Προς το περιεχόμενο

Συχνά Restar το PC από μόνο του...

Kokkinolemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα νομίζω δεν μίλησε για BSOD ο ts απλά για restart.

Και btw νομίζω το θεματάκι του με το καθάρισμα που πρότεινε ο filip123go λύθηκε. Είχε αυξημένες θερμοκρασίες ;)

Δημοσ.

πιθανώς κάτι κουβάλησε στα αρχεία που έκανες back up

τρέξε σε ασφαλή λειτουργία κατα προτίμιση (δεν ξέρω γτ σε safe mode , αλλά έτσι με είχαν πει παλιότερα και έπιασε)

τα προγράμματα ccleaner, malewarebytes, και προγράμματα για spyware καθώς και antivirus...

Δημοσ.

πιθανώς κάτι κουβάλησε στα αρχεία που έκανες back up

τρέξε σε ασφαλή λειτουργία κατα προτίμιση (δεν ξέρω γτ σε safe mode , αλλά έτσι με είχαν πει παλιότερα και έπιασε)

τα προγράμματα ccleaner, malewarebytes, και προγράμματα για spyware καθώς και antivirus...

Μα νομίζω δεν μίλησε για BSOD ο ts απλά για restart.

Και btw νομίζω το θεματάκι του με το καθάρισμα που πρότεινε ο filip123go λύθηκε. Είχε αυξημένες θερμοκρασίες ;)

Δημοσ.

Το BSOD ειναι πλεον απενεργοποιημένο απο default. Γιατι νομίζετε δεν τα βλεπουμε πια? :D Αν λυθηκε ολα οκ. Απλα καλο ειναι να τα εχετε ενεργοποιημενα τα bsod για να ξερετε γιατι κανει restart το pc σας.

Δημοσ.

Το BSOD ειναι πλεον απενεργοποιημένο απο default. Γιατι νομίζετε δεν τα βλεπουμε πια? :D Αν λυθηκε ολα οκ. Απλα καλο ειναι να τα εχετε ενεργοποιημενα τα bsod για να ξερετε γιατι κανει restart το pc σας.

...?????

Από πότε..???

Μια χαρά τρως bsod και στα 7ρια και στα Vista..!!

Απλά είναι πιο σπάνιες..!

• Moderators
Δημοσ.

Αυτο που υποθετω πως εννοει ο orlox, ειναι πως λογο της ρυθμισης που ανεφερε (αυτοματο restart σε περιπτωση bsod) δεν βλεπουμε μπλε οθονες, οχι πως δεν υπαρχουν. Το οποιο και ισχυει σε αρκετες περιπτωσεις.

Πολλες φορες η μπλε οθονη προκυπτει κανονικα οπως την ξερουμε, αλλα τοσο γρηγορα ωστε να μην την βλεπουμε

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές όλων σας. Απαντάω με καθυστέρηση μερικών ημερών γιατι το pc είναι στην δουλειά και προσπαθώ να να κάνω όσα αναφέρεται όποτε βρίσκω λίγο χρόνο...

Λοιπόν σχετικά με το πρόβλημα, το pc αφού του έριξα ένα καλό φυσηματάκι του άλλαξα την πάστα στον επεξεργαστή καθώς επίσης του έβαλα και ένα άλλο ανεμιστηράκι πάνω στην ψύχτρα γιατί το παλιό παρατήρησα ότι έπεφτε η δύναμή του δέν μου έκανε ξανά restart... Οπότε μάλλον αυτό ήταν...

Ευχαριστώ και πάλι!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...