Προς το περιεχόμενο

Asus GTX570 και Θερμοκρασίες

SPANK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Αγόρασα πρόσφατα την εν λόγω κάρτα και οι θερμοκρασίες που έχω με βάση το msi afterburner ειναι σε idle 70c περίπου και στα Games (World of Warcaft, Alien vs Predator , Crysis κτλπ) με το Stock Cooler για 85 86c το ανώτερο.

Πώς βλέπετε τις θερμοκρασίες ειναι φυσιολογικές ? γιατι το 85c μου φάνηκε κάπως.Ξέρω οτι η gtx 295 που είχα ηταν απο τις πιο ζεστές κάρτες αλλα δεν έχω εμπειρία με την συγκεκριμένη καρτούλα.

Να σημειώσω επίσης οτι δεν έχει φάει overclock :rolleyes: οχι ακόμα τουλάχιστον.

Δημοσ.

Καλημέρα,

πιστεύω οτι είναι αυξημένες οι θερμοκρασίες σου..ειδικά η idle οπου βάσει δοκιμών είναι γύρω στους 40c, σε full load δουλεύει περίπου στους 70 και σε tests που διάβασα με Oc φτάνει τους 80-85c.. Τσέκαρες σε τι στροφές δουλεύει το fan??

Δημοσ.

ψαχτε λιγο συγκριτικα θερμοκρασιων και μετα αγχωθειτε.αυτες οι καρτες βγηκαν ως edit της σειρας gtx4xx, δηλαδη λιγοτερη καταναλωση ρευματος, λιγοτερος θορυβος κλπ.σε normal πλαισια ειστε.

πχ

Δημοσ.

post-40279-0-95122000-1297946604_thumb.jpg

Πως μπορώ να δω αν δουλεύει σωστα ο ανεμιστήρας του ?

Επίσης εκανα ενα test stability mode με το furmark και η ανώτερη θερμοκρασία που πήγε μετα απο 15 λεπτά ηταν 86 87 max,δεν έβαλα xtreme burning mode.

40c βαθμούς δεν έχω δει ποτε ακομα και τώρα που ειμαι στο desktop και δεν κάνω τίποτα λεει 69 70c

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι και άλλη έχουν τις ίδιες θερμοκρασίες .Δοκίμασε να ανεβάσεις και λίγο την ταχύτητα του fan όσο να μη σου είναι ενοχλητικό ..

Δηλαδή αυτές οι κατά τα άλλα "παλιές" 5850 που idle είναι στους 37C με 20% fan speed πρέπει να βγήκαν από τις πιο δροσερές κάρτες ^_^

Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά βλέπω ότι και άλλη έχουν τις ίδιες θερμοκρασίες .Δοκίμασε να ανεβάσεις και λίγο την ταχύτητα του fan όσο να μη σου είναι ενοχλητικό ..

Δηλαδή αυτές οι κατά τα άλλα "παλιές" 5850 που idle είναι στους 37C με 20% fan speed πρέπει να βγήκαν από τις πιο δροσερές κάρτες ^_^

Αυτες ειναι οι καινουργιες δροσερες καρτες που εβγαλε η nVidia?Φανταζομαι τι θερμοκρασιες θα χτυπαγε η 480.Παντως εγω με την 5850 στα 920/1200 εχω ενα 32αρι idle και σε παιχνιδια το περισσοτερο που εχω δει ειναι 64.

Δημοσ.

Σίγουρα θα δροσιστεί αν ανεβάσεις την ταχύτητα του fan αλλά το θέμα είναι η αιτία που δουλέυει σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες.. Κακή εφαρμογή ψύκτρας & Θερμοαγώγιμης πάστας, πρόβλημα fan?

Δημοσ.

το 70 idle είναι απογειωτικά πολύ! μάλλον δεν έχει κάτσει καλά η πάστα... για βάλε ένα occt gpu test να δουμε που θα φτάσει... η κανα furmark

Μήπως έχει βάλει στους οδηγούς στο Power Management: Prefer Maximum Performance?

Εάν ναι τότε και youtube να τρέχει με GPU acceleration τα clocks είναι σε Performance-3D.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...