we_will_rise Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα, είχα κάνει και στο παρελθόν θέμα γιατί το laptop μου (Samsung R580 - όλα ελληνικά, αγορασμένο από Ελλάδα) δείχνει να έχει ασυμβατότητες με την κωδικοποίηση του λογισμικού που είναι σχεδιασμένο για Win XP. Τρέχω Windows 7 Home Premium GR 32bit... Εκτός από το προηγούμενο πρόβλημα συνάντησα κι άλλο σήμερα... Αρχείο που φτιάχτηκε σε MS Office 2003 δεν μπορώ να το διαβάσω γιατί μου παραποιεί κάποια σύμβολα (εγώ έχω MS Office 2010).. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά ;;
we_will_rise Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κανείς; Τίποτα ρε παιδιά;; Δοκίμασα με office 2003, 2007, 2010 και παντού τα ίδια. Προφανώς το πρόβλημα βρίσκεται στα windows.. Μπορώ κάπως να επανεγκαταστήσω την γλώσσα ;
ss13 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Κανείς; Τίποτα ρε παιδιά;; Δοκίμασα με office 2003, 2007, 2010 και παντού τα ίδια. Προφανώς το πρόβλημα βρίσκεται στα windows.. Μπορώ κάπως να επανεγκαταστήσω την γλώσσα ; Ακολουθείς αυτό http://www.webtlk.com/2009/05/29/how-to-change-language-in-windows-7/ και εκεί που σου λέει add ( στο add input language ) πας εκεί που λέει GREEK τικάρεις τα κουτάκια , πατάς ok , μετα λογικά θα δουλέψει !!
we_will_rise Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Είναι ήδη όλα Ελληνικά αυτά που λέει εκεί... Νέα εξέλιξη, το openoffice μου τα δείχνει κανονικά
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αρχείο που φτιάχτηκε σε MS Office 2003 δεν μπορώ να το διαβάσω γιατί μου παραποιεί κάποια σύμβολα (εγώ έχω MS Office 2010).. Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά ;; Ακούγεται για θέμα γραμματοσειρών. Μήπως αυτός που έφτιαξε το αρχείο στο 2003 χρησιμοποίησε καμιά non-standard γραμματοσειρά (χωρίς να λαμβάνει υπ'όψιν του ότι πρέπει και οι άλλοι να την έχουν εγκατεστημένη); Από τη θέση των περίεργων χαρακτήρων στο screenshot, φαίνεται πως πρόκειται για σύμβολα. Αν κάποιος τύπος χαρακτήρων έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μην εμφανίζει αντιστοιχία 1-1 μεταξύ διαφορετικών γραμματοσειρών, αυτός είναι τα σύμβολα!
we_will_rise Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ακούγεται για θέμα γραμματοσειρών. Μήπως αυτός που έφτιαξε το αρχείο στο 2003 χρησιμοποίησε καμιά non-standard γραμματοσειρά (χωρίς να λαμβάνει υπ'όψιν του ότι πρέπει και οι άλλοι να την έχουν εγκατεστημένη); Από τη θέση των περίεργων χαρακτήρων στο screenshot, φαίνεται πως πρόκειται για σύμβολα. Αν κάποιος τύπος χαρακτήρων έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μην εμφανίζει αντιστοιχία 1-1 μεταξύ διαφορετικών γραμματοσειρών, αυτός είναι τα σύμβολα! Ωχ ωχ ωχ... Τώρα θυμήθηκα, πριν καιρό είχα εγκαταστήσει κάποιες random γραμματοσειρές, αλλά επειδή ήταν τεράστιος ο όγκος τους (πάνω από 10gb) μου κράσαραν το office και τις έσβησα. Παίζει να έσβησα και χρήσιμες. Ξέρει κάποιος πως ξαναβρίσκω τις default των windows ????
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κάποιος πως ξαναβρίσκω τις default των windows ???? Λίστα default fonts ανά MS product: http://www.microsoft.com/typography/fonts/default.aspx
we_will_rise Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Είχες δίκιο Parsifal Αυτό ήταν Problem Solved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.