Προς το περιεχόμενο

LOGITECH 5.1 Z5500 287 ευρώ

kukukali

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@elise δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λές. Τα ηχεία αυτά θα άξιζαν 100% κατ εμέ αν κόστιζαν μεταξύ 150 - 200€ max. Με 300€ σίγουρα υπάρχουν πολύ αξιόλογες λύσεις αν ψάξει κανείς. :)

Δημοσ.

επιτελους να δουμε ποτε θα καταλαβετε ποσο μουφα ηχεια ειναι....

Δεν αντιπαραθέτω γιατί δεν γνωρίζω, και επειδή σκέφτομαι να τα αγοράσω όταν θα φτηνήνουν, αν θες

Α)δικαιολόγησε αυτό που λες και

Β)ποια είναι καλύτερα στην τιμή τους 250-300 για pc;

Δημοσ.

επιτελους να δουμε ποτε θα καταλαβετε ποσο μουφα ηχεια ειναι....

Εγώ πάλι τα θεωρώ κορυφαία για τα 230 που είχα δώσει πριν 1,5 χρόνο...

Εαν είναι αυτά μούφα που να δεις κάτι 5.1 συστήματα των 1000+ ευρώ πόσο μούφα είναι... :whistle:

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ που τα έχω ακούσει σε σπίτι κολλητού μου μόνο για pc games 5.1 αξίζουν! σε μουσική δεν λένε και τιποτα!

και για ταινίες αξίζουν επίσης...

Δημοσ.

Εχουν παρα πολυ καλο μπασο (θυριο ειναι το subwoofer),αλλα τα ηχεια οντως δεν βγαζουν ποιοτικο ηχο(για μουσικη).

Για παιχνιδια και για ταινια, αξιζουν παντως.

Δημοσ.

Δεν αντιπαραθέτω γιατί δεν γνωρίζω, και επειδή σκέφτομαι να τα αγοράσω όταν θα φτηνήνουν, αν θες

Α)δικαιολόγησε αυτό που λες και

Β)ποια είναι καλύτερα στην τιμή τους 250-300 για pc;

Δεν χρειάζεται να γνωρίζεις. Αρκεί να ακούς !!

Σε αυτά τα χρήματα, έστω με κάτι λίγο ακόμα, παίρνεις έναν αξιοπρεπή ενισχυτή 5+1 με δύο αντίστοιχα ηχεία να ακούς σωστά μουσική.

Αγοράζεις και ένα σετάκι 3 φτηνά ηχειάκια (κεντρικό και πίσω) για να ακούς το 5+1 στα παιχνίδια και τις ταινίες.

Αν θέλεις κάτι μόνο για παιχνίδια πάς σε μία φτηνή compact λύση των 40-70 ευρώ.

Δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω.

Δημοσ.

Εγώ που τα έχω ακούσει σε σπίτι κολλητού μου μόνο για pc games 5.1 αξίζουν! σε μουσική δεν λένε και τιποτα!

ρε παιδια ελεος ποια με ολα κραξιμο.

τα 5.1 βγηκαν για ταινιες δεν βγηκαν για μουσικη.

και στο ειδος τους απλως ειναι ΚΟΡΥΦΗ.δυστηχως δεν τα εχω αλλα λογω δουλειας τα εχω βαλει σε αρκετο κοσμο δεν τα πλησιαζει κανενα στην κατηγορια τους.

η τιμη των 400 ευρω ηταν για μενα υπερβολικη και στα 250 ειναι απλος τελεια.( οι τιμες ειναι γενικα.)

Δημοσ.

@elise δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λές. Τα ηχεία αυτά θα άξιζαν 100% κατ εμέ αν κόστιζαν μεταξύ 150 - 200€ max. Με 300€ σίγουρα υπάρχουν πολύ αξιόλογες λύσεις αν ψάξει κανείς. :)

Έχεις να προτείνεις κάτι?

Δημοσ.

Το εξωφρενικο ειναι οτι τον Φεβρουαριο του 2007 κοστιζαν 350 και τα ειχε το plaisio προσφορα 211 ευρω pctechnology

Επειδη εχω διαβασει για διαφορά στην ισοτιμια EUR/USD, τοτε ηταν στο 1.30 απο 1.36 που ειναι σημερα.

Με πρωτη εμφανιση στις 29 Ιουνιου του 2004 και τιμη κατω απο 300 USD,6.5 χρονια μετα η τιμη αντι να μειωνεται αυξανεται!

Ισως οι πωλησεις ανοιξαν την ορεξη σε μερικους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...