Προς το περιεχόμενο

Επεξεργαστης αλλαγή

XKilleR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά έχω την radeon hd 4850 512 mb Intel core 2 duo 3.06 και την gigabyte GA-P35-S3G γίνεται να κάνω αναβάθμιση του επεξεργαστη σε intel core i5.επίσης ποιες είναι οι διαφορες της κάρτας γραφικών μου με την 5570;

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Αν πας σε i5 πρέπει να αλλάξεις και μητρική κάρτα και μνήμη. Αλλάζουν οι τεχνολογίες εντελώς.

Ποιον i5 τα καινούργια? Η τα παλιά?

Δημοσ.

H 4850 είναι πολύ πιο γρήγορη από την 5570. Υποβάθμιση θα κάνεις αν την πάρεις. Κατά τη γνώμη μου για να πεις ότι θα κάνεις

κάποια σημαντική αναβάθμιση κοίτα από 6850 και πάνω (μιλάω πάντα για καινούργιες κάρτες).

Δημοσ.

Μάγκες συγκεκριμένα θέλω να παίξω το shogun 2 total war και μου θέλει I tel core I-5 στα 3.06 να κάνω αναθαθμιση επεξεργαστη η δεν χρειάζεται;

Δημοσ.

Μάγκες συγκεκριμένα θέλω να παίξω το shogun 2 total war και μου θέλει I tel core I-5 στα 3.06 να κάνω αναθαθμιση επεξεργαστη η δεν χρειάζεται;

Δηλαδή με αυτό το σύστημα δε μπορείς να παίξεις ? Άκου εκεί i5 για να παίξεις shogun2 ..

Δημοσ.

Το είδε στα <<Recommended System Requirements>> του παιχνιδιού γι αυτό το αναφέρει. Κι εγώ δεν πιστεύω ότι θά χει

πρόβλημα εφόσον τα minimum System Requirements ξεκινούν από μονοπύρηνο, καλό θα ήταν να του γράψει όμως

και κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι έτσι για να του φύγει η αμφιβολία. Στη χειρότερη πάντως άντε να κάνει κάποιες

χαμηλότερες ρυθμίσεις και αν. XKilleR τι ανάλυση έχει η οθόνη σου;

Δημοσ.

κατσε να βγει πρωτα, κλοκαρισε τον επεξεργαστη σου καμποσο που σιγουρα θα μπορεις, κλοκαρισε λιγο και την καρτα και αμα εισαι πολυ απογοητευμενος προχωρας και σε αναβαθμιση... ;)

Δημοσ.

Χα, χα πολύ ενημερωμένος είμαι απ΄ ότι βλέπω σχετικά με τα παιχνίδια.

καλα ουτως η αλλως δεν αναφερομουν σε σενα, στον ts το ελεγα... :P

Δημοσ.

Λοιπόν να το πάρουμε απο την αρχη:

Intel core 2 duo 3.06

320gb σκληρός

Ati radeon 4870 512mb

8 gb ram

Την μητρική σας την είπα α και τρέχω windows xp

Α και τα windows είναι του θείου

Δημοσ.

Για μένα

1)Περίμενε να βρει το παιχνίδι βάλτο και δες αν έχεις πρόβλημα αν έχεις.........

2)Πάρε μια ψήκτρα και κάνε Overclock τον επεξεργαστή τα 3,8 τα έχεις σίγουρα

Δημοσ.

Λοιπόν να το πάρουμε απο την αρχη:

Intel core 2 duo 3.06

320gb σκληρός

Ati radeon 4870 512mb

8 gb ram

Την μητρική σας την είπα α και τρέχω windows xp

Α και τα windows είναι του θείου

ποιον c2d εχεις ομως?

τον e7600?

αν ναι κλοκαρε τον οπως σου ειπα, θα βρεις πολλες πληροφοριες εδω

κατα την γνωμη μου δεν νομιζω να χρειαζεται αν αλλαξεις κατι, εκτος αν θες να τα παιζεις ολα στο φουλ...

Δημοσ.

Vasilisga τι γλώσσα μιλάς ρε Φίλε;Δεν κατάλαβα τίποτα.Επίσης Μάγκες σε αυτο το σύστημα συμφέρει να βάλω 7αρια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...