odontiras Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα,πριν κανα 2 βδομαδες πηρα αυτο το λαπτοπ και ψαχνω στο ιντερνετ να βρω στα ποσα hz η μνημη που εχει για να τον αναβαθμισω στα 4gb.το μοντελο του λαπτοπ ειναι HP G62-a12 i3-350M.καμια ιδεα ή και καποια καλη προταση για 2gb μνημη?
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ως 1000mhz ddr3 μπορεις να βαλεις και τσεκαρε στο manual με ποιες μαρκες ειναι συμβατο και ποια εχει ηδη μεσα.
xristoforos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Ανοιξε το καπακι που ειναι οι μνημες(συνηθως το μεσαιο), και βγαλε το ενα dimmακι που εχει ηδη το λαπτοπ. Πανω θα γραφει οτι ειναι ή στα 1066 ή στα 1333. Αναλογως το τι θα γραφει, εσυ θα παρεις και αλλο ενα dimm των 2 giga. Η μαρκα δεν εχει σχεση. Συνηθως αυτες που αγοραζονται πιο πολυ, ειναι αυτες της kingston. Αν δεν θες να το ανοιξεις και να το κανεις μια και καλη οταν θα αγορασεις και την αλλη μνημη, κατεβασε το http://www.cpuid.com/downloads/cpu-z/1.57-setup-en.exe και πηγαινε στην στηλη memory και SPD και θα δεις αναλυτικα τη μνημη που φοραει το λαπτοπ σου.
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 H μαρκα φυσικα και εχει σχεση δεν υποστηριζονται ολες απο ολα τα λαπτοπ
ss13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα,πριν κανα 2 βδομαδες πηρα αυτο το λαπτοπ και ψαχνω στο ιντερνετ να βρω στα ποσα hz η μνημη που εχει για να τον αναβαθμισω στα 4gb.το μοντελο του λαπτοπ ειναι HP G62-a12 i3-350M.καμια ιδεα ή και καποια καλη προταση για 2gb μνημη? Τρέχεις αυτό http://www.crucial.com/systemscanner/ και βλέπεις τι χρειάζεσαι !!
xristoforos89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 H μαρκα φυσικα και εχει σχεση δεν υποστηριζονται ολες απο ολα τα λαπτοπ Επετρεψε μου να διαφωνισω. Να μου πεις για macbook που θελουν Micron και crucial θα σου πω ναι. Αλλα σε οσα λαπτοπ εχω δουλεψει, οτι μνημη και να εχω βαλει μου την αναγνωριζει κανονικα. Ειδικα τις kingston.
ss13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Επετρεψε μου να διαφωνισω. Να μου πεις για macbook που θελουν Micron και crucial θα σου πω ναι. Αλλα σε οσα λαπτοπ εχω δουλεψει, οτι μνημη και να εχω βαλει μου την αναγνωριζει κανονικα. Ειδικα τις kingston. + 1 , επίσης κοιτάς για kingston , crusial και μετά για οποιαδήποτε άλλη !!
JERONIMO888 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 και εγω ειχα παρει της adata και δεν μου δουλεψε ενω ηταν τσεκαρισμενη στο service που την πηγα στο λαπτοπ τους δουλεψε κανονικα στο δικο μου οχι, ενω της transcend την αναγνωρισε αμεσως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.