derasto Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιzω με το ns-2.Εχω ενα scriptaki για tcp,δουλευει κομπλε.Υπαρχει τροπος να το μετατρεψω σε xcp ωστε να παρω αποτελεσματα και να τα συγκρινω μεταξυ τους;;
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τι εννοει ο ποιητης με το XCP? Θα σου πω τι γνωριζω εγω.... α) XCP (Xen Cloud Platform) β) eXCP (eXplicit Control Protocol) Τι ακριβως θες να κανεις? Το Scρipt? Αν εννοεις αυτο που εννοω , μαλλον σε λαθος δρομο εισαι. Το πιθανοτερο ειναι να εχω καταλαβει λαθος ομως.
derasto Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Anonymous το Β. Εχω ενα σκριπτακι για TCP μπορω αυτο να το μετατρεψω σε eXCP.;
_Anonymous_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Παρεπιπτοντως ειχα δει και εναν Xavier College P..(Δε θυμαμαι) δε μπορεις να μετατρεψεις το ενα στο αλλο και θα σου πω αμεσως γιατι... Το eXCP ειναι tcp protocol congestion algorithm.... δλδ εφαρμοζεται στο tcp για βελτιστοποιηση, εργαστηριακες μελετες κ.λ.π. Αν θες να το κανεις για βελτιστοποιηση απλα το εφαρμοζεις αν το υποστηριζει το ρουτερ σου (καπου στη mic ειχα δει και λιστα, αλλα δεν ηταν πληρης) και το λειτουργικο σου απο vista και πανω. Αυτο ζητας?
DDoS Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 19 Φεβρουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Χαζουλη πουλινέ? Ναι εσύ που διαφημίζεσε σαν προιστάμενος της forthnet αλλα πουλάς αχλάδια στη λαική. Ναι εσυ ρε! σε σένα μιλάω. Την εφαγες και την κοπελλιά την anonymoys, έτσι κοπλεξικέ? Μη δείτε κάποιον να ξέρει και ειδικά να ειναι και κοπέλλα μπαμμμμμμμμ.... στα σωθικά έτσι? χαζούλης που είσαι. Είσαι καταδικασμένος στην αμάθεια και στα 600 ευρώ το μήνα...... ουστ βρωμόπουστα και μπινέ. Εμείς θα συνεχίσουμε να γελάμε μαζι σου στο adslgr.com, βλακάκο. χαχαχαχαχαχαχαχα. Ο προιστάμενος παιδιά, χαχαχαχαχα, είσαι απίστευτος μαλάκας και βλάκας. Υ.Γ. Αυτά στα γράφω ενώ πίνω καφε με τον αλεξόπουλο, τον technician assingment της forthnet. xexexexexexe
kapamaru7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Έχω και εγώ ένα παρόμοιο "πρόβλημα".Έχω ένα script σε tcp και πρέπει να περάσω σε αυτό το eXplicit Control Protocol(XCP).Έχει να κάνει με τον ns-2.Έχω κάνει τα πρώτα βήματα αλλά δεν μου το τρέχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.