Προς το περιεχόμενο

Δεν βρίσκει το "gpedit.msc"

popeye68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στο forum.

Πληκτρολογώ στην εκτέλεση το "gpedit.msc" (χωρίς τα εισαγωγικά) και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα σφάλματος.

Μήπως ξέρετε γιατί γίνεται αυτό και πως να το διορθώσω;

91119607.png

Δημοσ.

Τσέκαρε εδώ...!

Ποια έκδοση των windows 7 έχεις..?

Δυστυχώς δεν βγάζω άκρη με το link που μου έστειλες.

Έχω δύο εκδόσεις Win7.

Έχω χωρίσει τον σκληρό (500GB) σε δύο 250-άρια και έχω στο ένα τα Win7 Home Premium 32-bit και στο άλλο τα Win7 Ultimate 64-bit (γνήσια και τα δύο).

Στα Home Premium 32-bit δεν μου το βγάζει καθόλου το "gpedit.msc". Μου βγάζει το σφάλμα που γράφω στο 1ο post.

Στα Ultimate 64-bit μου το ανοίγει αλλά μου βγάζει και το παρακάτω σφάλμα.

Ξέρει κανείς τι φταίει και τι να κάνω για να το φτιάξω;

33079607.th.png

Δημοσ.

Λοιπόν, στο link λέει με λίγα λόγια ότι δεν έχουν όλες οι εκδώσεις των windows 7 την εντολή..!

Για να μπορέσεις να την τρέξεις στα home πρέπει να βρεις το αρχείο με την εντολή, μέσα στο system 32 των ultimate και να το αντιγράψεις στο αντίστοιχο system των home.

edit: Εμένα σε win 7 ultimate x64 δουλεύει κανονικά..

Δημοσ.

Ωραία κατάλαβα.

Μήπως μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω για να διορθώσω το error που μου βγάζει στα Ultimate;

33079607.png

Δημοσ.

popeye68 επειδή παίρνω το ίδιο μήνυμα απο χθες και το .adml δεν έχει καμία διαφορά στο σημείο που αναφέρεται το μήνυμα, με το αντίστοιχο .adml σε άλλο pc με τα ίδια χαρακτηριστικά και προγράμματα, μήπως έχεις εγκαταστήσει τον ie9;

Δημοσ.

popeye68 επειδή παίρνω το ίδιο μήνυμα απο χθες και το .adml δεν έχει καμία διαφορά στο σημείο που αναφέρεται το μήνυμα, με το αντίστοιχο .adml σε άλλο pc με τα ίδια χαρακτηριστικά και προγράμματα, μήπως έχεις εγκαταστήσει τον ie9;

Ναι τον έχω εγκαταστήσει αλλά χρησιμοποιώ τον Firefox.

Τελικά πρόκειται για bug του ΙΕ9;

Μπορώ να κάνω τίποτα για επιδιόρθωση;

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είναι κάποιο θέμα με τον ie9 το ψάχνω. Αν βγάλω άκρη θα σε ενημερώσω.

edit: Α, όταν δεις το μήνυμα και πατήσεις οκ το ξαναπαπαίρνεις για δεύτερη φορά ε; Και μετά το δεύτερο οκ σε βάζει κανονικά χωρίς πρόβλημα σωστά;

Δημοσ.
Α, όταν δεις το μήνυμα και πατήσεις οκ το ξαναπαπαίρνεις για δεύτερη φορά ε; Και μετά το δεύτερο οκ σε βάζει κανονικά χωρίς πρόβλημα σωστά;

Ναι έτσι γίνεται.

Αλλά τώρα έφτιαξε από μόνο του. Έκλεισα τον πίνακα του gpedit.msc και τώρα όσες φορές και να τον ξανανοίξω δεν μου βγάζει το σφάλμα.

Ανοίγει κανονικά τώρα και το σφάλμα εξαφανίστηκε.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...