StaPas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα! Λοιπόν εχω ενα εξ σκληρο ο οποιος ειναι χωρις εξ τροφοδοσια και εχει το διπλο usb καλωδιο Υ. Τον συνδεω παντα και με τα 2 usb γιατι αλλιως δεν επαρκει η τροφοδοσια του! Τον αγορασα τον Απριλιο απο το πλαισιο ( ροζ χρωμα... οχι για μενα οπως καταλαβαινετε...) Ειναι μεσα στην εγγυηση, 2 χρονια γραφει στην αποδειξη. Τον χρησιμοποιω σε λαπτοπ αλλα παρουσιαζει το εξης προβλημα. Μολις παω να τον κουνησω λιγο αρχιζει και αναβοσβηνει συνεχεια. Επισης τις μισες φορες και βαλε τραβαει τρελο κολλημα οταν χρησιμοποιω το dvd rom του λαπτοπ, αναβοσβηνει συνεχεια. Ετρεξα το Sentinel και δεν μου εβγαλε κανενα προβλημα με τον σκληρο. 100% health χωρις bad sectors κτλ. Επισης τον συνεδεσα με Desktop και παλι κανει τα ιδια, με το που τον κουνησω αναβοσβηνει... Καμμια ιδεα πριν τον παω στο Πλαισιο; Ευχαριστω! Θορυβο δεν κανει.. Μονο καμμια φορα κανενα κλικ κλικ οταν αναβοσβηνει συνδεδεμενος στο λαπτοπ...αλλα υποθετω οτι ειναι θεμα τροφοδοσιας.
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δόκιμασε να χρησιμοποιησεις και ενα αλλο καλώδιο με τα 2 usb μήπως υπάρχει θέμα με το καλώδιο.Αν και πάλι εχεις πρόβλημα και μιας και εισαι εντος εγγύησης πήγαινε στο πλαίσιο για έλεγχο και αλλαγή αν υφίσταται πρόβλημα.
StaPas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Τον πηγα στο πλαισιο και αναμενω απαντηση!
StaPas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν η απάντηση που μου εδωσαν είναι οτι εχει σπάσει εσωτερικά ο mini usb υποδοχέας στο σκληρο και εξαιτιας αυτου ο σκληρος βγαινει εκτος εγγυησης. Το κακο ειναι πως δεν τους τον πηγα κατα τον Μαιο που μου αρχισε τα νερα, και αντε τωρα να με πιστεψουν οτι δεν το εσπασα εγω. Πραγματικα δεν θα ειχα προβλημα να το παραδεχτω οτι εφταιγα εγω! Πιστευω οτι το προιον ηταν ελλατωματικο απο την αρχη. Επισης αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι ο τεχνικος μου ειπε οτι τον κουνησε και δεν εκανε καμμια διακοπη, πραγμα που δυσκολευομαι να πιστεψω γιατι εγω οπου και να τον δοκιμασα χωρις πολυ κουνημα μου αναβοσβηνε!!! Επισης τους πηρα μετα τηλ να μου πουνε ποσο θα κοστισει μια αλλαγη του "σπασμενου" εξαρτηματος αλλα ακομα με παιρνουν τηλ... Τι κανω τωρα?
arxangelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 παιρνεις αυτο και τελιωσε γιατι ακρη με αυτους δεν βγαζεις www.e-shop.gr/s/PER.505851/NILOX-EXTERNAL-35---SATA-ENCLOSURE-BLACK.html
StaPas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Και πως θα βάλω τον εξ σκληρό εκεί μέσα? Εμενα ειναι 2,5" νομιζω. ασε που δεν ξερω την διαδικασία.
arxangelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Ναι οκ σορυ μπερδευτικα παρε αυτο www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.801766 δεν ειναι τιποτα δισκολο. Ξεβιδωνεις τον δισκο απ την παλια θηκη τον βγαζεις κ τον βαζεις στην καινουργια
StaPas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 οκ ευχαρστω! Σε σχεση με αυτον http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.505850 εχουν διαφορα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.