maparios Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα! σήμερα το πρωί παρέλαβα απο το ebay μια θήκη για το κινητό η οποία είχε και δώρο κάτι προστατευτικές ζελατίνες... έτσι όπως πήγα να βάλω τη ζελατίνα,μπήκε και είχε στην άκρη ένα αυτοκόλλητο που ήταν για να μπορώ να αφαιρέσω την ζελατίνα όποτε θέλω,και επειδή δέν μου άρεσε εμφανισιακά,πήγα να το τραβήξω..μετα,έτσι όπως το τράβηξα άφησε σημάδια (άσπρα) με αποτέλεσμα να ναι ακόμα πιο χάλια το αποτέλεσμα,, με τα χίλια ζόρια το έβγαλα νομίζοντας ότι είναι προβληματικό,έβαλα τη δεύτερη ζελατίνα,και είχε ''τσαλακώματα'' τα οπία πίεσα για να φύγουν αλλα πήγαν σε αλο μέρος της οθόνης.με την προστασία έγεινε το ίδιο..ε την έβγαλα λοιπον και αυτή.και άφησε κάτι σημάδια σαν στίγματα να το πώ; έρειξα λίγο νερό σε ένα πανάκι καθαρισμού οθόνης κινητών το σκούπισα το ξανασκουπησα το εκανα 3 φορες τίποτα...και ρωτώ λοιπόν,πως μπορώ να επαναφέρω την οθόνη στην αρχική κατασταση της; :/ να και μια εικόνα,ελπίζω να ναι ορατό..
Zeknafein Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 λοιπόν φιλε μου πρώτα από όλα είσαι σίγουρος ότι δεν είναι απλά λίγη κόλα από την ζελατίνα η φυσαλίδες αέρα τις ζελατίνας? δεύτερον το κινητό σου χρησιμοποιεί στυλο στην οθόνη η μονο δάχτυλο (gt αν είναι iPhone P.x. δεν είναι και το πιο έξυπνο να ρήξεις νερό στην οθόνη) δοκίμασε με πόληψη απαλές και "προσεκρικες" κινήσεις να τα μεταφέρεις με την άκρη του νυχιού σου στην άκρη τις οθόνης και έπειτα με το δάκτυλο να τα πάρεις από πάνω τις (ελπίζω να πιάσει κάτι από αυτά)
maparios Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 είναι lg φίλε το 540 ευχαριστώ για την βοήθεια δεν πιάνει ούτε αυτό..τελικά η ζελατίνα ήταν τριπλής όψεως και με μπέρδεψε και είχε πάνω 2 ζελατίνες και εγώ νόμιζα πως δεν είχε καμία..τελικά έβγαλα άκρη, thanks πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.