Johnpaok Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.906459 Καλουτσικη τιμη για αυτα τα χαρακτιρηστικα το μονο μειον η μαρκα
zeremefico Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κατά τη γνώμη μου η μάρκα είναι παραπάνω από καλή.
val007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 καλη τιμη http://eshop.wanderful.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=560&category_id=11&option=com_virtuemart&Itemid=94 Οθόνη: 17.3
besddimo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 το μονο μειον η μαρκα Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr Συνήθως το λάπτοπ αν δε πάθει κάτι στους πρώτους μήνες με 1 χρόνο τότε δε παθαίνει ποτέ...
xristoslet Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εχω αγοράσει για αρκετούς φίλους αυτά τα μοντέλα της FUJITSU Lifebook και όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι.
clevercitizen Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγγύηση: 2 χρόνια άμεσης αντικατάστασης με καινούριο ή επιστροφή όλου του ποσού αγοράς από το e-shop.gr Συνήθως το λάπτοπ αν δε πάθει κάτι στους πρώτους μήνες με 1 χρόνο τότε δε παθαίνει ποτέ... Απο fs πάντως μια χαρά. Αυτό της υπογραφής μου έχω 3+ χρόνια σκυλί. Ανεβάζει λίγο πυρετό (90 βαθμούς χεχεχε, με βάση πάέι στους 80) αλλά δεν έχει πάθει σχεδόν τίποτα... Και από σέρβις όταν το χρειάστηκα Αύγουστο μήνα άψογοι ( αυτοί του multirama gtp αλλά από Αθήνα μια χαρά) Τώρα από lifebooκ ντεν έκει ιντέα...
vadergr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τα lifebook παντα ηταν εξαιρετικα. Τα amilo ηταν τα ζημιαρικα.
paranoid_gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ έχω Fujitsu Laptop Amilo σειρα και τώρα είναι στο 4ο χρονο που το έχω και πραγματικά ειναι σκυλί δεν έχει πάθει τπτ και ακόμα τρέχει άψογα!!!!Και απο προβλήματα και τέτοια απλά επισημαίνω ότι την ίδια περίοδο με τα ίδια χρήματα πήραμε εγώ το Fujitsou,ένας φίλος μου 1 ΗΡ και ένας άλλος φίλος ένα απο multirama όλοι με τα ίδια λεφτά.Το multirama με 3 χρόνια εγγυηση το έχει αλλάξει ως τώρα 3 φορές(!!) και το ΗΡ του άλλου κολλάει αρκετά και "αργεί" να ανοίει....Εμένα πάει σφαίρα!!!Και το μόνο πρόβλημα που είχα είναι ότι χάλασα τον φορτιστή,αλλα ήταν στην εγγύηση Εγώ πάντως αμα είχα στο μυαλό αγορά για λαπτοπ ενα από τα lifebook θα σκεφτόμουνα!!
sintalkas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά μην παραμυθιάζετε το παιδί τα Fujitsu-siemens σαν μάρκα είναι τελείως μάπα,ένα από τα πιο ζημιάρικα είναι η σειρά Amilo pi 1536/37-1556 που στην πραγματικότητα είναι rebranded uniwill και είναι όλα ελαττωματικά άσε από ποιότητα κατασκευής είναι σκέτο χάλι παρόλο που μας τα πασάρανε για made in Germany ενώ μέχρι πρότινος που πήγα να επισκευάσω ένα fs παρόλο που είχε διεθνής εγγύηση 2 χρόνια αυτή δεν την δέχονταν και αναγκάστηκα να το επισκευάσω σε άλλον δίνοντας περ. 100 ευρώ,για αυτό αν είναι η ίδια αντιπροσωπεία μακρυά παρ-όλα αυτά μιας και έχω ακούσει ότι τώρα πια δίνει 2 χρόνια εγγύηση και ότι έφυγε η τρισκατάρατη siemens από μέσα θα έπαιρνα το λάπτοπ αλλά θα κράταγα screenshot και ίσως να έπαιρνα και μια επέκταση εγγύησης ,εξάλλου τα προιόντα της Fujitsu είναι η μέρα με την νύχτα με τα Fujitsu-Siemens που είχα πάρει παλιά..
elysiumgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω Fujitsu-Siemens Amilo Pi 3540 3 χρόνια τώρα που 'χει πέσει κάτω, το'χω πατήσει, έχει πέσει νερό πάνω του και ακόμη δουλεύει άψογα. Παρόλο που όταν το αγόραζα έλεγα τι μάπα μάρκα παίρνω, έχει αποδειχθεί σκυλί και πολύ ποιοτικότερο από άλλες πιο επώνυμες -και καλά- μάρκες που είχα. Τα σκέτα Fujitsu δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει κάτι αλλά φαίνεται καλή προσφορά
zeremefico Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχω Fujitsu-Siemens Amilo Pi 3540 3 χρόνια τώρα που 'χει πέσει κάτω, το'χω πατήσει, έχει πέσει νερό πάνω του και ακόμη δουλεύει άψογα. Παρόλο που όταν το αγόραζα έλεγα τι μάπα μάρκα παίρνω, έχει αποδειχθεί σκυλί και πολύ ποιοτικότερο από άλλες πιο επώνυμες -και καλά- μάρκες που είχα. Τα σκέτα Fujitsu δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει κάτι αλλά φαίνεται καλή προσφορά Από design δεν λένε πολλά, αλλά από ποιότητα τα θεωρώ κορυφαία. Καλύτερα είναι δλδ τα Acer;;; Sent from my iPhone using Insomnia
sattack Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ειναι τι θα σου κατσει. Κι εγω εχω ενα Amilo 4 χρονια χωρις κανενα προβλημα. Αλλα ειναι AMD-Via. Aν ειχε nvidia δεν θα ειχε ζησει τοσο...
enas_bibikos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Οπως εχουν γινει τα πραγματα,δηλαδη τα φορητα αλλα και ολα τα ηλεκτρονικα βγαινουν απο μια γραμμη παραγωγης υπαρχει για ολους ενα ποσοστο το οποιο ειναι γνωστο ως "αστοχια υλικου".Καποια στιγμη χωρις να παιζει ρολο η χρηση απλα χαλαει.Επισης λαβετε υπόψιν σας οτι το κοστος ενος laptop ή μιας tv ειναι πλεον παρα πολυ χαμηλο απ'οτι ηταν πριν λιγα χρονια και αυτο εχει ως αντικτυπο την χαμηλοτερη ποιοτητα κατασκευης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.