Προς το περιεχόμενο

mac και wdtv live

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...έχω αγοράσει ένα western digital live media player και ουδέποτε κατάφερα να διαβάσω αρχεία από το mac μου.

Αντιθέτως, το wdtv live διαβάζει άνετα τα πάντα απο το pc που έχω...

από το mac, "βλέπω" το wdtv κανονικά...και τον σκληρό δίσκο που έχω συνδέσει πάνω του, και περνάω ότι θέλω μέσα.Αυτό που δεν γίνεται είναι να "δει" το wdtv το mac μου...μονόδρομη επικοινωνία δηλαδή...

Υπάρχει κανείς που να έχει λύση στο πρόβλημα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Φίλε μου για δες εδώ αν βοηθάει

http://community.wdc.com/t5/General-Discussions/WD-TV-Live-and-Mac-Computers/td-p/7029

Ένα μεγάλο ευχαριστώ κι από εμένα, εγκατέστησα το Playback και το WD TV Live "είδε" αμέσως το MacBook.

Απλώς αργεί λίγο το streaming γιατί το μεν WD Live είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στον router, το δε MacBook είναι συνδεδεμένο με 802.11n. Θα φτιαχτεί κι αυτό, πού θα πάει; :)

Δημοσ.

Απλώς αργεί λίγο το streaming γιατί το μεν WD Live είναι συνδεδεμένο με καλώδιο στον router, το δε MacBook είναι συνδεδεμένο με 802.11n. Θα φτιαχτεί κι αυτό, πού θα πάει; :)

ταινιες που εχω αποθηκευμενες στο time capsule τις παιζω στο mbp ασυρματα και σηκωνει μεχρι και 720p χωρις κολληματα...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, σας παίζει κανονικά υπότιτλους με το playback; Γιατί εμένα δεν αναγνωρίζει αρχεία υποτίτλων! Βλέπει μόνο τα αρχεία φώτο video και ήχου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...