Προς το περιεχόμενο

Πάγωμα στο Desktop μετά το boot

aliv3soul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-122473-0-34973600-1297913604_thumb.jpg

Όταν λες μικροεφαρμογές εννοείς τα widgets ε?

Θα το κάνω αν και το έκανα πιο πριν και μια απ' τα ίδια..

Δίσκο ακριβώς ακριβώς δεν θυμάμαι, πέρα από το ότι είναι WD. Στο HWinfo32 γράφει WDC WD5000AAKS-00YGA0. Δεν ξέρω αν βοηθάει..

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

[Όταν λες μικροεφαρμογές εννοείς τα widgets ε?

Ναι τα widgets εννοώ αλά ελληνικά :P

Δίσκο ακριβώς ακριβώς δεν θυμάμαι, πέρα από το ότι είναι WD. Στο HWinfo32 γράφει WDC WD5000AAKS-00YGA0. Δεν ξέρω αν βοηθάει..

Για να μου φύγει η ιδέα, καθώς αν δεν είναι αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ με τις διεργασίες, πήγαινε και κατέβασε το diagnostic tool για τον WD και δες αν βγάλει τίποτα.

Δημοσ.

Mε κανένα widget και java οn, μία απ τα ίδια . . .

Πηγαίνοντας το ποντίκι στο toolbar εμφάνιζει τον μπλε κύκλο και γυρνούσε μέχρι να περάσει η φάση.. στην επιφάνεια εργασίας δεν εβγαζε κύκλο αλλά ένα δεξί κλικ που πάτησα, το εμφάνισε μετά το σκάλωμα.

Θα το τρέξω και το διαγνωστικό (αύριο πια), ελπίζω να βρώ το σωστό για το δίσκο μου γιατί είναι και ετών.. να πω πάντως πληροφοριακά πως όταν το είχα τρέξει τελευταία φορά το τεστ, αντιμετώπιζα ήδη το πρόβλημα και δεν εμφάνισε θέμα το διαγνωστικό..

Δημοσ.

Θα το τρέξω και το διαγνωστικό (αύριο πια), ελπίζω να βρώ το σωστό για το δίσκο μου γιατί είναι και ετών.. να πω πάντως πληροφοριακά πως όταν το είχα τρέξει τελευταία φορά το τεστ, αντιμετώπιζα ήδη το πρόβλημα και δεν εμφάνισε θέμα το διαγνωστικό..

Καλά είπες ότι το διαγνωστικό που έτρεξες ήτανε πριν 2μήνες. Κάνε το και ας τον βγάλει πεντακάθαρο. Απλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Εκτός αν κάνεις κανένα repair ή format που αν δεν δεις άλλες απαντήσεις, δεν θα το συνιστούσα και δεν μου αρέσουν και σαν ιδέες :P.

Για το διαγνωστικό πήγαινε εδώ

http://support.wdc.com/product/download.asp?lang=en

Βάλε το μοντέλο του δίσκου και κάνε ότι σου λέει. Έχει αναλυτικές οδηγίες. Αν και θα το ξέρεις μια και το έχεις ξανατρέξει.

Δημοσ.

Eπειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζω ακριβώς..

Απλά βάζω το cd και μου εμφανίζει εντολή repair, ξεκάθαρα?

Κρατάω τίποτα back ups? Αν στραβώσει κάτι υπάρχει γυρισμός με κανένα restore? :P

Δημοσ.

Εκτός αν κάνεις κανένα repair ή format που αν δεν δεις άλλες απαντήσεις, δεν θα το συνιστούσα και δεν μου αρέσουν και σαν ιδέες :P.

Τοτε ας παρει καινουργιο pc :P

Format και παλι format! Και εχεις το κεφαλι σου ησυχο :rolleyes:

Eπειδή δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο και δεν το γνωρίζω ακριβώς..

Απλά βάζω το cd και μου εμφανίζει εντολή repair, ξεκάθαρα?

Κρατάω τίποτα back ups? Αν στραβώσει κάτι υπάρχει γυρισμός με κανένα restore? :P

Οχι δεν υπαρχει ρισκο.. Το πολυ πολυ να μη βρει τιποτα.. Το repair το κανεις βαζοντας το cd μεσα στο drive και κανοντας Restart.. Μετα θα σου βγαλει "press any key to boot from cd" Το πατας και διαλεγεις Repair.

Δημοσ.

E ναι, πριν δύο μήνες το αντιμετώπιζα ήδη το φαινόμενο.. αφού έχω κάπου 4μήνες τα 7 και δεν άργησε να εμφανιστεί το πρόβλημα.. απλά όλο το άφηνα, έλεγα θα σταματήσει..

Κατέβασα μάλλον το σωστό. Ε σύμφωνα με κάτι οδηγίες που είχε το έτρεξα, μάλλον σωστά τα είχα κάνει.. νεότερα απο το τεστ αύριο..

Για το repair των windows που πρότεινες ήταν όλες οι ερωτήσεις :Ρ

Οχι δεν υπαρχει ρισκο.. Το πολυ πολυ να μη βρει τιποτα.. Το repair το κανεις βαζοντας το cd μεσα στο drive και κανοντας Restart.. Μετα θα σου βγαλει "press any key to boot from cd" Το πατας και διαλεγεις Repair.

Ωραία ευχαριστώ!

και αυτό αύριο θα το κάνω..

Ευχαριστώ και τους δύο για το χρόνο σας ^_^

Δημοσ.

