xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ωραια απλα δεν καταλαβαινω πωσ και δεν μου συστηνεται την dell οσο αναφορα την καρτα γραφικων η gigabyte radeon 5670 den einai kali? Μα οι μισοι πιο πανω την dell σου προτειναν!! Ειναι αρκετα πισω η 5670. Καλυτερα να εισαι ενα βημα πιο μπροστα για να μην θελεις συντομα αναβαθμιση στην καρτα γραφικων.
Necronomica Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 σκεφτομουνα να βαλω αυτη για ενα λογο... επειδη δεν εχω τιποτα κ ξεκιναω απο το 0 να μην πεταξω πολλα χρηματα για καρτα κ σε 1 χρονο η 2 να ασχοληθω με μητρικη γραφικων κ cpu... εχω επεισης κατα νου για ssd οστε να εχω τα windows εκει για να rolari καλητερα το πισι... αυτα
xristoforos89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 σκεφτομουνα να βαλω αυτη για ενα λογο... επειδη δεν εχω τιποτα κ ξεκιναω απο το 0 να μην πεταξω πολλα χρηματα για καρτα κ σε 1 χρονο η 2 να ασχοληθω με μητρικη γραφικων κ cpu... εχω επεισης κατα νου για ssd οστε να εχω τα windows εκει για να rolari καλητερα το πισι... αυτα Συμφωνα με αυτα που λες ομως πρεπει να σου βρουμε αλλες λυσεις και για μητρικη και cpu(χειροτερους με καλυτερη τιμη). Αν θες να μην ξοδεψεις τοσα πολλα για καρτα, παρε μια Ati-Amd 5770 με 140 ευρω και εισαι μια χαρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.