Προς το περιεχόμενο

custom φλάντζα

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τί θα λέγατε να απλώσω ένα μικρό κορδόνι σιλικόνης πάνω στη βάση του φωτιστικού, να περιμένω να στεγνώσει και μετα να το τοποθετήσω, δεν θα δουλέψει σα φλάντζα? Και κόβω μετά με ένα κοπιδάκι ότι περισέυει από τις άκριές του αφού έχει τοποθετηθεί! εγκρίνεται;

Δημοσ.

ναί

αλλά θα χάσεις την τέλεια πρόσφυση

νομίζω ότι το ψάχνουμε λάθος

το φωτιστικό έχει 2 βίδες για τη βάση

εκει πρέπει να βάλεις λίγο σιλικόνη

και ίσως λίγο στο καλώδιο άν και έχει λαστιχάκι

.

Δημοσ.

χρειάζεται οπωσδήποτε σιλικόνη κ περιμετρικά της βάσης γιατί θα γλύφει το νερό το καθρέπτη κ συνεπώς θα μπαίνει κ μέσα στο φωτιστικό, όχι εκεί που είναι η λάμπα αλλά στην είσοδο των καλωδίων

αλλά δείτε τί έκανα πριν λίγο, βέβαια δεν ξέρω πως νακάνω τη σιλικόνη να μην είναι τόσο άμορφη αλλά να εφάπτεται καλύτερα ανάμεσα σε καθρέπτη κ βάση!

post-74587-0-45891200-1298844002_thumb.jpg

Δημοσ.

βασική προϋπόθεση για να γίνει μάθημα

είναι η "πίστη" του μαθητή

οτι ο δάσκαλος ξέρει

η άλλη μέθοδος είναι

δεν πιστεύω κανέναν

παιδεύομαι μόνος μου μέχρι το πρόβλημα ή εγώ

να πούμε

ήμαρτον! :mrgreen:

.

.

βάλε σιλικόνη, μόνο στην επίπεδη επιφάνεια

και μη ρωτάς όλο το internet !

.

Δημοσ.

χρειάζεται οπωσδήποτε σιλικόνη κ περιμετρικά της βάσης γιατί θα γλύφει το νερό το καθρέπτη κ συνεπώς θα μπαίνει κ μέσα στο φωτιστικό, όχι εκεί που είναι η λάμπα αλλά στην είσοδο των καλωδίων

αλλά δείτε τί έκανα πριν λίγο, βέβαια δεν ξέρω πως νακάνω τη σιλικόνη να μην είναι τόσο άμορφη αλλά να εφάπτεται καλύτερα ανάμεσα σε καθρέπτη κ βάση!

Αν σ' ενδιαφέρει απλώς η στεγανοποίηση των καλωδίων, απλά πέρνα τους ένα πλαστικό μακαρόνι από το σωλήνα σπιράλ στον τοίχο ως και μέσα από το λάστιχο στεγανοποίησης του φωτιστικού. Βάλε και λίγη σιλικόνη α) στην ένωση μακαρονιού-σπιράλ, β)εσωτερικά από το φωτιστικό στο λαστιχάκι, καθώς και γ) στις βίδες στήριξης και δεν θα έχεις πρόβλημα βραχυκυκλώματος απ' τα νερά.

Νόμιζα ότι ήθελες να το στεγανοποιήσεις γιά να αποφύγεις σκουριές και φθορά σε φωτιστικό / καθρέπτη, αντίστοιχα. Σε αυτή την περίπτωση, σιλικόνη περιμετρικά και ή κόψιμο με κοπίδι α λα gtroza, ή σαπουνόνερο και ξυλάκι α λα Αυστραλός παγωτοφάγος. Ακόμα κι έτσι πάντως, μιά πονταρισιά σιλικόνη στο λαστιχάκι γιά τα καλώδια καλό είναι να τη βάλεις, εννοείται ΑΦΟΥ βιδώσεις τη βάση του φωτιστικού στη θέση της.

Δημοσ.

thank you, νομίζω τα σύνοψες όλα φίλε μου, ευχαριστώ γενικά όλους όσους βοήθησαν, θα το επιχειρήσω κ θα ποστάρω photos

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...