bilko53 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω κάνει κάποια αιτήματα φιλίας και δεν μπορώ να βρω που βρίσκονται να τα ακυρώσω γιατί δεν τα απαντήσανε και με μπλοκάρει λόγο πολλών αιτημάτων όταν κάνω νέο αίτημα σε άλλους φίλους . έχω μπλοκαριστεί πάλι για 4 μέρες .
bilko53 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρει κανείς ? η δεν υπάρχει τρόπος ?
gruser Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 αν θυμασαι ποιοι ειναι πηγαινε στο προφιλ τους και βγαλε το add..αν δε θυμασαι εγω ειχα βαλει ενα greasemonkey script που σου ελεγε ποιους εχεις κανει add αλλα ακομα δε σε εχουν κανει accept. λεγεται unfriend finder..βεβαια κατα καιρους εχει κατι bugs αλλα μου ειχε δουλεψει και ειχα βγαλει καποιους..
bilko53 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου, αν τους θυμόμουν ξέρω πώς γίνετε, δεν θυμάμαι ποιοι είναι γι αυτό ζήτησα βοήθεια , πέρασα το unfriend finder που γράφεις αλλά δεν μου βρήκε κανέναν , μήπως δεν μπορεί να βρει παλιά; Το λέω αυτό γιατί ενώ δεν βρήκε κανέναν στην τύχη έτυχα έναν που είχα κάνη αίτημα και ήταν σε αναμονή. Είμαι και αρχάριος και έχω πελαγώσει από μπλόκο σε μπλόκο πέφτω χχχ
gruser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 εγω θυμαμαι ειχα βρει καποιους..τωρα δε ξερω μεχρι ποσο παλια ψαχνει. το αιτησεις σε αναμονη πατας ετσι?
marduc812 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω πως δεν μπορείς να τα δεις όλα μαζί παρά μονο στον λογαριασμό αυτου που εκανες req. Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί εδώ και καιρό το έχω παρατήσει το άθλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.