Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο νεπέρειος λογάριθμος (ln) έχει σαν βάση τον αριθμό Euler (που σωστά αναφέρεις πως ισούται με 2.71828)

Στο περιπου. :-D Βασικα συνεχιζει: e ~= 2.7 1828 1828 45 90 45 αλλά μετα το χαλαει και τα επομενα 10 ψηφια ειναι 2353602874 κλπ (αρρητος ειναι οποτε δεν μπορουμε να τον γραψουμε σε πληρη δεκαδικη μορφη).

το Rad νομίζω πως αναφέρεται στον υπολογισμό τριγωνομετρικών σε ακτίνια

Βασικα αναφερεται στο να εισαγεις ως ορισμα σε τριγωνομετρικες συναρτησεις ακτινια(και οχι μοιρες πχ).

Οι τριγωνομετρικοι αριθμοι δεν υπολογιζονται σε ακτινια.

fun: συναρτήσεις.

Σ: Sum, σύνολο.

χ^2: βρες το μόνος σου:Ρ

log: Λογάριθμος

Con: συνημίτονο

Cos και οχι con.

Rad: ακτίνα κύκλου

Λολ. :-D

Ακτίνιο εκφραζει το rad.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια γνωριζει κανεις να βοηθησει σε επιστημονικο κομπιουτερακι casio fx-991Es μου εμφανιζει ορισμενα αποτελεσματα σε μορφη κλασματος..πως γινεται να τα εμφανιζει ολα σε δεκαδικους οπως τα κοινα κομπιουτερακια της αγορας;

Δημοσ.

να σαι καλα,με εσωσες!! προσπαθω  να υπολογισω μια οριζουσα 3*3  εχω φτασει μεχρι την καταχωρηση των τιμων και δεν βρισκω ποιο κουμπι παταω μετα να βγαλει το αποτελεσμα..θα το βρω που θα μου παει..

Δημοσ.

να σαι καλα,με εσωσες!! προσπαθω  να υπολογισω μια οριζουσα 3*3  εχω φτασει μεχρι την καταχωρηση των τιμων και δεν βρισκω ποιο κουμπι παταω μετα να βγαλει το αποτελεσμα..θα το βρω που θα μου παει..

τα βρηκα τελικα ολα οκ!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά βοηθεία!!!

Μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνω μία πράξη τύπου 0.5 0,18 πχ??Αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι πρέπει να πατήσω στο κομπιουτεράκι για να βγει ακόμα καλύτερα! Δίνω την Παρασκευή σώστε με!!

Δημοσ.

ρίζα με Χ πάνω αριστερά!

αν δεν το έχω, υπάρχουν κάποιες άλλες πράξεις που μπορώ να κάνω για να το βγάλω??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ρε (γου)μαν το χ σκέτο τι έχει  (edited)
Βασικά θα πας Mode θα επιλέξεις το comp. Μετά 0.5 EXP 0.18 enter
https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=78eYU9P8DM-e7Aa1toD4BQ&url=http://www.olympia-vertrieb.de/html/Download/index.php%3Ffile%3D/Calculators/LCD%25208310/Manual/LCD8310_GR_20100608.pdf&cd=2&ved=0CB4QFjAB&usg=AFQjCNHxGGE8w2nuvcIZRtrQtUw3Eo1o1w&sig2=xXkMLRK3g1kaD8zubutL3Q

Επεξ/σία από fylatos
Δημοσ.

από πάνω τίποτα, από κάτω Χ πάλι μέσα σε κάτι πράσινα συμβολάκια που δεν ξέρω τι είναι, τα έχει σε πολλά..

(κοριτσάκι είμαι)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...