egw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τα kaspersky 2011 και microsoft security essential τρέχουν μαζί...στο format έβαλα όλους τους drivers και δεν βγάζει κανένα κίτρινο θαυμαστικό. Ο σκληρός είναι WESTERN DIGITAL 250 WD2500JS. (το είδα από την απόδειξη) τον υπολογιστή τον καθάρισα .
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 όταν βλέπω μια ταινία παγώνει ηεικόνα και ήχος ενώ η ταινία παίζει,μετά ο ήχος παίζει αλλά η εικόνα τπτ και μετά ξεκολλάει, όλο αυτό γύρο στα 20δευτερόλεπτα και το κάνει περίπου 5-6 φορές κατά την διάρκεια της ταινίας. Μερικές φορές κολλάει ακόμα και το Google chrome όταν είμαι στο internet. Το "ξεκολλημα" συμβαινει καθε φορα?Αν ναι ασε τις θερμοκρασιες στην ακρη προς το παρον και βαλε τον process explorer για να δεις τι κανει spike στην cpu και τι τρωει τυχον μνημη εκεινη την ωρα. Τα kaspersky 2011 και microsoft security essential τρέχουν μαζί... Να γιατι κολλαει.Βγαλε ενα απο τα δυο προφανως.
egw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Λυπών το πρόβλημα λύθηκε....kaspersky 2011 και microsoft security essential δεν κάνουν μαζί. Έκλεισα το ένα (microsoft security essential) έβαλα ταινία να παίζει και δεν κόλλησε, έβαλα και τραγούδια να παίζουν και δεν κόλλησε οπότε όλα OK. Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας και την βοήθειά σας, καλό βράδυ και καλά να περνάτε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σε συμβουλεύω να βγάλεις ΌΤΙ security έχεις, και να μείνεις με ένα always updated Malwarebytes' antimalware. Θα το βάζεις να κάνει ανά μια week ένα FULL scan ενώ κοιμάσαι.. Κλείσε ακόμα και το defender του OS. (εγώ έχω κλείσει ακόμα και το Firewall) Είμαι Power user, και μπαίνω παντού και κατεβάζω τα πάντα. Έχω να κάνω format 2+ χρόνια και το σύστημα φυσάει τόσο που δε λέω να βάλω SSD. Βγάλε το καταραμένο live antivirus ειδικά εσύ που δεν έχεις δυνατό σύστημα να δεις πως θα αναπνεύσει το λειτουργικό σου. (με Vista 64/Windows 7 τα παραπάνω που έχουν από μόνα τους δυνατό Kernel. Αν έχεις XP, τότε με μεγάλη επιφύλαξη, που βλέπεις PR0N και τι torrents κατεβάζεις. Εγώ και στα XP θα τα απενεργοποιούσα πάντως, γιατί πολύ απλά δε παίζει να τη πατήσω) Ωραία άρα για idle έχει πυρετό. Άνοιξέ τον αν δεν είναι σε εγγύηση και δες πως πάει από σκόνες. Ξεσκονόπανο, αλλαγή της πάστας στην ψύχτρα του επεξεργαστή και ξαναμέτρημα. edit: Με το ξεσκονόπανο αστειεύομαι ε; Σπρέι ξηρού αέρα και πινελάκι για τις λεπτομέρειες. Μια φορά το μήνα ή το δίμηνο να βάζετε ένα πιστολάκι και είστε κομπλέ. Αν πιάνει μάκα η κάθε πλακέτα δεν είναι καλό (υψηλότερα temps, πεθαίνουν τα fans), και επίσης θεωρώ μαζοχιστικό το να βάζεις μπατονέτες και πινέλα για τόσο μεγάλες επιφάνειες. Στην τελική, και να μην το έχει καθαρίσει ποτέ, ας ρίξει κάνα 15λεπτο πιστολάκι σε κάνα μπαλκόνι (κρύο αέρα πάντα) και ας αφήσει την μικρή στρώση σκόνης.. ποτέ δεν έβλαψε αυτό το επίπεδο απλά είναι αντιαισθητική για κάποιον που τη βρίσκει με το PC του. 1
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μια φορά το μήνα ή το δίμηνο να βάζετε ένα πιστολάκι και είστε κομπλέ. Αν πιάνει μάκα η κάθε πλακέτα δεν είναι καλό (υψηλότερα temps, πεθαίνουν τα fans), και επίσης θεωρώ μαζοχιστικό το να βάζεις μπατονέτες και πινέλα για τόσο μεγάλες επιφάνειες. Στην τελική, και να μην το έχει καθαρίσει ποτέ, ας ρίξει κάνα 15λεπτο πιστολάκι σε κάνα μπαλκόνι (κρύο αέρα πάντα) και ας αφήσει την μικρή στρώση σκόνης.. ποτέ δεν έβλαψε αυτό το επίπεδο απλά είναι αντιαισθητική για κάποιον που τη βρίσκει με το PC του. Κουκλί το μπιστολάκι θα καθαρίσει ένα pc το οποίο κάποιος το προσέχει και δεν το έχει αφήσει να γίνει αποθήκη με αράχνες. Μαζοχισμός θα ήτανε στην παραπάνω περίπτωση το μπιστολάκιον. Με τη σκόνη που φαντάζομαι ότι έχει πιάσει, μάλλον με πιεστικό αέρα θα έκανε δουλειά και μόνο, για να πει ότι το ξεσκόνισε. Επίσης με ένα πινέλο λαδομπογιά, από αυτό που κρατάνε οι μπογιατζίδες για τις λεπτομέριες, δεν μπορείς να πεις μικρή επιφάνεια την ψύχτρα ε; Δεν του είπα να πιάσει πινέλο ζωγραφικής για να φτιάξει καμιά βλεφαρίδα σε καμία τύπισσα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Οι γνώμες διίστανται λοιπόν. Ας ακολουθήσει όποια τακτική θέλει.. 1
probe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VVI1vYUvv7w
moldovan20 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=VVI1vYUvv7w Μόλις είδα το video σκέφτηκα ... Φαντάσου πόσα ενδιαφέροντα έχει ο μαντράχαλος στη ζωή του :lol:
probe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Πέραν του φαιδρού ξέρω τεχνικούς σε κάποια αντιπροσωπεία που κάνουν μπουγάδα τα μηχανήματα στη μπανιέρα κανονικά, (δεν μιλάω για pc).
