karas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Έχω φτιάξει πολλά torrents από δικά μου (:νόμιμα) αρχεία που τα διαθέτω στα μέλλη του site μου μέσω μερικών free trackers και με το μTorrent του υπολογιστή μου και θέλω να φτιάξω και ένα bittorent index με αυτά τα αρχεία (όπως το : www.XXXXXXXX.com). Γνωρίζει κάποιος να μου πεί ποιό πρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσω γι' αυτό το σκοπό;
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά στο internet για ποιό πράγμα πρέπει να ψάξω; Το πρόγραμμα WebTorrent.Com λέτε να κάνει για αυτή τη δουλειά ; Μήπως υπάρχει κάποιο που να μην χρησιμοποιεί MySQL βάση ;
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Λέτε να μην γίνεται αυτό που θέλω να κάνω ;
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 http://scripts.downloadroute.com/tag/torrent/ <----- εδώ βρήκα αρκετά scripts
dewn735 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 kara, επειδή σε βλέπω μόνος σου ρωτάς μόνος σου απαντάς ( ), το πιο απλό πράμμα που έχεις να κάνεις (προκειμένου να μην πλέξεις με mysql όπως γράφεις) είναι να κάνεις upload τα .torrent αρχεία σου και μετά να γράψεις τις αντίστοιχες διευθύνσεις σε μια απλή, στατική σελίδα...
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Στη βασική του μορφή, ένα τέτοιο site θα ήταν αυτό που αναφέρει ο dewn735. Πολύ απλό, με λίγη HTML και καθάρισες. Αν θέλεις όμως να προβάλλεις και τα στατιστικά (αριθμός seeds και peers) του κάθε torrent, θα χρειαστεί να κάνεις το λεγόμενο "scraping" αυτών των πληροφοριών από τον tracker που χρησιμοποιείς για το διαμοιρασμό των torrents σου. Εκεί αναγκαστικά δε σε καλύπτει στατική ιστοσελίδα, γιατί θα πρέπει να «μιλάς» με τον tracker για να πάρεις αυτά τα δεδομένα, δες εδώ πώς.
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ώστε παιδιά δεν υπάρχει κάτι ετοιμο στο internet ; Δυστυχώς δεν γνωρίζω PHP. Σας επισυνάπτω το πρόγραμμα WebTorrent.Com για να μου πείτε πώς θα μπορέσω να το εγκαταστήσω. WTcom-0.2.4-alpha.tar.gz
dewn735 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έτοιμο, αλλά χωρίς χρήση mysql (ή αντίστοιχης βάσης) δύσκολο έως απίθανο να βρεις edit: Σου παραθέτω τις οδηγίες εγκατάστασης του προγράμματος: Requirements------------ apache webserver php 4.2.1 or higher ------------------- Manual Installation ------------------- 1) The first thing to do is to create the tables in your database. This can easily be done from the command line by copying the included 'wtcom.mysql' file to your webserver, then running a command something like: $ mysql -u<username> -p<password> <database> < wtcom.sql For example, if your username is 'wtuser', your password is 'secret', and your database is called 'wtbase', you'd type the following command: $ mysql -uwtuser -psecret wtbase < wtcom.sql 2) Move all files to your Installation directory (usually via FTP) 3) Give these files proper permissions so that they can be read by the webserver. Specially your torrents directory. 4) Now edit the file config.php.example with your preferences and rename it config.php 5) Now you may log in as admin: Username: admin Password: 123qwe Το αρχείο που έχεις κατεβάσει είναι απλώς συμπιεσμένο, μπορείς κάλλιστα να το αποσυμπιέσεις και να δεις τις οδηγίες εκεί. Σημείωσε στις προϋποθέσεις εγκατάστασης και mysql Βασικές ερωτήσεις για σένα, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε: Που φιλοξενείς τη σελίδα σου Τι ξέρεις από php, mysql, phpmyadmin, ftp, κτλ
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Οι βασικές απορίες που έχω είναι: 1) Πώς θα χρησιμοποιήσω το wtcom.sql στο phpMyAdmin (αφού πρώτα φτιάξω την βαση) 2) Τι δικαιώματα και σε ποιά αρχεία πρέπει να δώσω ;
dewn735 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 1) Το κάνεις import 2) Στα αρχεία που θα φορτώσεις θα πρέπει να τους δώσεις permission 644 - εάν τα φορτώνεις σε κάποιο hosting server το πιο πιθανό είναι πως θα τα κάνει μόνος του
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ωραία ! Θα σας πώ τα αποτελέσματα σε λίγο... Τί collation πρέπει να δώσω στην βάση για να υποστηρίζει ελληνικά ονόματα ; Έδωσα collation utf8_general_ci . Είναι σωστό ; Οι πίνακες γιατί δεν άλλαξαν ;
parsifal Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τί collation πρέπει να δώσω στην βάση για να υποστηρίζει ελληνικά ονόματα ; Έδωσα collation utf8_general_ci . Είναι σωστό ; Είτε utf8_general_ci και utf8_unicode_ci είναι εντάξει, νομίζω. Οι πίνακες γιατί δεν άλλαξαν ; Το collation της βάσης και το collation ενός πίνακα της βάσης μπορούν να είναι διαφορετικά. Γι' αυτό η αλλαγή στο ένα δεν επηρεάζει το άλλο!
karas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν το εγκατέστησα αλλά μου βγάζει 2 μηνύματα λάθους. Τα εμποδισα να εμφανίζονται γράφοντας: error_reporting(E_ALL & ~E_NOTICE) στην αρχή του κώδικα
karas Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Το πρόβλημα με αυτό το πρόγραμμα είναι ότι δεν ανανεώνει τα Seeds και Peers όποτε γίνεται ανανέωση στην σελίδα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σ' αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.