akpe Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 πολύ καλύτερο ειναι...πολύ πιο νεανικό και φρέσκο...καλό ειναι και το άλλο αλλα μην κρίνεις αν δεν ξερεις Με το μπαρδόν, αλλά αν νομίζεις πως "νεανικό" και "φρέσκο" σημαίνει σχολιασμός άρθρων a'la κοσμοπόλιταν, well, NOT. Τέτοια site αν δεν έχουν α) πρωτοτυπία ή/και β) μια δέουσα σοβαρότητα καταλήγουν site τρολλαρίσματος ή ανεπίσημων "γνωριμιών". Προς το παρόν δεν έχει τίποτα από τα δυο. Πρωτοτυπία μηδέν αφού αφού σχεδόν όλα τα άρθρα είναι τρίτων, και στην πλειοψηφία τους, χωρίς πηγή. Μεγάλο foul. Για σοβαρότητα τώρα, ας μην το πάμε εκεί. Εκτός αν πιστεύεις πως άρθρα του τύπου "Καρναβαλικό σεξ για ξέφρενους οργασμούς!", "10 Λόγοι που δεν του κάνει “κούκου”", και "Ασκήσεις για να γίνει το αντρικό μόριο XXLarge" ανταποκρίνονται σε ένα site σχέσεων. Εκτός αν δεν μιλάμε για σχέσεις ώριμων ανθρώπων και μιλάμε για σχέσεις του καναπέος. Pun intended. Αν κρίνω από το ιστορικό αναρτήσεων, κάααατι πήγε να γίνει αλλά κατέληξε πολύ κοσμοπόλιταν ρε αδερφέ. Και για να απαντήσω αναλόγως, παρ'το αλλιώς To καλυτερο φορουμ σχεσεων ειναι το facebook Άλλο φόρουμ και άλλο ψαχτήρι ε;
black_widow Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Αυτό για την τεράστια εικόνα που σου είπανε είναι μία πολύ σωστή παρατήρηση . Πάντως λίγη πρωτοτυπία δε θα πείραζε , έχουμε πήξει στις ιστοσελίδες και στα forum παρόμοιου περιεχομένου και τις αναδημοσιεύσεις . Προσωπικά στο δεύτερο blog μου που έχω φτιάξει για κατάστημα αναδημοσιεύω μόνο κάτι που θα βρω ενδιαφέρον και χρήσιμο για τους αναγνώστες αλλά σαφώς τα περισσότερα κλικς των επισκεπτών γίνονται σε δικά μου άρθρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.