Προς το περιεχόμενο

Αγορά gaming pc

Iridium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως είπα και παραπάνω e-shop ή multirama.Δηλαδή αν μπορούσα από πλαίσιο θα μου το πρότεινες ;

συγκεκριμενα εγω:οχι δεν θα στο προτεινα γτ εχω κακες αγορες απο εκει,αλλα ο καθενας οπως κ απο οπου βολευεται..

2 επιλογες απο Multirama αφου σε βολευει σε κουτια κ αρκετα καλα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0482046&catid=020700

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0409651&catid=020700

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και στο κατάστημα που σου πρότεινα μπορείς να ζητήσεις συναρμολόγηση και να σου το φέρουν έτοιμο στην πόρτα σου :rolleyes:

Υ.Γ απέφυγε το e-shop όσο μπορείς ..Δε χρειάζεται να γίνεις και εσύ θύμα του after sale support τους .

Δημοσ.

συγκεκριμενα εγω:οχι δεν θα στο προτεινα γτ εχω κακες αγορες απο εκει,αλλα ο καθενας οπως κ απο οπου βολευεται..

2 επιλογες απο Multirama αφου σε βολευει σε κουτια κ αρκετα καλα

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0482046&catid=020700

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0409651&catid=020700

δεν συμφερει..σου προτεινω CoolerMaster Elite 430

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm

Δημοσ.

Και στο κατάστημα που σου πρότεινα μπορείς να ζητήσεις συναρμολόγηση και να σου το φέρουν έτοιμο στην πόρτα σου :rolleyes:

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω(τώρα θα μου πεις τα αλλά που τα ξέρω είναι καλύτερα αλλά τέσπα).

Αν μπορείς εσύ ή οι φίλοι από πάνω να φτιάξετε ένα pc από multirama ή e-shop εκτός αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη από προιόντα

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω(τώρα θα μου πεις τα αλλά που τα ξέρω είναι καλύτερα αλλά τέσπα).

Αν μπορείς εσύ ή οι φίλοι από πάνω να φτιάξετε ένα pc από multirama ή e-shop εκτός αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη από προιόντα

και αυτο που εφτιαξε ο moldovan απο το visionstudio ειναι υπερ αρκετα καλο..απλα το e-shop και Multirama δεν εχουν τοσο μεγαλη γκαμα σε πραγματα οπως βλεπεις κ εσυ..ενω το visionstudio εχει τεραστια...συν οτι τα περισσοτερα <σχεδον> πραγματα απο εκει ειναι φθηνοτερα.

Δημοσ.

και αυτο που εφτιαξε ο moldovan απο το visionstudio ειναι υπερ αρκετα καλο..απλα το e-shop και Multirama δεν εχουν τοσο μεγαλη γκαμα σε πραγματα οπως βλεπεις κ εσυ..ενω το visionstudio εχει τεραστια...συν οτι τα περισσοτερα <σχεδον> πραγματα απο εκει ειναι φθηνοτερα.

Και αν χρειαστεί να το πάω πίσω;Θα μου το στείλουν πίσω γρήγορα;Στον skroutz έχει καλούτσικη βαθμολογία πάντως

Δημοσ.

Και αν χρειαστεί να το πάω πίσω;Θα μου το στείλουν πίσω γρήγορα;Στον skroutz έχει καλούτσικη βαθμολογία πάντως

πανω σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω.δεν ξερω αν καποιος αλλος θα μπορουσε να σου λυσει την απορια απο τα παιδια...

οταν εννοεις να το πας πισω?εαν χαλασει καποιο εξαρτημα?

Δημοσ.

πανω σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω.δεν ξερω αν καποιος αλλος θα μπορουσε να σου λυσει την απορια απο τα παιδια...

οταν εννοεις να το πας πισω?εαν χαλασει καποιο εξαρτημα?

Ακριβώς

Δημοσ.

Έχεις πάει πίσω προϊόν από το e-shop ? Έχω πάρει το pc μου από το visionstudio και έχω κάνει φίλων αλλά ευτυχώς ακόμα δε χρειάστηκα το after sales service ..Αν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι χειρότερο από του e-shop δε μπορεί να είναι ..

Πάντως έχει ψωνίσει πολύ κόσμος όλο και κάποιος θα έχει εμπειρία να σου πει ..

Πω πω θάψιμο που τους έριξα :lol: :lol: .Ήθελα να ήξερα τη σκέφτονται οι του e-shop άμα διαβάζουν τα αρνητικά σχόλια που τους κάνουμε ..

Άσχετο το e-shop δε το βλέπω να υπάρχει στο skroutz παρά μόνο το pc1

Δημοσ.

Έχεις πάει πίσω προϊόν από το e-shop ? Έχω πάρει το pc μου από το visionstudio και έχω κάνει φίλων αλλά ευτυχώς ακόμα δε χρειάστηκα το after sales service ..Αν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι χειρότερο από του e-shop δε μπορεί να είναι ..

Πω πω θάψιμο που τους έριξα :lol: :lol: .Ήθελα να ήξερα τη σκέφτονται οι του e-shop άμα διαβάζουν τα αρνητικά σχόλια που τους κάνουμε ..

Και άμα το χρειαστείς;Εγώ έχω 3 χρόνια pc από τα multirama και δουλεύει καλά (φυσικά όχι άψογα).

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην γκάμα του multi?Αν δεν βαριέσαι κάνε μια σύνθεση έως 1100 euro.

Thanks και πάλι

Δημοσ.

Πάντως έχει ψωνίσει πολύ κόσμος όλο και κάποιος θα έχει εμπειρία να σου πει ..

δεν νομιζω να τους πειραζε κ τοσο..εδω μητρικη εναμιση μηνα αγορας εστειλα για RMA κ εκανε αλλο εναμιση μηνα να μου στειλουν μια καινουργεια....σε κατι τετοια καταντουν υπερβολικα κουραστικοι :rolleyes:

Δημοσ.

visionstudio.gr :-D

απο θεσσαλονικη..δεν μπορεις;;;;

Μια χαρά μπορώ...

Αν είναι κοίτα και εσύ τις επιλογές του moldovan και πες μου.Έτσι, για να έχω ακούσει και περισσότερες απόψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...