Προς το περιεχόμενο

Ποιο πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω για να σπάω τις προστασίες απο DVD ταινιών?

sisyfosed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

ήθελα να ρωτήσω ποιο πρόγραμμα μπορώ να χρησιμοποιήσω,ετσι ώστε να σπάω τις προστασίες από αυθεντικά DVD ταινιών.

Δεν ξέρω αν το nero κάνει κατι τέτοιο(δεν τα κατάφερα) και το CLONEDVD2 κάποια τα κάνει και κάποια όχι

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Νομιζω δεν διαβασες τους κανονες του φορουμ

Ας τους επαναλαβουμε μια φορα μαζι

Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας

http://www.insomnia.gr/forum-26/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/

Δημοσ.

Νομιζω δεν διαβασες τους κανονες του φορουμ

Ας τους επαναλαβουμε μια φορα μαζι

Να μην αναζητούν ή δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας

http://www.insomnia.gr/forum-26/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85-insomniagr/

Δεν τίθεται θέμα. Ο κάτοχος μίας ταινίας έχει όλο το δικαίωμα να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας για προσωπική του χρήση, δεν είναι ούτε παράνομο κατά την ελληνική νομοθεσία ούτε παράβαση του κανόνα του forum που παράθεσες.

@sisyfosed: Υπάρχει στο Insomnia Wiki ένα άρθρο για χρήση του δωρεάν DVDFab HD Decrypter ώστε να επιτύχεις αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ parsifal,η αδερφή μου έχει αυθεντικά κινούμενα σχέδια,και ο πατέρας μου μου έχει φάει τα αφτιά για να τα κάνω κόπιες για να τα βλέπει :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...