Bandura Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Αν δε ξερει ο ανθρωπος να κανει μια δουλεια... τι μπλεκει? Πηγε τωρα ο ασχετος κι εβαλε οτι 'ναναι για σαμπουαν.... που πας ρε κακομοιρη? Πλενουν το pc εσωτερικα χωρις σαμπουαν με conditioner? Μαλακτικο? Εβαλε μετα μαλακτικο? Πως να μην κανει μπαμ μετα? Ερασιτεχνες... τς τς τς...
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σε συμβουλεύω να βγάλεις ΌΤΙ security έχεις, και να μείνεις με ένα always updated Malwarebytes' antimalware. Θα το βάζεις να κάνει ανά μια week ένα FULL scan ενώ κοιμάσαι.. Κλείσε ακόμα και το defender του OS. (εγώ έχω κλείσει ακόμα και το Firewall) Είμαι Power user, και μπαίνω παντού και κατεβάζω τα πάντα. Έχω να κάνω format 2+ χρόνια και το σύστημα φυσάει τόσο που δε λέω να βάλω SSD. Βγάλε το καταραμένο live antivirus ειδικά εσύ που δεν έχεις δυνατό σύστημα να δεις πως θα αναπνεύσει το λειτουργικό σου. (με Vista 64/Windows 7 τα παραπάνω που έχουν από μόνα τους δυνατό Kernel. Αν έχεις XP, τότε με μεγάλη επιφύλαξη, που βλέπεις PR0N και τι torrents κατεβάζεις. Εγώ και στα XP θα τα απενεργοποιούσα πάντως, γιατί πολύ απλά δε παίζει να τη πατήσω) Διπύρηνος με 2Gb μνήμη στα XP 32bit και θεωρείται αδύναμος; Σε αυτό το λειτουργικό πρέπει να πηγαίνει σφαίρα υπο κανονικές συνθήκες. Εγώ στο pc της υπογραφής μου έχω βάλει win 7 (64bit) + comodo firewall + avira και δεν καταλαβαίνει τίποτα.
probe Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά για αυτό που γράφετε ότι το antivirus είναι περιτό δεν συμφωνώ. Άλλωστε δεν είναι μόνο το internet. Είναι και το φλασάκι που θα φέρει ένας φίλος κοκ. Για το δε firewall, το πανηγύρι που γίνεται με όλα τα προγράμματα που προσπαθούν να βγουν στο internet μόνο να δει κανείς θα πειστεί ότι κι αυτό χρειάζεται, τουλάχιστον για να μπλοκάρει εφαρμογές που έχουμε στο pc μας να συνδεθούν με τον έξω κόσμο (εφ όσον βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητο).
egw Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ με τον probe.... πάντως σήμερα που άναψα το pc παρατήρησα ότι κολλάει το ίδιο όπως άλλες φορές, έβαλα το process explorer για να δω τι θα βγάλει και το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει κόκκινο το CPU την ώρα που κολλάει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Συμφωνώ με τον probe.... πάντως σήμερα που άναψα το pc παρατήρησα ότι κολλάει το ίδιο όπως άλλες φορές, έβαλα το process explorer για να δω τι θα βγάλει και το αποτέλεσμα ήταν να χτυπάει κόκκινο το CPU την ώρα που κολλάει. Προφανως χτυπαει κοκκινο, το νοημα ειναι ποιο process ειναι υπευθυνο. Απεγκατεστησες ενα απο τα δυο(kaspersky ή ms essentials)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις