Προς το περιεχόμενο

Συχνά Restar το PC από μόνο του...

Kokkinolemis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, την συμβουλή σας θα ήθελα παρακαλώ.

Έχω ένα pc με επεξεργαστή P4 3.2GHz, μητρική ASUS P5RD2-VM με onboard κάρτα γραφικών και μνήμη στα 512Mhz DDR2 (το ξέρω είναι λίγη γενικά :-) ) με WinXp Home Edition. Επειδή πέταγε κάτι pop – up μηνύματα και έτρωγε κάποια κωλύματα αν και το σκάναρα με κανά διό αντιβιοτικά δεν βρήκα τίποτα ,οπότε είχα την υποψία ότι θα έχει κωλύσει κανένας ιός, γιατί δεν είχε τίποτα επάνω από αντιβιοτικά και ήταν για κοινή χρήση γενικά το PC, έτσι έκανα format. Έκτοτε κάποιες φορές κάνει restart από μόνο του. Τι να δώ και τι να προσέξω για να βρω τι φταίει ?

Υ.Γ(Δοκίμασα άλλο τροφοδοτικό και άλλες μνήμες μήπως ΚΑΙ, αλλά τίποτα).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Τσέκαρε θερμοκρασίες για αρχή..!

Επανεκκινήσεις κάνει στο άσχετο η όταν κάνεις κάποια συγκεκριμένη διεργασία..?

Θερμοκρασίες όντος δεν είδα... Επανεκκίνηση κάνει χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο, κάθε φορά κάνω και κάτι άλλο....

Αύριο θα μπω να δώ για θερμοκρασίες γιατί είναι της δουλειά το PC.....

Δημοσ.

Τι έγινε τελικά..?

Καλημέρα,

Σήμερα μπήκα να δω αν παίζει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες, Έτρεξα το Everest και άνοιξα διάφορα προγράμματα για να το πουσάρω λίγο, ωστόσο οι θερμοκρασίες για την μητρική ήταν γύρο στους 35 οC και ο επεξεργαστής στους 55oC με 60 οC.

Δημοσ.

Όταν λες προγράμματα...?

ήταν σε full load το pc η σε νορμαλ χρήση..?

Αν ισχύει το 2 έχεις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες...

Το δικό μου με νορμαλ χρήση δεν ξεπερνάει τους 37 βαθμούς..!

Επίσης, κάθε πόσο σου κάνει επανεκκινήσεις..?

Δηλαδή πχ μπορεί να περάσουν και μέρες...?

Και δεν βγάζει καθόλου bsod..? Κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση...?

Δημοσ.

Όταν λες προγράμματα...?

ήταν σε full load το pc η σε νορμαλ χρήση..?

Αν ισχύει το 2 έχεις σχετικά υψηλές θερμοκρασίες...

Το δικό μου με νορμαλ χρήση δεν ξεπερνάει τους 37 βαθμούς..!

Επίσης, κάθε πόσο σου κάνει επανεκκινήσεις..?

Δηλαδή πχ μπορεί να περάσουν και μέρες...?

Και δεν βγάζει καθόλου bsod..? Κάνει κατευθείαν επανεκκίνηση...?

Εντάξει μην φανταστείς τίποτα τρελό από προγράμματα που άνοιξα…..και λέγοντας προγράμματα άνοιξα το offices, τον browser, κανα διό PDF αρχεία, το msn, έβαλα να κάνει και μια εγκατάσταση από το dvd drive, αυτά…. Επανεκκίνηση κάνει όποτε του μπορεί μία ή και πολλές φορές την ημέρα τρέχοντας πάντα κάποιο πρόγραμμα οποιοδήποτε. Όταν κάνει επανεκκίνηση στην αρχή έκανε boot κανονικά δείχνοντας στην αρχή το logo της μητρικής και φόρτωνε κανονικά τα windows, αλλά σήμερα όταν κάνει επανεκκίνηση κολλάει στο Logo της μητρικής .

Δημοσ.

Για ριξ'του ένα καλό καθάρισμα,βάλε και καινούρια πάστα και τσέκαρε πάλι θερμοκρασίες...

Από ότι βλέπω θα το πάρω παραμάσχαλα και θα τρέξω σε βενζινάδικο….. :-D

Θα σε ενημερώσω μόλις το κάνω….. ;)

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες,

Επανέρχομαι πάλι σήμερα γιατί το pc είναι στην δουλειά οπότε σήμερα πάλι ασχολήθηκα. Μνήμες είχα δοκιμάσει κάποιες άλλες που είχα και μου έκανε πάλι τα ίδια. Όσο για drivers έβαλα ότι βρήκα από τα εκάστοτε site των κατασκευαστριών εταιριών… Λέτε να παίζει τίποτα με την κάρτα γραφικών? Λέω να το ψάξω και προς εκείνη την κατεύθυνση…

Υ.Γ Πάντως από το πρωί μέχρι τώρα δεν μου έχει κάνει καμία επανεκκίνηση, το μόνο που έκανα ήταν το ξεσκόνισμα που μου πρότεινε ο filip123go πηγαίνοντας σε Βενζινάδικο... ;)

Δημοσ.

Το πρωτο που επρεπε να σου πουν να κανεις ειναι να απενεργοποιήσεις τις αυτόματες επανεκκινήσεις για να μπορέσεις να δεις το BSOD (blue screen of death).

Δες την εικόνα, πηγαινε εκει και βγάλε το αυτόματο restart. Αν δεν σου κανει restart και σου βγάλει BSOD σημείωσε το error και γράψτω.

post-125862-0-42494800-1298805607_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...