Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για αξιόπιστη εταιρία παροχής ΑDSL internet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποια προσφορά σύνδεσης ADSL προτείνετε?Τι παίζει γενικά με εταιρίες?Κάτι σταθερό και αξιόπιστο και σχετικά προσιτό στην τιμή?

Ελειπα 1.5 χρόνο στο εξωτερικό και γενικά δεν ξέρω τι παίζει με εταιρίες και ποιότητα ίντερνετ.Για περιοχή Θεσσαλονίκης?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

την μεγαλύτερη σταθερότητα την έχει ο ΟΤΕ

μετά απο εκεί και πέρα για οικονομία και ποιότητα (δεν έχω ακούσει από πουθενά παράπονα για εξυπηρέτηση, ταχύτητες,disconnect κλπ) πας CYTA

Δημοσ.

Την μεγαλυτερη σταθεροτητα την εχει ουτε το connex ουτε h hol ουτε η forthent Ουτε καμια.την εχει η τυχη σου να πετυχεις σε καλο καλωδιο χαλκου και να μην εισαι μακρια απο τον οτε.ως τωρα εχω περασει απο 3 διαφορετικες εταιρειες.και στις 3 απλα επαιζα μια χαρα χωρις αποσυνδεσεις η αλλο προβλημα( και 10 και 15 μερες χωρις disconnect) για τον λογο οτι πετυχα σε καλο χαλκο.αν τωρα εισαι μακρια η το ζευγαρι που θα τυχεις ειναι για πεταμα εκει και connx να βαλεις δεν θα αλλαξει τιποτα.σε περιπτωση αποσυνδεσεων ο οτε συνηθως σε χαμηλωνει πακετο οι αλλες εταιρειες σου αλλαζουν to snr για να παιξει καλυτερα η γραμμη εστω και πιο αργα.

Δημοσ.

poulinos++ για ακόμα μια φορά.

Ξεκίνα ρωτώντας τους γείτονες τι παρόχους έχουν για να δεις αν κάποιος έχει πρόβλημα και να τον αποφύγεις. Μετά δες τα πακέτα που παίζουν και τι ανάγκες έχεις (εθνικές κλήσεις, διεθνείς κλήσεις, τηλεόραση, κλπ) και στο τέλος λογικά θα καταλήξεις σε 2, άντε 3 παρόχους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...