Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα στο Desktop μετά το boot

aliv3soul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου ειπα εχω back up... :rolleyes:

Και εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με το perfomance του πισιου μου. Δεν περιμενω να φτασω σε αυτο το σημειο για να κανω format..

Και δεν ειπα οτι ειναι η μονη λυση συντηρησης μου.. Και registry clean κανω και defragment τακτικα.. Αλλα τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση , το pc μου καθε φορα θα γεμισει απο μικροdownloads και μλκιουλες τετοιες η οποιες με defragment δεν φευγουν :)

Μίλησα υποθετικά παραπάνω δεν είπα ότι δεν έχεις backup.

btw να χαίρεσαι το back up σου :P Ελπίζω να τα κρατάς και σε άλλο δίσκο :lol:

Όσο για το λόγο που αν κατάλαβα καλά κάνεις φορμάτ, από μικρο downloads, τότε δεν φταίει το λειτουργικό αλλά ο χρήστης :P.

Κοίτα επειδή θα το πάμε offtopic και δεν λέει, εγώ έχω την άποψή μου (ότι έχω μέσα στο pc το λειτουργώ, ότι δεν λειτουργώ το πετάω αμέσως και όχι όλα μαζεμένα κάνοντας φορματ) και εσύ έχεις την δική σου.

Λεπόν εύχομαι καλά ξεμπερδέματα στο παλικάρι και λέω να πάω για νάνι μεριά...

edit: Αν βάλεις ssd κάποια στιγμή, αναθεώρησε το θέμα περί φορματ και τα πολλά γράψε σβήσε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οff Topic? Εμεις? Δε παιζει! :P

Το ξερω οτι φταιω εγω για το γεμισμα του pc μου..

Και γιατι να κραταω και σε αλλο δισκο?? :shock:

Αποψη μου ειναι πως τα 500 μου φτανουν για ταινιες και μουσικη :) Και καμια 10αρια games ;)

Good Night B)

Δημοσ.

Οff Topic? Εμεις? Δε παιζει! :P

Το ξερω οτι φταιω εγω για το γεμισμα του pc μου..

Και γιατι να κραταω και σε αλλο δισκο?? :shock:

Αποψη μου ειναι πως τα 500 μου φτανουν για ταινιες και μουσικη :) Και καμια 10αρια games ;)

Good Night B)

Κάνε ένα Search στο φόρουμ πχ για shitgate δίσκους :P

Καλήμέρα B)

Δημοσ.

Μιας και δεν το πρότεινε κανένας, (ήταν κ δύσκολη η ώρα :P )

για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις όλα τα προγράμματα απ το start up των windows και κάνε μια επανεκκίνηση να δούμε αν και τότε θα κολλάει...!

Δημοσ.

Σαν μια γρήγορη πιθανή λύση δοκίμασα πρώτα από όλα αυτό που πρότεινε ο filip123go και δούλεψε! Δηλαδή ελπίζω, 6-7 φορές επανεκκίνηση έκανα..

Οπότε.. ποια από αυτά που έκανα disable είναι σημαντικά να ξαναενεργοποιήσω? Ας αρχίσουμε από εκεί, αν το πρόβλημα είναι σε κάτι περιττό για να τρέχει με το start up, δεν χρειάζεται να το ανακαλύψω κιόλας, θα θέλω κάμποσες επανεκκινήσεις για να το βρώ.

post-122473-0-91263300-1297966692_thumb.jpg

Έχω ενεργοποιήσει αυτά μέχρι στιγμής και συνεχίζει να είναι jet..

(Edit)

Εντάξει, τελικά τα ενεργοποίησα όλα εκτός από τις διεργασίες της Creative και συνεχίζει να πάει ρολόι.

Κάτι άλλο που με προβλημάτισε είναι που μου είπε η karmen πως 60 διεργασίες (για όλους τους χρήστες) είναι πολλές. Μετά την απενεργοποίηση και των διεργασιών της creative έπεσα στις 56.

Αφού έχω τόσα λίγα στο start up γιατί τόσες πολλές διεργασίες στο task manager? και μπορώ να κάνω κάτι να μειώσω τις περιττές?

Δημοσ.

Βγάλε μια φώτο τις διεργασίες για να σου πούμε (αν και κατά την γνώμη μου, εφόσον δεν σου δημιουργούν πρόβλημα, καλό θα ήταν να τις αφήσεις όπως είναι...)

Δημοσ.

Ναι εντάξει, το ξανασκέφτηκα.. δηλαδή μετά απο ψάξιμο σε sites έσβησα άλλα λίγα περιττά services και έπεσα στις 50 διεργασίες.. και θα το αφήσω έτσι, μια χαρά πάει..

Σας ευχαριστώ :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...