Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε μου το καταλαβαμε οτι συμφωνεις αλλα γιατι πρεπει να διαβαζω το ανουσιο ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ...

Τι το βαλανε το κατω δεξια (το πρασινο), συμφωνεις και βαζεις μια ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΣΤ ΜΕ +10000000000000000000000000000000000000000000000000

ΕΛΕΟΣ!

το "+1" οπως και το "bump" οπως και αρκετα αλλα, ειναι κανονικότατο ποστ και δεν παραβαίνει κανένα κανόνα

και χρησιμοποιούνται κατα κόρον σε όλα τα forum του κόσμου.

αντίθετα οι προσωπικές επιθέσεις και τα κεφαλάια που χρησιμοποιείς

είναι κατά των κανόνων και της προσωπικής μου αισθητικής.

το δικό σου ποστ ειναι πιο ανουσιο για μένα απο του αποπάνω.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε μου το καταλαβαμε οτι συμφωνεις αλλα γιατι πρεπει να διαβαζω το ανουσιο ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ...

Τι το βαλανε το κατω δεξια (το πρασινο), συμφωνεις και βαζεις μια ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟ!

ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΠΟΣΤ ΜΕ +10000000000000000000000000000000000000000000000000

ΕΛΕΟΣ!

[off topic mode on]

Mπορεί να έχεις δίκιο φίλε μου, αλλά λίγο υπερβολική η αντίδραση σου! Μην "εκνευρίζεσαι" τόσο εύκολα και με το παραμικρό γιατί το εγκεφαλικό είναι πολύ κοντά και είναι κρίμα να σε χάσουμε νωρίτερα από τον Steve.

[off topic mode off]

Δημοσ.

πρωτον αμα φυγει ο steve το iphone μου θα αποκτησει συλλεκτικη αξια.

δευτερον, σιγα μη φυγει ο steve, στην φωτογραφια εχει ακομα μαλλια. χημειοθεραπειες και μαλλια δε πανε μαζι, εγω τον περιμενω στην παρουσιαση του pad 2 παντως

θα δουμε, μακαρι να ειναι καλα παντως ειναι μονο 60 χρονων.

Δεν εχει καμια σχεση με τα μαλια αυτα τα χανεις αν τα χασεις τον πρωτο καιρο που κανεις θεραπεια μετα μπορουν να βγουν παλι.

Παραδειγμα ειχα μια θεια που παλευε 10 χρονια και εκανε θεραπεια σχεδον καθε μηνα αλλα τα μαλια τα εχασε τον πρωτο καιρο.

Φυσικα αυτες οι κωλοαρρωστιες ειναι παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του.

Δημοσ.

Το χημιοθεραπεια κ το οττι εχει μαλια ουτε εμενα μου ταιριαζει οποτε καποιους κοροιδευουν...

Μια χαρά κολλάει γενικά...

Δημοσ.
Άλλο ένα τρανό παράδειγμα ότι τα χρήματα δε φέρνουν την ευτυχία ..

Πώς ξερεις οτι δεν ηταν ευτυχισμενος;

Εσεις γιατι νοιαζεστε τοσο για το αν θα γινει λιγοτερο πλουσια η apple? Το μονο λογικο που μπορω να σκεφτω ειναι πως φοβαστε μην χασετε τα χάι τεκ γκατζετακια, αλλα και παλι, αν πεσει αυτη θα παρουν αλλοι τη θεση της.

Δημοσ.

Mου αρέσει πολύ η μουσική του Δρογώση... μπορώ να τον ακούω ώρες. Ξαφνικά ακούω ότι κάνει εκπομπή σε internetικο ράδιο και βάζω να τον ακούσω. Απογοητεύτηκα. Αριστερός (στο κακό του) και χοντράδες στις απόψεις του που με ξενέρωσαν για τον Δρογώση που είχα στο μυαλό μου σαν άνθρωπο.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ!

έτσι και με τον Jobs, Gates, Lins κτλ... ΔΕΝ με νοιάζει η προσωπική τους ζωή, η ιστορία τους, το παρελθόν τους, με ποιον είναι κτλ κτλ αν με καλύπτει το "προϊόν" τους. Aν ο άνθρωπος όντως είναι στα κοντά να μας αφήσει δεν θα κοιτάξω καμία apple και κανένα iphone.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που του ακουγεται καπως περιεργο ενας ανθρωπος που κανει chemo, εχει χασει του κοσμου τα κιλα (συμφωνα με το δημοσιευμα παντα!) και εχει λιγες βδομαδες ζωης να βγαινει με την γυναικα του και να πηγαινει για breakfast?

Βασικα το ολο θεμα μου θυμιζει καπως αυτα τα χαζα: π.χ. "Is lady gaga dead?" "Yes she died from cancer" και την αλλη μερα εχει συναυλια!

Λες να γράφει αυτά τα δημοσιεύματα κάποιος μέσα από την Nokia ή την Microsoft??? devil.png

cool.png

Δημοσ.

Το χημιοθεραπεια κ το οττι εχει μαλια ουτε εμενα μου ταιριαζει οποτε καποιους κοροιδευουν...

ξερεις κι εσυ πολλα ατομα που εκαναν χημειοθεραπεια?

σε ενημερωνω λοιπον οτι δεν ειναι απαραιτητο να χασεις τα μαλλια σου αν κανεις χημειοθεραπεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...