egw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με το PC μου, κολλάει πολύ τον τελευταίο καιρό…δλδ, εκεί που ακούω μουσική κολλάει στα καλά καθούμενα για 8-10 δευτερόλεπτα,το τραγούδι συνεχίζει να παίζει αλλά ήχος τπτ ή όταν βλέπω μια ταινία παγώνει ηεικόνα και ήχος ενώ η ταινία παίζει,μετά ο ήχος παίζει αλλά η εικόνα τπτ και μετά ξεκολλάει, όλο αυτό γύρο στα 20δευτερόλεπτα και το κάνει περίπου 5-6 φορές κατά την διάρκεια της ταινίας. Μερικές φορές κολλάει ακόμα και το Google chrome όταν είμαι στο internet. Έχω Windows 7 (32 bit) επεξεργαστή AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ 3.01 GHz, 2GB RAM και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GT 240. Μήπως θα μπορούσε να βοηθήσει κανείς???
Dimgi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κατα πάσα πιθανότητα είναι θέμα θερμοκρασίας. Δοκίμασε να λειτουργήσεις το pc με ανοιχτό το πλαινό καπάκι του tower και πές εάν το ξανακάνει.
egw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Dimgi το ίδιο κάνει... ωστόσο ο επεξεργαστής έχει θερμοκρασία 53C και η κάρτα γραφικών 42C....πολύ είναι ??
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ο επεξεργαστής έχει θερμοκρασία 53C Σε idle?Χωρις να εχεις ανοιξει προγραμμα ,τοσο εχεις?
egw Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Όχι δε κατάλαβες, με αναμένω τον υπολογιστή....το είδα με ένα πρόγραμμα που λέγεται (Speccy).
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ο επεξεργαστής έχει θερμοκρασία 53C Σε idle?Χωρις να εχεις ανοιξει προγραμμα ,τοσο εχεις? Όχι δε κατάλαβες, με αναμένω τον υπολογιστή....το είδα με ένα πρόγραμμα που λέγεται (Speccy). @egw μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το idle. Εννοεί αν την ώρα που μέτρησες τις θερμοκρασίες με το πρόγραμμα, είχες ανοικτά πολλά προγράμματα ή κάποιο παιχνίδι και ταυτόχρονα μετρούσες. Ή αν πολύ απλά, την ώρα της μέτρησης είχες ανοικτό μόνο το speccy (idle δηλαδή)
egw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αααα sorry... όχι με κανένα πρόγραμμα ανοιχτώ εκτός από αυτά που ανοίγουν αυτόματα με το PC όπως (antivirus,skype κ.λ.π.)
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αααα sorry... όχι με κανένα πρόγραμμα ανοιχτώ εκτός από αυτά που ανοίγουν αυτόματα με το PC όπως (antivirus,skype κ.λ.π.) Ωραία άρα για idle έχει πυρετό. Άνοιξέ τον αν δεν είναι σε εγγύηση και δες πως πάει από σκόνες. Ξεσκονόπανο, αλλαγή της πάστας στην ψύχτρα του επεξεργαστή και ξαναμέτρημα. edit: Με το ξεσκονόπανο αστειεύομαι ε; Σπρέι ξηρού αέρα και πινελάκι για τις λεπτομέρειες.
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το όλο σκηνικό μου θυμίζει ... είτε πρόβλημα στον δίσκο ... είτε έχεις φορτώσει 324335 πραγματα (antivirus, ταπετσαρίες, animations, κλπ) μαζί με τα windows και τα γονατίζουν. Κρατώ και μια πολύ μικρή επιφύλαξη για ιο/malware Edit: Εννοείται ότι συμφωνώ και με την κοπελιά παραπάνω 1
egw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 isay, ταπετσαρίες και animations δεν έχω γιατί ξέρω ότι ζορίζουν τον υπολογιστή. έχω μόνο (kaspersky 2011, skype, microsoft security essentials). Τώρα για ιό/malware, έχω βάλλει το kaspersky, to microsoft security essentials και malwarebytes anti-malware και δεν έχουν βρει τπτ. Όσο για τον δίσκο δεν ξέρω τι να πω, πάντως πριν 2 μήνες περίπου έκανα format.
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 isay, ταπετσαρίες και animations δεν έχω γιατί ξέρω ότι ζορίζουν τον υπολογιστή. έχω μόνο (kaspersky 2011, skype, microsoft security essentials). Τώρα για ιό/malware, έχω βάλλει το kaspersky, to microsoft security essentials και malwarebytes anti-malware και δεν έχουν βρει τπτ. Όσο για τον δίσκο δεν ξέρω τι να πω, πάντως πριν 2 μήνες περίπου έκανα format. Το ότι έκανες φορμάτ δεν έχει να κάνει με αυτό που επισήμανε ο isay. Άλλο η υγεία του δίσκου σου και εαν έχει bad sectors και άλλο έκανα φορματ για να λύσω ένα πρόβλημα στο λειτουργικό μου. btw από σκόνες πως πας;
isay Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Τα kaspersky 2011 και microsoft security essential τα έχεις να τρέχουν μαζί; Στο format που έκανες πέρασες όλους τους drivers; Στη διαχείριση συστήματος μήπως βγάζει κάποιο κίτρινο θαυμαστικό; Για την υγεία του δίσκου μπορείς να κατεβάσεις την δοκιμαστική έκδοση του hard disk sentinel και να δεις την κατασταση του δίσκου σου. Πόσο ελεύθερο χώρο έχεις στο δίσκο; Και πάλι συμφωνώ με την κοπελιά παραπάνω. Απο σκόνες πως πας;
egw Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 λιπών έβαλα το hard disk sentinel και μου έδειξε performance 100% και health 93 %. o δίσκος είναι 250 GB και έχω ελεύθερο 35 GB.......όσο για σκόνη, ούτε σε υπόγειο να ήταν.
karmen1983 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 λιπών έβαλα το hard disk sentinel και μου έδειξε performance 100% και health 93 %. o δίσκος είναι 250 GB και έχω ελεύθερο 35 GB.......όσο για σκόνη, ούτε σε υπόγειο να ήταν. Ωραία τα μαντάτα από το hdd sentinel. Τι δίσκος είναι; Θα πρέπει να τρέξεις διαγνωστικό. Απάντησε και στις πάνω ερωτήσεις του isay Και καθάρισέ τον μην έχουμε και άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις