Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με attachments σε android 2.1

koyiotis04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το x10 mini pro με android 2.1 αλλα ενώ κατεβαζω κανονικα τα mail απο yahoo και τα attachments

φαινονται κανονικα δεν με αφηνει να τα ανοιξω. Βγαζει δεν ειναι δυνατη η προβολη του συννημενου

οταν προκειται για φωτογραφιες και για τα video εχω δοκιμασει παρα πολλους διαφορετικους players.

Καμια ιδέα τι να κανω?

Δημοσ.

Νομίζω το Yahoo θέλει το Yahoo mail app μέσω του οποίου μπορείς κανονικά να βλέπεις τα mail σου.

Το οποίο είναι άθλιο, αλλά για κάποιο λόγο όταν πας να εισάγεις τον Yahoo λογαριασμό σου στο Android, σου βγάζει και ένα προειδοποιητικό μήνυμα περί συμβατότητας και λειτουργιών.

Επίσης, για τι τύπους αρχείων μιλάμε;

Δημοσ.

Νομίζω το Yahoo θέλει το Yahoo mail app μέσω του οποίου μπορείς κανονικά να βλέπεις τα mail σου.

Το οποίο είναι άθλιο,

Το Yahoo mail app είναι απο τους καλύτερους email client, δεν καταλαβαίνω το τι αθλιο βλέπεις ή δεν σου αρέσει και το κράζεις..Θα μπορούσες να γράψεις οτι εσένα απλά δεν σου αρέσει, οχι να το βαφτίσεις και "άθλιο"

Δημοσ.

Ό,τι δεν μου αρέσει, είναι απλά «άθλιο»!

Επίσης, δεν το βάπτισα.

Αυτοβαπτίστηκε από την γένεσή του.

Τα σέβη μου.

Δημοσ.

τα αρχεια ειναι πολυ απλα jpeg εικονες και wmv video. Το δοκιμασα το yahoo, καλύτερα τα πραγματα, αλλα αυτο

που παρατηραω τώρω ειναι οτι δε μπορω να δω φωτο απο in.gr mail. Από αλλα όπως yahoo, gmail και hotmail τα

βλεπω κανονικα. Thanks παντως

Δημοσ.

Μήπως έχεις επιλέξει να μη κατεβαίνουν οι εικόνες στα mail,

αλλά να ανοίγουν μόνο κατ' απαίτηση;

Τσέκαρέ το λίγο στις ρυθμίσεις των λογαριασμών mail σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...