Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nvel είπε

ίσως να φταίει ότι βρισκόμαστε πια στο 2020

πολυ χιουμορ εχεις !! εγω εχω απο το σχολειο το κομπιουτερακι που ποσταρε πιο πανω η xristina1234 και  εκεινη το ποσταρε 2 χρονια πριν! τι παει να πει πως δεν υπαρχει πια επειδη εγω το βρηκα οταν ημουν παιδι;

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω ακόμα περισσότερο,  και έχω δεκάδες calculators από το '70 αλλά δεν σημαίνει ότι υπάρχουν ευρέως διαθέσιμα

αυτό που ψάχνεις είναι κλώνος casio και υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι, δεν χρειάζεσαι το συγκεκριμένο κλώνο υπάρχουν και καλύτεροι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, nvel είπε

έχω ακόμα περισσότερο,  και έχω δεκάδες calculators από το '70 αλλά δεν σημαίνει ότι υπάρχουν ευρέως διαθέσιμα

αυτό που ψάχνεις είναι κλώνος casio και υπάρχουν δεκάδες τέτοιοι, δεν χρειάζεσαι το συγκεκριμένο κλώνο υπάρχουν και καλύτεροι

ωραια θα μπορουσες απλως να προτείνεις καποιο και οχι να ειρωνευεσαι για να ρωτησα σημαινει πως ηθελα βοηθεια δεν μπηκα να τρολαρω

Επεξ/σία από artist1
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα 

μια ερώτηση 

εχω ένα μαθηματικό κομπιουτεράκι .

εχθες έκανα μια πράξη αλλαγής σε μοίρες δηλαδη το 0.04656 πάτησα shift tan και το έκανα μοίρες .

πηγα σήμερα να το κανα κάνω και ενώ κάνω την ίδια δουλειά στο τέλος μου γράφει syntax error … τι έχω πατήσει και δεν μου το βγάζει πλέον το αποτέλεσμα … είμαι ετοιμος να το πετάξω στο. Τοίχο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...