StavrosD Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω ένα XBOX HD-DVD player και αρκετές ταινίες. Παλιότερα μπορούσα να το συνδέσω στον υπολογιστή και να παίξω τις ταινίες αλλά στα Windows 7 δεν έχω βρει λύση. Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα που να λειτουργεί στα Windows 7 και να παίζει HD-DVD;
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Media player classic. Ελαφρυς και δωρεαν. Βαλε και το τελευταιο k lite code pack.Κι αυτο free.
JIMBOAthens Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Media player classic. Ελαφρυς και δωρεαν. Βαλε και το τελευταιο k lite code pack.Κι αυτο free. +1. Από τους καλύτερους συνδιασμούς που δεν κολλάνε πουθενά...
yiannis_1 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μου φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με τον 5.1 ηχο στον classic. Ποτέ δεν κατάφερα να το φτιάξω να παίζει σε mkv και γενικά σε αρχεία με 5.1 σωστά. Αντίθετα vlc, xbmc, και bsplayer παίζαν αυτόματα και μια χαρά χωρίς καμιά ρύθμιση. Τον bsplayer ούτε εγω των ηξερα τoν είδα πρώτη φορά στο pc της κοπελιάς μου. Στην αρχή την κορόϊδευα και ήθελα να τoν ξηλώσω αλλά τελικά είναι μια χαρά player. Και πολύ ωραίους υπότιτλους και σωστό 5.1 απο ότι μου εχουν πει εχουν βγεί και plugins που αυξάνουν την αξία του player (sub download κτλ κτλ κτλ.) Προσωπικά χρησιμοποιώ xbmc αλλά δεν είναι ακριβώς media player. Περισσότερο media centre είναι. Τέλος ήθελα να σε ρωτήσω αν το πρόβλημα είναι στον software player ή στην αναγνώριση του hardware απο τα windows 7???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.