fylatos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Αυτό εννοούσα κάτω από το off αλλά μου έλεγε ότι είναι ρίζα...
fenny Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνω μια ερώτηση για το DS-744? Κάνει και πράξει πινάκων, πχ ορίζουσα 3x3? ή εύρεση αντιστρόφου? και τέλος επιλύει εξισώσεις 3ου βαθμού? ευχαριστώ πολύ!
Erunildo Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Ας κανω και εγω μια ερωτηση.. Εχω το DS-744 και εγω και θελω να βρω το n 10=20*1,07^n Διαβασα το εγχειριδιο αλλα δεν εβγαλα ακρη για την περιπτωση μου. Διαβασα οτι μπορω να χρησιμοποιησω το solve, αλλα εχει μονο επιλογες για 2 και 3 αγνωστους, συν το οτι δεν βρηκα το πληκτρο n (αγνωστος γενικα). Καμια ιδεα; Thanks
Razor_7 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 όποιος ενδιαφέρεται πάντως για κομπιουτερι καλό και σχετικά φθηνό ας πάρει αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/406105/Casio-FX-991ES-Plus.htmlΟτιδήποτε άλλο ειναι ημίμετρο. Απο κει και πέρα αν έχεις να σκάσεις παραπάνω πας σε TI NSPIRE CAS.Έχω δουλεψει και Ti(συγκεκριμένα το Ti89)και του jumbo και το Casio που έγραψα το οποίο και θεωρώ τρομερό vfm
Zeda Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Έχετε υπόψιν κάποιο επιστημονικό κομπιουτεράκι που κάνει πράξεις πινάκων κ βγάζει γραφήματα ?
qsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 όποιος ενδιαφέρεται πάντως για κομπιουτερι καλό και σχετικά φθηνό ας πάρει αυτό εδώ http://www.skroutz.gr/s/406105/Casio-FX-991ES-Plus.htmlΟτιδήποτε άλλο ειναι ημίμετρο. αυτό το έχω κι εγώ και όντως με καλύπτει στο 90% των περιπτώσεων, αξίζει τα λεφτά του σε κάθε περίπτωση
d_gkal Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Ειχα παρει πριν κατι χρονια ένα φθηνο απ τα τζάμπο. Κατω απο 5 ευρω αν θυμαμαι καλα. Μια χαρα κανει τη δουλεια του 1
Razor_7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 επειδή έχω πάρει κι αυτό που λες αναμφίβολα είναι η βέλτιστη λύση στα low budget. Γενικότερα η φάση είναι: 1)Ti 2)Casio 3)Urban Έχοντας δουλέψει και τα τρία, θεωρώ ότι είναι τρελό vfm αυτό του jumbo,αλλά απ' την άλλη αξίζει να επενδύσεις το κάτι παραπάνω για το Casio, για το Ti από την άλλη όχι, μιας που χρειάζεται μόνο σε ένα 7% των περιπτώσεων ενώ στο υπόλοιπο 93% κάνει τα πράγματα πιο δύσχρηστα καθότι αρκετά φορτωμένο. Εγώ πάντως το σκέφτομαι να πάρω το Ti Nspire Cas καθότι έχω το Titanium αλλά δε με τρελλαίνει και πολύ. Το πρόβλημα είναι η τιμή του βέβαια... Έχετε υπόψιν κάποιο επιστημονικό κομπιουτεράκι που κάνει πράξεις πινάκων κ βγάζει γραφήματα ? 1. Texas Instruments 84PLSE/CLM/1L1/BS Graphing Calculator (Packaging may vary)2. Casio Graphing Calculator (FX-9750GII-WE)3. Texas Instruments Nspire CX CAS Graphing Calculator (N3CAS/GC/2L1)4. Texas Instruments TI-89 Titanium Graphing Calculator - Battery Powered - 1" x 3.5" x 7.33" - Black5. TI-83PLUS Programmable Graphing Calculator 10-Digit LCD TI-83PLUS Programmable Graphing Calculator, 10-Digit LCD6. CASIO FX9750GII-WE GRAPHING CALCULATOR7. HP 50g Graphing Calculator8. Prizm FX-CG10 Color Graphing Calculator (Black)9. Sentry 250-Function Graphing Calculator, Silver (CA756) 10. HP Prime Graphing Calculator 11. TI-Nspire CAS with Touchpad Τα λινκ που έβαλα είναι ενδεικτικά,ψάξε στο ebay+τα ευρωπαικά άμαζον Εγώ ήμουν μεταξύ Casio Prizm και Ti Nspire, κλίνοντας πιο πολύ προς στο δεύτερο. Δύο λινκ που θα χρειαστείς http://edu.casio.com/products/cg/comchart.html http://education.ti.com/en/us/product-resources/graphing_course_comparision
terrys46 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μια βοήθεια οποίος γνωρίζει , το κομπιουτεράκι του jumpo λύνει Ολοκλήρωμα ;
Razor_7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Παιδιά μια βοήθεια οποίος γνωρίζει , το κομπιουτεράκι του jumpo λύνει Ολοκλήρωμα ; ορισμένο ναι,μην περιμένεις όμως αόριστο ούτε με βήματα επίλυση του πως προκύπτει π.χ. του στυλ δεν το λύνει, αλλά αν το ορίσεις σε ένα διάστημα τότε σου βγάζει απ' ευθείας πόσο κάνει. Άσχετο,το φόρουμ δεν υποστηρίζει LaTex?
De@th L0rd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 οχι εχω απλα αυτο το οποιο ειναι απο τα πιο απλα που κυκλοφορουν. υπαρχουν και κατι γομαρια που βγαζουν γραφικες παραστασεις, ριζες δευτεροβαθμιας, πραξεις με πινακες, οριζουσες και δεν συμαζευεται. αμα θες δλδ να κανεις το -RTln(a²b²/c³d) ενα ενα θα τα κανεις; Απάντηση καθηγητή εξυπνάκια στη σχολή επειδή το κομπιουτεράκι μου δεν είχε τη μνήμη γραμμής που λες και τα σημείωνα πριν τα κάνω. " Έτσι κάνουν όσοι δεν ξέρουν να κάνουν πράξεις με το επιστημονικό" κι εγώ του λέω " Εγώ αφήσει αφήσει την έξτρα μνήμη να θυμάμαι πόσες φορές πάτησα παρένθεση στο σπίτι. Ποιός ο λόγος να τα κάνω με το επιστημονικό αν είναι να θυμάμαι απέξω το αποτέλεσμα από 5 παρενθέσεις εμφωλευμένες κ μη. Για βλαμένους ψάχνετε ή για λάθος υπολογισμούς;" Μια εμμονή οι γαμημένοι ελληνάρες καθηγητές με την απομνημόνευση...Αν ήταν έτσι δε θα έβγαζαν τα κομπιουτεράκια με τις γραμμές πράξεων..
status Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 επειδή έχω πάρει κι αυτό που λες αναμφίβολα είναι η βέλτιστη λύση στα low budget. Γενικότερα η φάση είναι: 1)Ti 2)Casio 3)Urban Έχοντας και τα 3 στην κατοχή μου, το urban είναι το απόλυτο value for money, κάνει και λογικές πράξεις, αμέεεεε, το casio fx-991 είναι ένα βήμα παραπάνω, έχει τον συλλέκτη και δεν τρώει μπαταρίες τόσο εύκολα, και βοηθάει και με τις διαιρέσεις, το ΤΙ, είναι σαν να πηγαίνεις με μπαζούκα σε μονομαχία με μαχαίρια, καλό να υπάρχει αλλά όχι για φάσεις πίεσης, πχ σε εξεταστική. 1
Razor_7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ^Διάβασες τι έχω γράψει? Ακριβώς τα ίδια λέω.
status Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 ^Διάβασες τι έχω γράψει? Ακριβώς τα ίδια λέω. Quoted for emphasis! 1
manolis940 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Ξαναφέρνω το θέμα ψηλά μιας και έχω και εγώ πρόβλημα και ψάχνω λύση σε αυτό . Θέλω να λύσω παραγώγους με κομπιουτεράκι αλλά θέλω την f'(x) ( Παράγωγος συνάρτησης f ) . Όλα όσα έχω δει από κομπιουτεράκια υπολογίζουν την παράσταση για ένα συγκεκριμένο x και εμφανίζουν ένα αποτέλεσμα πχ 7 . Εγώ όμως θα ήθελα να μου εμφανίσουν κάτι σαν f'(x) = 5x + 1/x . Δηλαδή ΔΕΝ θέλω αυτό : Υπάρχει κάποιο με το οποίο θα μπορούσα να κάνω την << δουλεία >> μου ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα