημα ειναι, αξιζουν αυτα τα ηχεια σαν απλα ηχεια Η/Υ η mp3 για 20Ε?
manosfp Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αγγάρεψα κι εγώ τον κουμπάρο μου (Άγιος Νικόλαος Κρήτης).
gamanos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αναμφιβολα, ομως ετσι θα χασεις την λειτουργια του τηλεχειριστηριου. Οποτε στην τελικη το ερωτημα ειναι, αξιζουν αυτα τα ηχεια σαν απλα ηχεια Η/Υ η mp3 για 20Ε? Το τηλεχειριστήριο δουλεύει όπως και να 'χει στο άνοιξε κλείσε και στην αυξομοίωση της έντασης. Για απλά ηχεία Η/Υ δεν θα τα πρότεινα, για φορητό soundbar ρεύματος μπαταρίας όμως ναι. Παρόλα αυτά, αν δεν είχα i-κάτι, μάλλον θα έπαιρνα κάτι άλλο... Πάντως logitech είναι και η τιμή υπέρτέλεια.
anivas11 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Καλό και δυνατό ήχο έχουν. Όμορφο σχέδιο και συμμαζεμένα. Μιά χαρά ηχεία είναι για το λάπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.