metanei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Όπως είπα και παραπάνω e-shop ή multirama.Δηλαδή αν μπορούσα από πλαίσιο θα μου το πρότεινες ; συγκεκριμενα εγω:οχι δεν θα στο προτεινα γτ εχω κακες αγορες απο εκει,αλλα ο καθενας οπως κ απο οπου βολευεται.. 2 επιλογες απο Multirama αφου σε βολευει σε κουτια κ αρκετα καλα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0482046&catid=020700 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0409651&catid=020700
moldovan20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και στο κατάστημα που σου πρότεινα μπορείς να ζητήσεις συναρμολόγηση και να σου το φέρουν έτοιμο στην πόρτα σου Υ.Γ απέφυγε το e-shop όσο μπορείς ..Δε χρειάζεται να γίνεις και εσύ θύμα του after sale support τους .
val007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 συγκεκριμενα εγω:οχι δεν θα στο προτεινα γτ εχω κακες αγορες απο εκει,αλλα ο καθενας οπως κ απο οπου βολευεται.. 2 επιλογες απο Multirama αφου σε βολευει σε κουτια κ αρκετα καλα http://www.multirama.gr/products/product?pid=0482046&catid=020700 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0409651&catid=020700 δεν συμφερει..σου προτεινω CoolerMaster Elite 430 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-Elite-430-Black-Case-RC-430-KWN1.htm
Iridium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και στο κατάστημα που σου πρότεινα μπορείς να ζητήσεις συναρμολόγηση και να σου το φέρουν έτοιμο στην πόρτα σου Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω(τώρα θα μου πεις τα αλλά που τα ξέρω είναι καλύτερα αλλά τέσπα). Αν μπορείς εσύ ή οι φίλοι από πάνω να φτιάξετε ένα pc από multirama ή e-shop εκτός αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη από προιόντα
metanei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το γνωρίζω(τώρα θα μου πεις τα αλλά που τα ξέρω είναι καλύτερα αλλά τέσπα). Αν μπορείς εσύ ή οι φίλοι από πάνω να φτιάξετε ένα pc από multirama ή e-shop εκτός αν υπάρχει τόσο μεγάλη έλλειψη από προιόντα και αυτο που εφτιαξε ο moldovan απο το visionstudio ειναι υπερ αρκετα καλο..απλα το e-shop και Multirama δεν εχουν τοσο μεγαλη γκαμα σε πραγματα οπως βλεπεις κ εσυ..ενω το visionstudio εχει τεραστια...συν οτι τα περισσοτερα <σχεδον> πραγματα απο εκει ειναι φθηνοτερα.
Iridium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 και αυτο που εφτιαξε ο moldovan απο το visionstudio ειναι υπερ αρκετα καλο..απλα το e-shop και Multirama δεν εχουν τοσο μεγαλη γκαμα σε πραγματα οπως βλεπεις κ εσυ..ενω το visionstudio εχει τεραστια...συν οτι τα περισσοτερα <σχεδον> πραγματα απο εκει ειναι φθηνοτερα. Και αν χρειαστεί να το πάω πίσω;Θα μου το στείλουν πίσω γρήγορα;Στον skroutz έχει καλούτσικη βαθμολογία πάντως
metanei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και αν χρειαστεί να το πάω πίσω;Θα μου το στείλουν πίσω γρήγορα;Στον skroutz έχει καλούτσικη βαθμολογία πάντως πανω σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω.δεν ξερω αν καποιος αλλος θα μπορουσε να σου λυσει την απορια απο τα παιδια... οταν εννοεις να το πας πισω?εαν χαλασει καποιο εξαρτημα?
Iridium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 πανω σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω.δεν ξερω αν καποιος αλλος θα μπορουσε να σου λυσει την απορια απο τα παιδια... οταν εννοεις να το πας πισω?εαν χαλασει καποιο εξαρτημα? Ακριβώς
moldovan20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Και αν χρειαστεί να το πάω πίσω;Θα μου το στείλουν πίσω γρήγορα;Στον skroutz έχει καλούτσικη βαθμολογία πάντως Έχεις πάει πίσω προϊόν από το e-shop ? Έχω πάρει το pc μου από το visionstudio και έχω κάνει φίλων αλλά ευτυχώς ακόμα δε χρειάστηκα το after sales service ..Αν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι χειρότερο από του e-shop δε μπορεί να είναι .. Πάντως έχει ψωνίσει πολύ κόσμος όλο και κάποιος θα έχει εμπειρία να σου πει .. Πω πω θάψιμο που τους έριξα :lol: .Ήθελα να ήξερα τη σκέφτονται οι του e-shop άμα διαβάζουν τα αρνητικά σχόλια που τους κάνουμε .. Άσχετο το e-shop δε το βλέπω να υπάρχει στο skroutz παρά μόνο το pc1
Iridium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις πάει πίσω προϊόν από το e-shop ? Έχω πάρει το pc μου από το visionstudio και έχω κάνει φίλων αλλά ευτυχώς ακόμα δε χρειάστηκα το after sales service ..Αν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι χειρότερο από του e-shop δε μπορεί να είναι .. Πω πω θάψιμο που τους έριξα :lol: .Ήθελα να ήξερα τη σκέφτονται οι του e-shop άμα διαβάζουν τα αρνητικά σχόλια που τους κάνουμε .. Και άμα το χρειαστείς;Εγώ έχω 3 χρόνια pc από τα multirama και δουλεύει καλά (φυσικά όχι άψογα). Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην γκάμα του multi?Αν δεν βαριέσαι κάνε μια σύνθεση έως 1100 euro. Thanks και πάλι
metanei Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις πάει πίσω προϊόν από το e-shop ? Έχω πάρει το pc μου από το visionstudio και έχω κάνει φίλων αλλά ευτυχώς ακόμα δε χρειάστηκα το after sales service ..Αν και βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι χειρότερο από του e-shop δε μπορεί να είναι .. Πάντως έχει ψωνίσει πολύ κόσμος όλο και κάποιος θα έχει εμπειρία να σου πει .. Πω πω θάψιμο που τους έριξα :lol: .Ήθελα να ήξερα τη σκέφτονται οι του e-shop άμα διαβάζουν τα αρνητικά σχόλια που τους κάνουμε .. δεν νομιζω να τους πειραζε κ τοσο..εδω μητρικη εναμιση μηνα αγορας εστειλα για RMA κ εκανε αλλο εναμιση μηνα να μου στειλουν μια καινουργεια....σε κατι τετοια καταντουν υπερβολικα κουραστικοι
moldovan20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά φίλε Iridium από που είσαι ? Από τα multirama αδυνατώ να κάνω κάτι αξιόλογο
Iridium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά φίλε Iridium από που είσαι ? Από τα multirama αδυνατώ να κάνω κάτι αξιόλογο Θράκη
val007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θράκη visionstudio.gr απο θεσσαλονικη..δεν μπορεις;;;;
Iridium Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 visionstudio.gr απο θεσσαλονικη..δεν μπορεις;;;; Μια χαρά μπορώ... Αν είναι κοίτα και εσύ τις επιλογές του moldovan και πες μου.Έτσι, για να έχω ακούσει και περισσότερες απόψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.