Doc1355 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν γλυκά μου insomniacs μετά το επιτυχημένο overclocking με την πολύτιμη βοήθεια σας λέω να πάω σιγά σιγά και σε υδρόψυξη... Τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου είναι τα ακόλουθα: Case: Thermaltake Speedo Advance (υποστηρίζει σύστημα υδρόψυξης http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650780) Cpu: i7 920 (s1366) Gpu: engtx460 1gb (αυτή για την ακρίβεια http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513490) Τώρα δέν ξέρω αν πρέπει οπωσδήποτε να βάλω και στην κάρτα γραφικών υδρόψυξη αλλά πείτε μου εσείς τι είναι καλύτερα. Επίσης στίς μνήμες λέω να βάλω το HyperX Fan και έλεγα αν είναι στήν υδρόψυξη το χρώμα του υγρού να είναι μπλέ για να ταιριάζει με αυτό και την κάρτα γραφικών (εναλλακτικά να είναι μαύρο). Θέλω να μου πείτε ακριβώς τί πράγματα θα χρειαστώ γιατί για ακόμα μία φορά είμαι noob και στο θέμα αυτό xD xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχάς να αρχίσουμε από το θέμα των χρημάτων ποσά διαθέτεις ;Δεύτερων η αγορά πρέπει να γίνει από το εξωτερικό κατά την γνώμη μου γιατί εδω στην Ελλάδα δεν έχω βρει πολλά πράγματα άλλα ούτε κάτι αξιόλογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 μέχρι 250 ευρώπουλα λέω στο περίπου.. τώρα για εξωτερικό έχω ένα θέμα για το πώς αλλα πες μου και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Θέλεις τερατοεπιδόσεις ή να υπάρχει και ο παράγοντας "ησυχία"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Οχι ρε συ δεν θέλω τρελά πράγματα, εννοείτε οτι ψάχνω για ήσυχα πράγματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ξεκίνα με βάση αυτά: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p5422_XSPC-RX360-Triple-Radiator.html http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p3040_Laing-D5-Pump-12V-D5-Vario-1-2-tubing-connector--Swiftech-MCP655-.html http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9191_EK-Water-Blocks-EK-Supreme-HF-Full-Copper-universal--775-1156-1oe-AM2-AM3-939-XEON-.html http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p7055_Alphacool-Coolmove-2000rpm-3-Fach-Bundle--3xL-fterpaket-.html που είναι μια καλή βάση, η οποία μπορεί να σου φανεί αλμυρή αλλά είναι κρίμα να πάρεις μετριότητες και να τρώγεσαι για αλλαγές σε ένα τρίμηνο Αν είχα την κάρτα σου δεν θα της έβαζε full cover, είναι πολλά τα χρήματα και ήδη έχεις πληρώσει καλό cooling. Αν θες ντε και καλά βρες ένα universal gpu block να το έχεις και για την επόμενη Res, συνδέσμους και σωλήνες θα βρεις άπειρους στο συγκεκριμένο κατάστημα. Οπότε περιπλανήσου και δες τι σου γυαλίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Που ακριβώς στην Γερμανία είναι αυτό το κατάστημα? (εκτός αν είναι μόνο online) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω αν και που έχει φυσική έδρα, παίζει να είναι απλά αποθήκη με καλό logistic & resselers. Ξεψάχνισε τα "about us" και τα "contact info" και θα δεις. Πάντως είναι κλασικό κατάστημα στον χώρο εδώ και χρόνια, αν ανησυχείς για απάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Για το CPU Block, ακόμα μία πρόταση, στο ίδιο επίπεδο με το HF, είναι και το Swiftech. Έχει σίγουρα καλύτερο Mounting από το HF. Επίσης θα πρότεινα ανεμιστήρες χαμηλότερων στροφών για περισσότερη ησυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Για έτοιμες λύσεις όπως H50 είναι τσάμπα λεφτά ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ απολυτά στης επιλογές του caution η μονή παρατήρηση είναι για τους ανεμιστήρες ,στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν έχει τους Noiseblocker που είναι πάρα πόλη αθόρυβοι αν μπορείς αγόρασε τους από Ελλάδα. Και με μια H50 θα έκανες την δουλεία σου άλλα εγώ προτιμάω custom λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αλλα αν είναι να έχω ίδια αποτελέσματα με την Triton 81 που έχω τώρα για ποιόν λόγο να βάλω υδρόψυξη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Αγαπαπητέ caution, το 3πλό, γομάρι τετράπαχο ψυγείο το καταλαβαίνω (μπορεί να ψύξει ολόκληρο σύστημα και όχι μόνο επεξεργαστή), τους ανεμιστήρες των 2000σαλ επίσης τους καταλαβαίνω (καλό είναι να υπάρχουν αποθέματα ισχύος, δουλεύουν μια χαρά και σε λιγότερες στροφές), αλλά ειδικά αυτή την αντλία δεν μπορώ να την καταλάβω... Μου αρέσει που στο λινκ έχει και βιντεάκι για το πως δουλεύει, δλδ η πτυχή "ησυχία" πάει περίπατο με τέτοια μπετονιέρα μέσα στο σύστημα. Από κει και πέρα, ο προασανατολισμός και ο χαρακτήρας του set-up εξαρτάται σαφώς από το χρήστη και τις επιδιώξεις του. Είμαι της άποψης ότι επειδή οι καλές επιδόσεις είναι εξασφαλισμένες ακόμη και με την πιο αδύναμη υδρόψυξη, καλό θα ήταν να δίνεται λίγο βάρος και στον παράγοντα θόρυβο, εκτός αν ο χρήστης αυτή τη στιγμή "ζει" με έναν μαμά-Intel cooler, οπότε όλα τα άλλα θα του φανούν "βούτυρο"... Για το ποιό είναι το καλύτερο CPU-block δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το βρείτε, αν και το κάθε review λέει τα δικά του και το κάθε σύστημα είναι ξεχωριστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Θέλω ησυχία φίλε μου για αυτό πάω και σε υδρόψυξη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ο ανεμιστήρας είναι αυτός είναι λίγο ακριβούτσικος. Navu Όσον αναφορά την αντλία παίζει ρολό και σε τι στροφές θα τρέχει αν τρέχει στης 4.800 rpm που είναι το full λογικό είναι να κάνει θόρυβο. Βεβαία υπάρχουν και άλλες αρκετά αθόρυβες αντλίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.