evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Φαντάζομαι έχειs Linux! Για ποιό λόγο να έχεις την μνήμη των πράξεων; Δεν θα τα σημειώνεις κάπου; Ετσι πράξεις θα κάνεις; οχι εχω απλα αυτο το οποιο ειναι απο τα πιο απλα που κυκλοφορουν. υπαρχουν και κατι γομαρια που βγαζουν γραφικες παραστασεις, ριζες δευτεροβαθμιας, πραξεις με πινακες, οριζουσες και δεν συμαζευεται. αμα θες δλδ να κανεις το -RTln(a²b²/c³d) ενα ενα θα τα κανεις;
moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ είχα πάρει αυτό και λύνει πίνακες ,ολοκληρώματα , δείχνει γραφικές παραστάσεις και πολλά άλλα με 23€ δε νομίζω να είναι πολλά .
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 μια χαρα ειναι τι λες τωρα. το δικο μου δεν λυνει ολοκληρωματα. μηπως να παρω κι εγω ενα σαν το δικο σου
Commendatore Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 οχι εχω απλα αυτο το οποιο ειναι απο τα πιο απλα που κυκλοφορουν. υπαρχουν και κατι γομαρια που βγαζουν γραφικες παραστασεις, ριζες δευτεροβαθμιας, πραξεις με πινακες, οριζουσες και δεν συμαζευεται. αμα θες δλδ να κανεις το -RTln(a²b²/c³d) ενα ενα θα τα κανεις; Εγώ είχα πάρει αυτό και λύνει πίνακες ,ολοκληρώματα , δείχνει γραφικές παραστάσεις και πολλά άλλα με 23€ δε νομίζω να είναι πολλά . Όντως παιδιά, μια αξιοπρεπής αριθμομηχανή είναι πλέον απαραίτητη σε οποιονδήποτε φοιτητή, ειδικά όταν μιλάμε για ποσά της τάξης των 15-20€. Είναι αστείο ότι κάποιοι σημερινοί φοιτητές τα θεωρούν πεταμένα λεφτά, την ίδια ώρα που μπορεί να πετάξουν χαλαρά 50€, για να βγούν ένα Σαββατόβραδο.... (μου έχει τύχει πρίν λίγο καιρό με δικό μου άνθρωπο....) Εγώ μάλιστα δαπάνησα αρκετά λεφτά στην Casio Αlgebra fx 2.0 plus πρίν κάποια χρόνια και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Έκανε και κάνει παπάδες, την έχω μέχρι και σήμερα (και κατά τα φαινόμενα για πολλά χρόνια ακόμη) και δεν έχει κάνει κίχ !
moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάλι σκέφτομαι να πάρω ένα που κάνει κοντά στα 100€ από e-bay δε θυμάμαι το μοντέλο τώρα ,το οποίο παίρνει και αρχεία office μέσα .. Θα με "βολέψει" πολύ
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάλι σκέφτομαι να πάρω ένα που κάνει κοντά στα 100€ από e-bay δε θυμάμαι το μοντέλο τώρα ,το οποίο παίρνει και αρχεία office μέσα .. Θα με "βολέψει" πολύ εχω μια εντυπωση οτι θα ειναι πεταμενα λεφτα.... μετα πας στο ματλαμπ κανονικα
moldovan20 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 εχω μια εντυπωση οτι θα ειναι πεταμενα λεφτα.... μετα πας στο ματλαμπ κανονικα Το matlab δε μπορείς να το έχεις στη εξεταστική όμως
evabb Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το matlab δε μπορείς να το έχεις στη εξεταστική όμως σας επιτρεπουν τετοια τερατα ρε συ στην εξεταστικη; εμας μονο επιστημονικο που δεν προγραμματιζεται. βεβαια στο ετος που ειμαι δεν εχει καμια σημασια πια.
Ather Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω ότι το matlab μαθαίνεται πιο αργά από ότι ένα κομπιουτεράκι έ; @moldovan Για τα μοντέλα νομίζω αναφέρεσαι σε αυτά: ΤΙ89-ΤΙ92
Lemontree Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Μια ερώτηση...ξέρει κανείς τη διαφορά ανάμεσα στα : CASIO FX-570MS και CASIO FX-570ΕS ? Με ενδιαφέρει βασικά ποιο είναι το καλύτερο.Για το MS έψαχνα,αλλά το ES το βρίσκω πιο εύκολα.
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 urban ds-744 Για μιγαδικούς κυριως,και οτι λειτουργεια εχει για λογαριθμους,παραφωγους,ολοκληρωμα,sin tan cos.. Αν δε βγαλουμε ακρη δεχομαι και προτασεις να παρω μια αριθμομηχανη με καλες επεξηγησεις.. Το ίδιο έχουμε, 4 ευρώ από το Jumpo έτσι; Τσίμπα Μάνιουαλ, δεν είναι δύσκολο, όλα τα κομπιουτεράκια σε τέτοιο επίπεδο είναι το ίδιο δύσκολα, μια ελαφριά ανάγνωση, λίγο να ξέρεις και τι θες να κάνεις και θα είσαι άρχοντας. http://www.ataba-europe.com/web_pages/_manuals/DS737CQ_744_Eng_om.pdf Τα σπάει για τα λεφτά του, αν και το πρώτο που πήρα στην πράξη 0/0 έσβηνε.;ρ
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ειδα κατι τετοια σημερα που πηγα να δωσω μαθημα και ζηλεψα. Παιρνω κατι χύμα ή υπαρχουν συγκεκριμενα μοντελα αναλογως το επιπεδο ξερωγω.
status Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Ειδα κατι τετοια σημερα που πηγα να δωσω μαθημα και ζηλεψα. Παιρνω κατι χύμα ή υπαρχουν συγκεκριμενα μοντελα αναλογως το επιπεδο ξερωγω. Το συγκεκριμένο το είχαν/έχουν τα jumpo στα 4 ευρώ.;ρ Ωστόσο κινεζιά κινεζιά αλλά τα πλήκτρα του είναι τρομερά, κάτι sanyo με λαστιχένια πλήκτρα τα αφήνει πίσω..
athlios Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Θελω να πουλαω μουρη . Να το βγαζω πανω την καφετερια και να ψαρωνουν τα γκομενακια. Να ερχονται και να μπορω να τα λυνω μια συναρτηση.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Νομίζω ότι το matlab μαθαίνεται πιο αργά από ότι ένα κομπιουτεράκι έ; @moldovan Για τα μοντέλα νομίζω αναφέρεσαι σε αυτά: ΤΙ89-ΤΙ92 δε χρεαζεται να μαθεις matlab για να κανεις τετοια πραγματα πας στο help, βαρας integrate, βλεπεις πως συντασσεται και βαζεις τη δικια σου... 1 λεπτο δουλεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα