zilino Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια... εχω τελειωσει το τμημα οικονομικων επιστημων πατρας (GPA=6.53) καθως και στο μεταπτυχιακο μου στο ιδιο πανεπιστημιο με κατευθυνση στα financial analysis and management και εκτος αυτου εχω και TOEFL 111. Ενδιαφερομαι να κανω μεταπτυχιακο στη Αγγλια και εχω καταλληξει σε καποια πανεπιστημια μερικα εκ των οποίων είναι το warwick (Engineering Business Management) Lancaster manchester nottingham leeds και τα δύο προγραμματα που με ενδιαφερουν ειναι το Engineering Business Management (Warwick) και το Supply chain management and logistics στα υπολοιπα πανεπιστημια που προανεφερα. Πιστευετε οτι έχω πιθανότητες να με δεχτουν???? Ποιο πολυ με καιει το warwick βασικα.... Μπορει το πτυχιο να μην είναι top αλλα με το ηδη υπαρχον μεταπτυχιακο μπορει να δωσουν ενα push στην όλη κατασταση... Please Help...!!!
Timour21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Με το please help, τι ακριβώς περιμένεις? Να βάλουμε βίσμα να σε δεχτούν? Είναι απλό, πας ucas (ή μιλάς απευθείας με το πανεπιστήμιο που σε ενδιαφέρει) σου στέλνουν αιτήσεις, τις συμπληρώνεις και τις στέλνεις. Μετά το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τις απαντήσεις. Απο την στιγμή που έχεις ήδη μάστερ δεν νομίζω να κάτσουν να ψάξουν και πολύ την βαθμολογία του πρώτου πτυχίου (οχι οτι θα είχες και κανένα πρόβλημα βέβαια - δεν στοχεύεις και για LSE εξάλλου). Ποιο απλά (για να μην στρεσάρεσαι), δεν νομίζω να σου απαντήσει κανένα απο τα πανεπιστήμια που ανέφερες αρνητικά. Επίσης το Engineering business management, με το supply chain management and logistics δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Και ενώ δεν ξέρω την εφαρμογή του πρώτου και που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο εδώ στην Ελλάδα, το 2ο πάντως είναι ένα πάρα πολύ καλό χαρτί για δουλειά στην Ελλάδα, αφού τα logistics εδώ είναι ακόμα σε νηπιακό επίπεδο, και με αρκετό μέλλον (κατα την γνώμη μου) στην Ελλάδα.
zilino Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γενικότερα δεν με ενδιαφερει η επαγγελματικη αποκατασταση στην Ελλάδα ποσο μαλλον στην συγκεκριμένη περιόδο. Το engineering business management εχει να κανει με διοικηση βιομηχανικων επιχειρησεων με αλλα λογια μοιαζει με μεταπτυχιακα που υπαρχουν και στην Ελλαδα τα οποία ειναι γνωστα ως οργανωση κ διοικηση παραγωγης. Δεν εχει νοημα να κανω αιτήσεις σε 10 πανεπιστημια στα οποια δεν υπαρχει πιθανότητα να με δεχτουν και αυτος ειναι ο λογος που αιθεσα το παραπανω ερωτημα Συγκεκριμενα για το warwick εχω ακούσει οτι είναι δυσκολο να σε δεχτουν...οι περισσοτεροι τρωνε πορτα...το πανεπιστημιο θεωρείται τοπ σε όλα τα προγραμματα που αφορουν το management. Σε πολλές καταταξεις μαλιστα βρισκεται πιο πανω και απο το LSE. Εσυ έχει καποια συγκεκριμενη εμπειρια πανω στο θέμα αυτο...? Για να απαντας με τοση σιγουρια φανταζομαι πως ναι...
Timour21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Η μοναδική περίπτωση να μην σε κάνει δεκτό κάποια απο τα πανεπιστήμια που αναφέρεις, είναι να έχουν ήδη συμπληρώσει τον μέγιστο αριθμό φοιτητών για τα συγκεκριμένα courses που αναφέρεις. Αν τα άτομα δεν έχουν συμπληρωθεί, και με το σκεπτικό οτι έχεις ήδη master και δεν πας κατευθείαν απο το πρώτο πτυχίο, σε ανεβάζει πάρα πολύ στην λίστα με τα άτομα που θα επιλεγούν. Άρα όσο ποιο γρήγορα στείλεις τις αιτήσεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις για θετική απάντηση. Αλλά και αρνητική να είναι, δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας, δεν καταλαβαίνω λοιπόν που κολλάς και δεν συμπληρώνεις τις 5 αυτές αιτήσεις και να τις στείλεις. Δεν στα λέω με βάση την εμπειρία μου, αφού τελείωσα και ξεμπέρδεψα με τα Αγγλικά πτυχία το 99, και τα πράγματα απο τότε σίγουρα θα έχουν αλλάξει. Άρα οτι λέω τα λέω με βάση την λογική. Η λογική μου λέει επίσης, οτι απο την στιγμή που τα δίδακτρα ανέβηκαν (υπερδιπλασιάστηκαν), η ζήτηση λογικά θα έχει πέσει, και επειδή τα πανεπιστήμια εκεί, δουλεύουν (και) με βάση το κέρδος, το να μην δεχτούν εσένα, θα μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση....
zilino Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Απλα μου εφτιαξες το κεφι!!!! Θα εχω στείλει όλες τις αιτησεις μεχρι τα μέσα μαρτιου...ας ελπισουμε πως θα πανε όλα καλα!!! Ευχαριστω
Timour21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλά θα πάνε όλα, μην αγχώνεσαι, και καλή τύχη!
giankar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης το Engineering business management, με το supply chain management and logistics δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Φίλε Timour21 είσαι σίγουρος; Γιατί γνωρίζω ότι "Candidates who successfully complete this programme and meet the conditions specified may apply for full membership of The Chartered Institute of Purchasing and Supply"
petros123456789 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 παιδια ξερετε κανα φορουμ να μιλισω με φοιτητες που ειναι στην αγγλια αυτη τη στιγμη προπτυχιακα {πιο συγκεκριμενα λιβερπουλ},βσκ εχω κανει τα χαρτια στο ljm για maritime bussiness and managment απλα θελω να ρωτησω λεπτομεριες πιο πολυ και αν πεζει και κανα μσν ακομα καλυτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.