Τοτε ας παρει καινουργιο pc :P

Format και παλι format! Και εχεις το κεφαλι σου ησυχο :rolleyes:

Διαφωνώ και μόνο στην ιδέα ενός φορμάτ. Αν ήτανε έτσι έπρεπε να κάνουμε φορμάτ κάθε μέρα. Δεν αντιμετωπίζει γενικό πρόβλημα, αλλά κόλλημα σε ένα σημείο, για το οποίο μπορεί και να μην ευθύνεται καν το λειτουργικό.

Αυτό που λέω πριν κάνει το οτιδήποτε είναι επειδή η ώρα είναι περίεργη, να περιμένει να ξημερώσει ο Ύψιστος τη μέρα και υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που κάτι τέτοια με διεργασίες και κολλήματα τα έχουν ψωμοτύρι.

Λοιπόν δικό σου το μαχαίρι, δικό σου το καρπούζι. Ή φορμάτ ή περίμενε λίγο.

Αυτά από μένα.

Δημοσ.

Σ΄ευχαριστώ για τα links με μια γρήγορη ματιά φαίνονται κατατοπιστικά απλά επειδή υπολειτουργώ τέτοια ώρα, πάει για αύριο..

Στηρίζω τις ελπίδες μου σε repair, βαριέμαι η αλήθεια είναι ξανά φορμάτ και πέρασμα προγραμμάτων.. :Ρ

Διαφωνώ και μόνο στην ιδέα ενός φορμάτ. Αν ήτανε έτσι έπρεπε να κάνουμε φορμάτ κάθε μέρα. Δεν αντιμετωπίζει γενικό πρόβλημα, αλλά κόλλημα σε ένα σημείο, για το οποίο μπορεί και να μην ευθύνεται καν το λειτουργικό.

Αυτό που λέω πριν κάνει το οτιδήποτε είναι επειδή η ώρα είναι περίεργη, να περιμένει να ξημερώσει ο Ύψιστος τη μέρα και υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που κάτι τέτοια με διεργασίες και κολλήματα τα έχουν ψωμοτύρι.

Λοιπόν δικό σου το μαχαίρι, δικό σου το καρπούζι. Ή φορμάτ ή περίμενε λίγο.

Αυτά από μένα.

Καλά εννοείται, τι λέμε τώρα.. (για την υπομονή) ^_^

Δημοσ.

Μα εσυ ειπες "δεν θα το συνιστούσα και δεν μου αρέσουν και σαν ιδέες"

Συμφωνω , ουτε κι εγω θα εκανα φορματ για αυτο και μονο , ιδιως αν ειχα πολλα/σημαντικα πραγματα μεσα..

Ετσι κι αλλιως το pc δεν κλεινει ποτε , οποτε δεν θα με ενοχλουσε το σταρταπ :rolleyes:

Αλλα γενικα , το φορματ ειναι all the $!!!

Εγω κανω φορματ αρκετες φορες.. Οχι γιατι χρειαζεται αλλα για λογους συντηρησης και αδειασματος του σκληρου. (εχω εξωτερικο για τα σημαντικα αρχεια)

Σ΄ευχαριστώ για τα links με μια γρήγορη ματιά φαίνονται κατατοπιστικά απλά επειδή υπολειτουργώ τέτοια ώρα, πάει για αύριο..

Dont mention it!

Edit: Μου φαινεται κι εγω υπολειτουργω.. 3η μερα σερι αυπνος.. :-(

Δημοσ.

Μα εσυ ειπες "δεν θα το συνιστούσα και δεν μου αρέσουν και σαν ιδέες"

Συμφωνω , ουτε κι εγω θα εκανα φορματ για αυτο και μονο , ιδιως αν ειχα πολλα/σημαντικα πραγματα μεσα..

Ετσι κι αλλιως το pc δεν κλεινει ποτε , οποτε δεν θα με ενοχλουσε το σταρταπ :rolleyes:

Αλλα γενικα , το φορματ ειναι all the $!!!

Εγω κανω φορματ αρκετες φορες.. Οχι γιατι χρειαζεται αλλα για λογους συντηρησης και αδειασματος του σκληρου. (εχω εξωτερικο για τα σημαντικα αρχεια)

Κάτσε τώρα γιατί με μπέρδεψες. Για συντήρηση κάνεις φορματ; Και δε θα έκανες φορματ , επειδή είχες σημαντικά αρχεία μέσα; Why? Επειδή θα έχανες αρχεία; Μα αν ήτανε σημαντικά θα είχες ένα back up και αν δεν είχες, που κακώς δεν θα είχες, θα έμπαινες με ένα Linux live cd και θα τα έπαιρνες μαζί σου βόλτα.

Και ναι δεν μου αρέσει σαν ιδέα όταν μπορώ να βρω τόσες λύσεις (και αν δεν μπορώ να τις βρω εγώ να μου τις υποδείξουν) πριν πάω σε φορμάτ. Έχω ξεχάσει πότε έκανα τελευταία φορά φορματ σε pc μου Btw και μια χαρά πάει/πάνε.

Και ναι δεν θα το συνιστούσα, πριν ακούσει και άλλες απόψεις.

Δημοσ.

Σου ειπα εχω back up... :rolleyes:

Και εγω ποτε δεν ειχα προβλημα με το perfomance του πισιου μου. Δεν περιμενω να φτασω σε αυτο το σημειο για να κανω format..

Και δεν ειπα οτι ειναι η μονη λυση συντηρησης μου.. Και registry clean κανω και defragment τακτικα.. Αλλα τουλαχιστον στην δικια μου περιπτωση , το pc μου καθε φορα θα γεμισει απο μικροdownloads και μλκιουλες τετοιες η οποιες με defragment δεν φευγουν :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...