Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

fylatos ευχαριστώ πολύ για την απάντηση , κάτι σε ελλάδα έχουμε γιατί το θέλω αυτή την εβδομάδα ; Μόνο κάτι Casio έχω βρει που δεν μου κάνουν

Δημοσ.

Δεν έχω βρει κάτι. Γενικά μόνο αν βάλεις μεταφορά μιας μέρας στο αμαζον.

Υπόψιν σε εξέταση δε θα σε αφήσουν με αυτό πουθενά στον κόσμο.

Δημοσ.

Ακριβώς . Το παραπάνω έχει έγκχωμες οθόνες κτλ . Οπότε πρέπει να βρούμε κάτι πιο ψεύτικο ... Είχα δει αυτό το οποίο έβγαζε γραφικές παραστάσεις συναρτήσεων και παράγωγο όμως δεν είμαι σίγουρος για το αν μπορεί να προβάλει τις ίδιες τις συναρτήσεις. http://www.techstores.gr/casio-fx-7400-gii.html

Δημοσ.

Για αυτό που σου έστειλα σίγουρα μπαίνω . Αν δεις και προηγούμενα ποστ αυτηνού του θέματος θα δεις ότι πολλοί έχουν γράψει ότι στις εξετάσεις μπαίνουν με θυρία αριθμομηχανές . Έτσι κι αλλιώς δεν εξετάζομαι στους παραγώγους η στις παράγουσες απλά εκεί που εξετάζομαι χρειάζοτναι . Τέλος πάντων είμαι σίγουρος ότι μπαίνω με κάτι τέτοιο μέσα μιας και ξέρω τους εξεταστές και τι εξέταση δίνω . Τώρα βέβαια αν δεν έχεις απάντηση για τις δυνατότιτες όπου έχει η παραπάνω αριθμομηχανή εγώ οφείλω να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες που μου έχεις δώσει και γενικώς για όλη την βοήθεια .

Δημοσ.

Εγώ πάντως είμαι στο δίλημμα

Hp prime ή Ti Nspire Cas

Από την άλλη σε cas βρίσκω μόνο έγχρωμο οπότε λέω να πάω στο απλό(ασπρόμαυρο) που δεν κάνει τόσο μπαμ.

Έχει κανείς εμπειρία σε σχέση με τα δύο αυτά (hp/ti) ποιο είναι πιο βολικό να περνάς Excel?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια και χρονια πολλα!

Εχω να γραψω κατι εξετασεις και χρειαζεται και επιστημονικο κομπιουτερακι για καποιες απλες πραξεις οπως:  υψωση σε δυναμη. Εχω ενα επιστημονικο κομπιουτερακι απο τα φοιτητικα μου χρονια το οποιο και επισυναπτω παρακατω. Γνωριζει καποιος να μου πει πως γινεται να κανω πραξεις με δυναμεις? Ποια πληκτρα πρεπει να πατησω?

πχ. θελω να βρω ποσο κανει το 1,10 στην 9η ή

το 1.12 στην 5η.

edv.jpg

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

δοκίμασε να κάνεις το e^2 πατώντας

2 μετά το πάνω αριστερά που λέει 2nd F και μετά αυτό που λέει ln (σαν 2η συνάρτηση από πάνω λεει αν βλέπω καλά e^x)

• Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 18/2/2011 στις 6:11 ΜΜ, moldovan20 είπε

Εγώ είχα πάρει αυτό

FX-570ES.jpg

και λύνει πίνακες ,ολοκληρώματα , δείχνει γραφικές παραστάσεις και πολλά άλλα με 23€ δε νομίζω να είναι πολλά .

μπορει να κανει πολλαπλασιασμους πινακων αυτο?

παιδια ψαχνω απεγνωσμενα ενα που να κανει πολλαπλασιασμους πινακων. HELP

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 18/2/2011 στις 1:45 ΠΜ, sot20 είπε

Καλησπέρα φίλε μου! Το έχω και εγώ.Είναι φτηνό και καλό. Λοιπόν έστω ότι έχεις ένα μιγαδικό πχ. 75.60 + j45,55 τότε πατάς SHIFT και Pol(είναι το κουμπάκι του '+') ανοίγεις παρένθεση και γράφεις (75.60,45.55)κλείνεις παρένθεση και πατάς το ίσον(=). Σου βγάζει αποτέλεσμα 88.26189722. Για να βρείς την γωνία θα πατήσεις ALPHA και F(είναι στο πλήκτρο του tan) και ίσον μετά. Θα σου βγάλει αποτέλεσμα 31.0695 μοίρες. Ελπίζω να σε βοήθησα.

που το βρήκες γιατι το γκουκλαρω και δεν το βρίσκω καπου :(

επισης λυνει και ολοκληρώματα ετσι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...