sisyfosed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, ποιο antivirus προτείνετε,και αν μπορείτε να μου δώσετε ενα δοκιμασένο link ή torrentlink,για να μπορέσω να κατεβάσω free την full εκδοσή του. Ευχαριστώ πολύ
pigeon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θα σε βοηθήσει πολυ το παρακάτω θέμα: Δημοσκόπηση antivirus
karmen1983 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, ποιο antivirus προτείνετε,και αν μπορείτε να μου δώσετε ενα δοκιμασένο link ή torrentlink,για να μπορέσω να κατεβάσω free την full εκδοσή του. Ευχαριστώ πολύ χμμμμμμμμμμμμμμ λινκ για antivirus και λινκ για την πειρατεία.
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παλι με προλαβε Το λινκ της πειρατειας :-D Κι εγω by the way το Essentials εχω και το συστηνω ανεπιφυλακτα! Free , ελαφρυ , αξιοπιστο , ευκολο... Θες κατι αλλο?
sisyfosed Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά κατεβάζω το essential και στην προετοιμασία της εγκατάστασης φορτώνει για πάρα πολύ ώρα χωρίς να πηγαίνει παρακάτω.Τι παίζει?
pigeon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μεσω internet explorer κατεβάζεις το Essential? Δοκίμασε αυτο το direct link, εδω Αν δεν δουλέψει πάλι, κλείσε τα antivirus/antispam που τρέχεις ήδη. Καλυτερα απεγκατέστησε τα εντελώς και κανε restart πριν εγκαταστήσεις καινούργιο antivirus.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.