Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο Steve δεν κανει τίποτα. Μόνο βλέπει τα project που έχουν κανει άλλοι και διαλέγει το καλύτερο.

οχι απανταει τα e-mails με "yep" και "nope" ...

Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που του ακουγεται καπως περιεργο ενας ανθρωπος που κανει chemo, εχει χασει του κοσμου τα κιλα (συμφωνα με το δημοσιευμα παντα!) και εχει λιγες βδομαδες ζωης να βγαινει με την γυναικα του και να πηγαινει για breakfast?

Βασικα το ολο θεμα μου θυμιζει καπως αυτα τα χαζα: π.χ. "Is lady gaga dead?" "Yes she died from cancer" και την αλλη μερα εχει συναυλια!

Δημοσ.

Σιγουρα ο Jobs ειναι μια μεγαλη προσωπικοτητα του χωρου,αλλα δεν νομιζω οτι δεν υπαρχουν κι αλλοι ανθρωποι με οραμα.Ενας αντικαταστατης του θα μπορουσε να ειναι ο πρωην CEO της AMD o Dirk Meyer,για παραδειγμα,μιας και θεωρειται ευφυεστατος και ειναι και αρκετα νεος.

Η ιδιαιτεροτητα του Jobs ειναι οτι προκειται για εναν ανθρωπο με συγκεκριμενη φιλοσοφια και οραμα , δεν εχει να κανει μονον με την εξυπναδα ή τις ηγετικες ικανοντητες .

Δημοσ.

Εγω παλι θεωρω οτι apple=wozniak. Χωρις την ευφυια και την εφευρετικοτητα του Steve Wozniak η apple απλα δεν θα υπηρχε.

+100 (και φυσικά όλοι θυμόμαστε τις π0υστιές που είχε κάνει στον Woz)

Ρε παιδιά ο Steve δεν κανει τίποτα. Μόνο βλέπει τα project που έχουν κανει άλλοι και διαλέγει το καλύτερο.

+1000

εκτός από τις περισσότερες μετοχές της apple

εχει μετοχές στην pixar και στην disney και σε άλλες.

(και φυσικά όλοι ξέρουμε ποιός ξαπόστειλε όλους τους πρωτομάστορες της Pixar για να καρπωθεί μόνος του τα οφέλη...)

Δημοσ.

πρωτον αμα φυγει ο steve το iphone μου θα αποκτησει συλλεκτικη αξια.

δευτερον, σιγα μη φυγει ο steve, στην φωτογραφια εχει ακομα μαλλια. χημειοθεραπειες και μαλλια δε πανε μαζι, εγω τον περιμενω στην παρουσιαση του pad 2 παντως

θα δουμε, μακαρι να ειναι καλα παντως ειναι μονο 60 χρονων.

Δημοσ.

Ενα μεγάλο ΚΡΙΜΑ για τον ανθρωπο αυτον...

Ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλια στην ιστορια του κοσμου...

Δεν ειμαι Apple Fun (καθε αλλο...) αλλα να εισαστε σιγουροι πως αν δεν ηταν αυτος, ο bill gates, o linus travolds και αλλοι 5-6 σαν αυτους, οι ανθρωποτητα δεν θα ηταν ιδια σημερα...

Αυτο βεβαια δεν παει να πει οτι η Apple θα σβυσει αν συμβει το κακο. Σιγουρα υπαρχει καποιος (ηδη ετοιμος) που θα κανει την δουλεια.

Απλα ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα μας εχει χαρισει (πουλησει αν θελετε)

Δημοσ.
Ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλια στην ιστορια του κοσμου...

εμ βεβαια,το να καταφερνεις επι σειρα ετων να μοσχοπουλας και να κανεις μοδα ατελη και προβληματικα προιοντα μοστραροντας ως κυριο

ατου το design τους,σιγουρα απαιτει να εισαι ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλια του χωρου. :devil:

Δημοσ.

εμ βεβαια,το να καταφερνεις επι σειρα ετων να μοσχοπουλας και να κανεις μοδα ατελη και προβληματικα προιοντα μοστραροντας ως κυριο

ατου το design τους,σιγουρα απαιτει να εισαι ενα απο τα μεγαλυτερα κεφαλια του χωρου. :devil:

Καντο αν εισαι μαγκας...

Κοιτα η Apple δεν φτιαχνει μονο iPhone... ειναι 30 χρονια εταιρια πληροφορικης...

Δημοσ.

Παιδες σημερα εχει συναντηση με Obama Οποτε θα δουμε εαν αληθευουν τα δημοσιευματα..

Παντως οτι δεν εχει πολυ χρονο ζωης ειναι σχεδον σιγουρο, αφου ο καρκινος του παγκρεας ειναι θανατηφορος..

Δυστυχως, αλλα ολοι πιστευω του ευχομαστε τα καλυτερα..

Δημοσ.

Βλέπω πολύ σοβαρά την apple σε λίγο καιρό αν όντως γίνει το μοιραίο. να καταστρέφεται. No Jobs = No apple! αν φυγή το κεφάλι.. το σώμα καταρρέει

Δημοσ.

+1000

Kαι το κακο ειναι οτι εχει πατησει πανω σε πολλα πτωματα και εχει καταστρεψει πολλους ανθρωπους και οικογενειες. Εχει εκμεταλλευτει και κακομεταχειριστει τους παντες, απο υπαλληλους μεχρι το στηριγμα που του εδωσε μια διεξοδο στην ζωη του, τον Steve Wozniak. Ηγετης και πρασινα αλογα. Ενας χιπης που ηταν στον 7ο ουρανο καθε μερα και απλα του δωθηκαν οι ευκαιριες και δεν διστασε να τις ξεζουμισει με θρασσος. Δεν μου αρεσει να βλεπω να τον θεοποιουν μιας και σαν ανθρωπος ειναι πολυ σαπιος. Αν αυτο το βλεπουν σαν επιτυχια μερικοι.. τι να πω. Σιγουρα δεν χαιρομαι που βρισκεται σε τετοιο σταδιο η υγεια του (και εχω και προσωπικες οικογενειακες εμπειριες της ιδιας ασθενειας) και ελπιζω να ανακαμψει, αλλα πολλες φορες οι αδικιες και το κακο που κανουμε μας βρισκει και μας μαχαιρωνει πισωπλατα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...