Hamurabi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα παιδια. εχω cosmote συνδεση και ενα πακετο με 50ΜΒ ιντερνετ το μηνα. Εβαλα πρωτη φορα να δουλεψω το GPS πουχει το ΝΟΚΙΑ 97 mini μου και βλεπω οπως φορτωνει το χαρτη που λεει κατω δεξια 7ΜΒ π.χ. Αυτο σημαινει οτι 4-5 φορες να δω το χαρτη και πανε τα 50ΜΒ πουχω το μηνα; ή μηπως συνδεεται καπως διαφορετικα με gprs ή ξερω γω τι και δεν εχει να κανει με τη χρεωση του ιντερνετ? ευχαριστω
tailas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Σορρυ φίλε και εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά αλλα μήπος σου έλεγε 7 Mbps? Μπορεί να ενωεί την ταχύτητα!
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αν το πρόγραμμα πλοήγησης που χρησιμοποιείς δεν έχει προεγκατεστηµένους χάρτες, τότε κλάφ'τα Χαράλαμπε. Θα τους κατεβάζει κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείς.
Hamurabi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ξερει καποιος σιγουρα για το συγκεκριμενο κινητο;;; μη μουρθει κανας λογαριασμος 1000 ευρω.
nikoskon Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ε δώσε και συ καμιά πληροφορία. Πχ ποίο πρόγραμμα πλοήγησης χρησιμοποιείς;
Hamurabi Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αυτο που εχει το ΝΟΚΙΑ ν97 μεσα. Omni maps λεει κατι τετοιο.
manost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αν έχεις το πρόγραμμα που αναφέρεται στο link, τότε διαβάζοντας στην τελευταία παράγραφο με τίτλο "Browse or download maps" θα δεις να λέει πως την 1η φορά που θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα, θα σου εγκαταστήσει τον χάρτη στην sd κάρτα για να μην χρεώνεσαι κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείς. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι την 1η φορά θα χρησιμοποιήσεις κάποια από τα 50Mb που έχεις από το data plan σου ή μπορεί και περισσότερα ανάλογα με το μέγεθος του/των χάρτη/ών. Οπότε, τα 7Mb που είδες στο κάτω μέρος την οθόνης μπορεί να είναι είτε το πόσα Mb έχουν κατέβει από τον χάρτη ή το πόσα υπολείπονται για να ολοκληρωθεί το downloading. Αν πάλι ήταν Mbps, τότε όπως είπε και σε προηγούμενο post ο tailas, αυτή είναι η ταχύτητα του downloading. Από την πείρα μου με τους πλοηγούς, συνήθως υπάρχουν και οι δύο ενδείξεις (μέγεθος και ταχύτητα). Στις περιπτώσεις που υπάρχει ΜΟΝΟ μία, αυτή συνήθως είναι το μέγεθος του χάρτη που έχει κατέβει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.